Παρασκευή, Μαρτίου 04, 2022

Προπαγανδα


Ξεχναμε γρηγορα,πολυ γρηγορα,αν και δεν βλεπω πλεον ειδησεις στην τηλεοραση μερικες φορες δεν μπορω να ξεφυγω απο κατι εκτακτα δελτια και τοτε ειλικρινα τρομαζω με την παραποιηση της αληθειας και της πραγματικοτητας.

Η Ε.Ε. δεν ειναι μια ενωση λαων,ειναι μια ενωση καλοπληρωμενων γραφειοκρατων οι οποιοι συντομα θα μας εφοδιασουν και μετην ψηφιακη ταυτοτητα και στα σχεδια τους ειναι η πληρης υποταγη και εξαθλιωση του πληθυσμου,δεν υπερβαλλω,και πολυ λιγα λεω.

Οι ΗΠΑ δεν ειναι προστατες της Ευρωπης,αυτης της μιζεριασμενης Ευρωπης οπως εχει γινει,την διαλυση της θελουν ωστε να την κατασπαραξουν οπως κανουν οπου πατανε το ποδι τους απο τον Δευτερο παγκοσμιο πολεμο και μετα.


Εμεις σαν λαος ομως θα επρεπε να θυμομαστε,δεν ειμαστε ουτε η Ελβετια ουτε το Μονακο,εχουμε ζησει την αγαπη και των ΗΠΑ με το πραξικοπημα του 1967 και τα 7 χρονια δικτατοριας και την εισβολη των Τουρκων στην Κυπρο και τα Ιμια και τις καθημερινες τους προκλησεις.


Εχουμε ζησει και τα μνημονια,αυτη η λατρευτη φιλη μας η Ε.Ε. για οσους δεν θυμουνται απαιτησε να υπογραφουν συγκεκριμενα πραγματα απο την χωρα μας αλλοιως θα μας πετουσε εξω απο το Ευρω,τυχεροι θα ημασταν αλλα οι πολιτικοι μας σκεφθηκαν αλλοιως,και παρεδωσαν γη και υδωρ στους Γερμανους,οταν μιλαμε για Ευρωπη να λεμε...ΓΕΡΜΑΝΙΑ,αυτη διοικει,αυτη αποφασιζει,εχουν στα χερια τους οτι ζητησουν,εμεις εχουμε οσφυκαμπτες πολιτικους που ειναι μεχρι τον λαιμο μεσα στην διαφθορα και τα σκανδαλα,οι Γερμανοι το ξερουν κι ετσι τους εχουν στο χερι.


Και ποιος δεν θυμαται λοιπον τι εγραφαν τα περιοδικα,οι εφημεριδες,τι ελεγαν οι τηλεορασεις τους για εμας εκεινη την εποχη?

Ειμαστε κλεφτες,τεμπεληδες,παιρνουμε συνταξη νωρις,εχουμε μεγαλη ιδιοκατοικηση,ποιος δεν θυμαται περιπτωσεις Γερμανων τουριστων που δεν ηθελαν να πληρωσουν το ξενοδοχειο τους η το ταξι τους επειδη χρωσταγαμε στην χωρα τους?

Τελικα αποκαλυφθηκε οτι ολα ηταν ψεματα και πως εγιναν για να σωθουν οι Γερμανικες και Γαλλικες τραπεζες.

Εμεις ομως καταστραφηκαμε.


Και σαν παραδειγμα του τι μεταδιδεται τωρα για τους Ρωσους,τον Πουτιν το φερνω αυτο,δεν ειναι ολα οπως φαινονται,η οπως κανουν να φαινονται αυτοι που εχουν τα μεσα να το κανουν.

Ανοιξτε τα ματια,ακουτε προσεκτικα και ψαξτε.


Δεν υπάρχουν σχόλια: