Δευτέρα, Μαρτίου 28, 2022

Covid 19,εμβολια και AIDS

 UK: Η Covid γίνεται ΧΡΟΝΙΑ, όπως το AIDS, όχι απλώς "ενδημική" και θα μας καταστρέψει... Γεια σου "Εμβολιαστική Ανοσία" και "Υβριδική Ανοσία"...

  *του Igor Chudov*

 

 Θα ήθελα να συζητήσω πολύ ανησυχητικά στατιστικά στοιχεία από το Ηνωμένο Βασίλειο, τα οποία δείχνουν ξεκάθαρα ότι η Covid μετατρέπεται σε χρόνια ασθένεια, με την ίδια έννοια που το AIDS είναι μια χρόνια ασθένεια.

 H Covid, για πολλούς Βρετανούς, είναι μια ασθένεια που απλά δεν θα υποχωρήσει. Οι ατελείωτες κρίσεις, οι υποτροπές ή ακόμα και η ατέρμονη ασθένεια είναι πλέον ο κανόνας και όχι η εξαίρεση και θα οδηγήσουν σε μια καταστροφή.

 H Covid, τώρα μια "χρόνια ασθένεια" που αρρωσταίνει συνεχώς ή πολύ συχνά, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την "ενδημική ασθένεια", όπως το κρυολόγημα, που θα αρρωστήσει τους ανθρώπους για λίγες μόνο ημέρες το χρόνο. 

Πριν προχωρήσω παρακάτω, επιτρέψτε μου να επισημάνω ότι ΔΕΝ προσπαθώ να κακολογήσω το υπέροχο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι μια υπέροχη χώρα με πλούσιο πολιτισμό, απίστευτους ανθρώπους και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ.

 Το τελευταίο είναι που με άφησε να δείξω την καταστροφή που εκτυλίσσεται εκεί. Οι άνθρωποι του Ηνωμένου Βασιλείου είναι διαφοροποιημένοι, αλλά δεν διαφέρουν βιολογικά από τους ανθρώπους σε άλλες χώρες. Αυτά που γράφω για το Ηνωμένο Βασίλειο ισχύουν για οποιαδήποτε άλλη ΥΨΗΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ δυτική χώρα.

  Το Ηνωμένο Βασίλειο μετρά την "επίπτωση" της Covid Μια πολύ ιδιαίτερη προσπάθεια του Ηνωμένου Βασιλείου είναι η μέτρηση της λεγόμενης "επίπτωσης" της Covid, που απαντά σε ένα ερώτημα: "πόσοι άνθρωποι έχουν Covid αυτή
τη στιγμή;". 
Το ONS δημοσιεύει μια έρευνα για τη μόλυνση από τον κορωνοϊό που είναι πολύ αποκαλυπτική. Η τελευταία έρευνα, στις 19 Μαρτίου, δείχνει ότι ένας στους 16 Βρετανούς ή ένας στους 11 Σκωτσέζους έχει ενεργή μόλυνση από Covid σήμερα. Σταματήστε για ένα λεπτό, παρακαλώ και σκεφτείτε το. 
Αυτό το γράφημα της "επίπτωσης" ή "τρέχουσας επικράτησης" της Covid, το οποίο είναι τόσο υψηλό όσο ήταν κατά την κορύφωση του Ιανουαρίου, διαφέρει εντελώς από τα "κρούσματα", που είναι μόλις στο ένα τρίτο της κορύφωσης:
 


 
Πώς γίνεται αυτό; Το Ηνωμένο Βασίλειο ορίζει ως "κρούσμα Covid", το θετικό αποτέλεσμα τεστ Covid σε άτομο, όταν δεν καταγράφηκε άλλο θετικό τεστ 90 ημέρες πριν. 
Αυτό εξηγεί τη σχεδόν τριπλάσια απόκλιση μεταξύ "κρουσμάτων" και "επίπτωσης", όπου τα κρούσματα έχουν μειωθεί κατά 2/3 (στις 19 Μαρτίου) και η επίπτωση βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο όπως ήταν όταν η Όμικρον κορυφώθηκε τον Ιανουάριο. 
Αυτή η απόκλιση οφείλεται στο ότι περίπου τα ΔΥΟ ΤΡΙΤΑ των επί του παρόντος νοσούντων Βρετανών έχουν βραχυπρόθεσμη επαναμόλυνση ή συνεχιζόμενη χρόνια λοίμωξη, που δεν υπολογίζεται ως "κρούσμα". 
Αυτές οι εκτιμήσεις απέχουν πολύ από το να είναι ακριβείς, αλλά πιθανότατα κοντά στο να είναι σωστές.
 Αναμένω ότι πολλοί άνθρωποι θα αντιταχθούν στο να είναι αναξιόπιστη η καταμέτρηση κρουσμάτων, πράγμα που είναι, επομένως θα επιτεθώ σε αυτήν την ερώτηση από άλλη κατεύθυνση. Ένας στους 16 άρρωστος σημαίνει ότι… Εάν, οποιαδήποτε στιγμή του έτους, ένα στα 16 άτομα έχει Covid, σημαίνει ότι ο μέσος άνθρωπος θα ήταν άρρωστος 365/16 = 23 ημέρες το χρόνο. 
Εάν μια τυπική ασθένεια Covid διαρκεί μια εβδομάδα για το θετικό της τεστ, σημαίνει τρεις Covid το χρόνο. 
Για τη Σκωτία με 1 στους 11 αρρώστους και θετικούς τώρα, ανέρχεται σε 33 ημέρες το χρόνο ή πάνω από ΤΕΣΣΕΡΙΣ εβδομαδιαίες Covid για τον μέσο Σκωτσέζο ανά έτος. 
Ωστόσο, θα μπορούσε να είναι χειρότερο από αυτό. Δεν είναι ακόμα βέβαιο, αλλά θα μπορούσε να είναι ότι μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να καθαρίσουν καθόλου τον ιό και να παραμένουν θετικοί για μεγάλα χρονικά διαστήματα.
 Υπάρχουν πολλά τέτοια παραδείγματα. Εδώ είναι ένα άτομο που παραμένει θετικό την Ημέρα 15 "παρά τον τριπλό εμβολιασμό και τη χρήση του Paxlovid (το αντιικό χάπι της Pfizer)".
 

 
 
 Τρεις Covid το χρόνο θα μας σκοτώσουν... 
 Η Covid-19 δεν είναι ένα αβλαβές κρυολόγημα, αν το κολλάς συνέχεια. 
Εξαντλεί τα Τ κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος, όπως κάνει το AIDS. 
Μπορεί πολλές βραχυπρόθεσμες επαναμολύνσεις Covid να σκοτώσουν τελείως τα Τ κύτταρα του ανοσοποιητικού, έτσι ώστε να μην έχουν χρόνο να ανανεωθούν μεταξύ των λοιμώξεων, και έτσι το άτομο να μην έχει καμία απολύτως άμυνα, ακριβώς όπως τα άτομα που πάσχουν από AIDS...Θα γίνονταν ευάλωτοι όχι μόνο σε χρόνιο Covid, αλλά σε χρόνιες ευκαιριακές ασθένειες που είναι κοινές στους ασθενείς με AIDS και στον καρκίνο. 
Εκτός από τα προβλήματα του ανοσοποιητικού, το συνεχές φορτίο της πρωτεΐνης ακίδας της Covid θα είναι πολύ επιβλαβές για το ανοσοποιητικό μας σύστημα και ούτω καθεξής. 
Σκεφτείτε ότι έχετε AIDS με επιπλέον καρδιαγγειακή καταστροφή, θρόμβους αίματος, "ομίχλη του εγκεφάλου" κ.λπ. — όλα αυτά για μια ασθένεια που δεν μπορεί να σταματηθεί. Ενώ η εφάπαξ Covid είναι κάτι κάπως κακό, η "Χρόνια Covid" που κυκλοφορεί πάντα είναι ένα εντελώς διαφορετικό και τρομερό πράγμα. 
Τώρα βρισκόμαστε στην περιοχή πολλές φορές το χρόνο όπου πολλοί άνθρωποι είχαν δύο ή τρεις φορές Covid αυτόν τον χειμώνα. 
Είναι απολύτως πιθανό οι βραχυπρόθεσμες επαναμολύνσεις να προκαλέσουν ένα πλήρες σύνδρομο ανοσολογικού ελλείμματος λόγω καταστροφής των Τ κυττάρων. Τα άτομα που
έχουν τέτοια χρόνια Covid, θα πρέπει να ζουν ανάμεσά μας, να πάνε για ψώνια, να εργάζονται όσο μπορούν και να ανακατεύονται με άλλους ανθρώπους.  
Σε αντίθεση με εκείνους που έχουν μολυνθεί από τον ιό HIV, ο οποίος μεταδίδεται με το αίμα, οι πάσχοντες από "χρόνια Covid" θα μολύνονται συνεχώς από μια ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ασθένεια. Πώς θα επηρεάσει αυτό την κοινωνία μας; Μπορούμε μόνο να μαντέψουμε. Εμβόλια, VAIDS και επαναμολύνσεις 
 Παρά το γεγονός ότι είμαι αντίθετος στα εμβόλια Covid, επιτρέψτε μου να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα: τόσο τα εμβολιασμένα, όσο και τα μη εμβολιασμένα άτομα έχουν επαναμολύνσεις Covid. Αυτό που ΔΕΝ είναι απολύτως σαφές είναι ποιος έχει περισσότερες από αυτές, ανά 100.000 του σχετικού πληθυσμού. 
Χρειαζόμαστε επειγόντως τις κυβερνήσεις μας να διερευνήσουν επαναλαμβανόμενες επαναμολύνσεις και να μάθουν εάν οι εμβολιασθέντες έχουν περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν επαναλαμβανόμενη ή χρόνια Covid. 
Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι καμία κυβέρνηση στον κόσμο δεν απάντησε σε αυτή την ερώτηση, ούτε καν ψάχνει. 
Υποψιάζομαι ότι ξέρω γιατί... Παρά το γεγονός ότι δεν έχουμε επίσημα στατιστικά στοιχεία υψηλής ποιότητας, μπορούμε να συγκεντρώσουμε ορισμένες πληροφορίες από τις αναφορές εμβολίων του UKHSA. Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ξεκάθαρα ότι τα εμβολιασμένα άτομα είναι πολύ πιο πιθανό να έχουν "κρούσμα" του κορωνοϊού από τα μη εμβολιασμένα:
 
 

 
Όλα αυτά υποδηλώνουν, αλλά όχι πλήρως οριστικά, ότι είναι τα εμβολιασμένα άτομα που φέρουν το μεγαλύτερο βάρος των επαναλαμβανόμενων επαναμολύνσεων.
 Τόσο το Reddit όσο και το Twitter είναι γεμάτα από αναφορές "Είχα Covid τρεις φορές", τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω.
 Ένα επιπλέον ζήτημα είναι ότι καθώς η Covid "επηρεάζει τον εγκέφαλο", εμείς ως κοινωνία μπορεί να χάσουμε τη διανοητική ικανότητα που χρειαζόμαστε για να την αντιμετωπίσουμε "έξυπνα", σε ένα χρόνο περίπου, εάν τα εμβολιασμένα καλύτερα μυαλά μας υποκύψουν σε εγκεφαλική βλάβη από
επαναλαμβανόμενες λοιμώξεις. Καλή μας τύχη τότε... 🧵

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΝ
https://twitter.com/0minus_Prime/status/1508198992940785668


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: