Τετάρτη, Μαρτίου 16, 2022

Ο Κορωνοιος κτυπαει πλεον μονο τους ανεμβολιαστους?


 Στην προσπαθεια του να πεισει για το σαθρο αφηγημα που θελει να επιβαλει στον λαο ο Κουλης ειπε και αυτο το ψεμα,εμεις ξεραμε φυσικα οτι ο Κορωνοιος κτυπαει και τους εμβολιασμενους το ιδιο.

Ισως και περισσοτερο.

Και το παραμυθι αυτο προσπαθουν με καθε τροπο να το συνεχισουν και σημερα,εξ αλλου η διασπορα διχονοιας αναμεσα στον πληθυσμο τους βοηθαει στην επιβολη αντισυνταγματικων και απανθρωπων μετρων εναντιον των μη εμβολιασμενων κατι που ειναι ζητουμενο στην επιβολη της Μεγαλης επανεκκινησης η οποια προγραμματιζει την καθολικη εξοντωση οσων δεν υπακουν στις εντολες των τυραννων που θα εξουσιαζουν τους ανθρωπους.


Ο Εοδυ καθε μερα μας ενημερωνει για τον αριθμο των ασθενων με κορωνοιο που βρισκονται σε μεθ,το κολπο που κανει να λεει οτι π.χ. 230 ειναι ανεμβολιαστοι η μερικως εμβολιασμενοι και 124 πληρως εμβολιασμενοι κρυβει την εξης απατη:


Ανεμβολιαστοι πλεον ειναι και οσοι εχουν κανει τις 2 δοσεις του εμβολιου,βαζοντας τους μαζι με τους μερικως εμβολιασμενους και τους τελειως ανεμβολιαστους κρυβει την πραγματικη κατασταση.

Αν το 35% των ασθενων ειναι πληρως εμβολιασμενοι στις ΜΕΘ σημαινει οτι ακομα τοσοι ειναι οσοι εχουν κανει τις 2 δοσεις,αν το πουν ομως θα παψει ο κοσμος να εμβολιαζεται,και δεν ταιριαζει με το αφηγημα τους.

 

Αυτο συμβαινει μονο στην Ελλαδα,σε ολες τις χωρες τα στατιστικα ξεχωριζουν τους πληρως ανεμβολιαστους απο οσους εχουν κανει μια,δυο η τρεις δοσεις,ειναι πολυ ευκολο να γινει,εχουν ολα τα δεδομενα,απλα δεν θελουν.


Για την Ιστορια ο Κουλης εχει κανει και τις 3 δοσεις του εμβολιου,η τουλαχιστον ετσι ισχυριζεται,επιτρεψτε μου να αμφιβαλλω σοβαρα εστω και για αυτο.

 

Και αυτος και δεκαδες αλλοι επιφανεις απο καθε τομεα εχουν εως σημερα κολλησει κορωνοιο,και οχι μονο μια φορα,αλλα τα μετρα εναντιον των ανεμβολιαστων παραμενουν ενω και οι εμβολιασμενοι νοσουν και μεταδιδουν το ιδιο και επισης παραμενουν και τα προστιμα που κανουν την ζωη οσων αποφασισαν να μην εμβολιαστουν απανθρωπη και δυσκολη. 


Παρανοια,εκδικητικοτητα και μισος ...

Εξ αλλου δεν εχουμε ακουσει απο το στομα του ουτε μια λεξη που να ειναι αληθεια. 

Ουτε ενα "Και".

Δεν υπάρχουν σχόλια: