Δευτέρα, Νοεμβρίου 14, 2022

Τρωνε σαν τα κορακια


 Λεφτα υπαρχουν για τους γυπες και τα κορακια,ηθελε ακουστικα bluetooth ο διοικητης του ΟΑΕΔ-ΔΥΠΑ και τα αγορασε.

Οχι με τα δικα του χρηματα,κακοπληρωμενος ειναι,τα χρεωσε σε εσας,εμας,σε ολους μας,για τους ανεργους δεν εχουν λεφτα,που να μεινουν λεφτα αφου εχουν πεσει με νυχια γαμψα και αρπαζουν οτι βρουν μπροστα τους? 


Αλλη κλοπη....

Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, από την αρμόδια διεύθυνση του υπουργείου του οποίου προΐσταται πολιτικά ο κ. Χατζηδάκης, εγκρίθηκε «δέσμευση πίστωσης ύψους ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΔΕΚΑ ΕΥΡΩ (310,00) Ευρώ σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του Υπουργείου Εργασία και Κοινωνικών Υποθέσεων, ειδικός φορέας 1033-501-0000000, ΑΛΕ 2420401001, οικ. έτους 2022 για τη μετακίνηση του Υπουργού κ. Κωνσταντίνου Χατζηδάκη στο Ρέθυμνο για το χρονικό διάστημα 27-31/10/2022 προκειμένου να παραστεί ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στις εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου».

Α, η μετακίνηση του υπουργού προς το Ρέθυμνο, την πόλη στην οποία γεννήθηκε, περιλαμβάνει φυσικά και την απόφαση έγκρισης της δαπάνης μετακίνησης για τους αστυνομικούς της ασφάλειας του. Προσθέστε, λοιπόν, επιπλέον 840 ευρώ για να φτάσει ο «λογαριασμός» του τριήμερου στα 1.150 ευρώ. Αν και το ποσό αυτό στον υπουργό Εργασίας μπορεί να φαίνεται μικρό, να του υπενθυμίσουμε ότι τα 2/3 των μισθωτών λαμβάνουν πολύ χαμηλότερα μηνιάτικα.

 Καθε μερα και νεο φαγοποτι,η καραφλη γρια του υπουργειου εργασιας ηθελε βολτα στην Κρητη,ε την εκανε με δημοσιο χρημα,τι τους νοιαζει,δικα τους ειναι?

Φατε ρε αλητες,φατε,θα ερθουν οι εκλογες και θα πατε σπιτι σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: