Παρασκευή, Νοεμβρίου 25, 2022

Διαφημισεις

 


Αυτο που με ξαφνιαζει δυσαρεστα τα τελευταια χρονια ειναι η απατη των διαφημισεων,ο καθενας εχει το δικαιωμα οταν εχει ενα προιον να το διαφημισει,δεν εχει το δικαιωμα να εξαπατα και να παραπληροφορει και μαλιστα να το κανει απο καναλια εθνικης εμβελειας.

 

Το αλλο που ειναι ενοχλητικο ειναι οτι σε ολες τις διαφημισεις οι ανθρωποι ειναι τοσο χαι,και τοσο χαμογελαστοι,τρωνε τα παντα με χαμογελο,ειδικα στις διαφημισεις για το προγευμα που μαζευεται ολη η οικογενεια στην κηπο η στις κουζινες 120 τ.μ και τρωνε με ευχαριστηση τα καλα του Θεου ενω στην πραγματικοτητα οι μαναδες τραβολογανε στις μικρες κουζινουλες τα αγγουροξυπνημενα παιδια να πιουν το γαλα τους ενω εκεινες ειναι με το ενα παπουτσι στο ποδι και βιαζονται να πανε στην σταση του λεωφωρειου μην ξεροντας ποτε θα φτασουν στην δουλεια τους ,,,,εκει που θα περασουν ολη τους την μερα με συναδελφους που τις κοιτανε με μισο ματι και αφεντικα που θελουν να τους πιασουν τον κωλο.

 

Δεκαδες οι διαφημισεις με προιοντα τοσο ανθυγιεινα που σε μια κανονικη χωρα θα τις ειχαν απαγορευσει,π.χ οτι περιεχει ζαχαρη,σοκολατες,κρουασαν,δημητριακα με ζαχαρη,οτι περιεχει συστατικα που κανουν κακο στον οργανισμο,ολες αυτες παρουσιαζονται με γνωστους καλλιτεχνες"του κωλου"να τα τρωνε και να θελουν κι αλλο,και μεγαλωνει ο κοσμος τα παιδια του με αυτα.

Αλλη μεγαλη απατη ειναι οι επτωσεις και προσφορες,χαμος,δειτε τι γινεται με την Βλακ Φραιντει,το ιδο γινεται και στις αλλες εκπτωσεις,τεραστια γραμματα,περαστε εχουμε 70% μειωση τιμων...

Πως γινεται αυτες τις μειωσεις τιμων να τις βρισκουν μονο οι ρεπορτερ των καναλιων κι εγω οποτε κοιταξω δεν βρισκω μεγαλυτερες απο 30% με το ζορι?

Δεν ξερω.

Κανεις δεν ελεγχει φυσικα αν οσα υποσχονται σε διαφημισεις και φυλλαδια οι εμποροι ειναι πραγματικα.

 

Αλλες χαζες διαφημισεις ειναι αυτες των εταιρειων ρευματος,φυσικου αεριου και κινητης τηλεφωνιας.

Αντι να βρουν ατομα που μπορουν να κανουν την δουλεια τους σωστα η να μην κλεβουν τους πελατες τους ...κανουν διαφημισεις με χαμογελαστα προσωπα που σου λενε ελα στα γραφεια μας να σε εξυπηρετησουμε...οταν πας ομως σε κοιτανε σαν να σκεφτονται

"τι θελει κι αυτος ο μαλακας εδω  σημερα?"

Δυο μηνες περιμενα απο εταιρεια σταθερης τηλεφωνιας να μου στειλει το ανανεωμενο συμβολαιο,οταν το εστειλε αυτο ηταν αλλου πελατη,,,τελικα εστειλαν το σωστο.

Καταγγειλτε τους,στην ΕΕΤΤ η στον Συνηγορο του Καταναλωτη,η ΕΕΤΤ ειναι οτι πιο αχρηστο σε ανεξαρτητη αρχη εχουμε....αλλα...

Αλλα ειπαμε,η εικονα ειναι η σημαντικοτερη ολων,με την εικονα δεκαδων Κινεζων να πεθαινουν στις σκαλες του μετρο η στους δρομους σας επεισαν να εμβολιαστειτε,μετα οταν ειδαν οτι οι μισοι δεν ηθελαν αρχισαν τις ποινες και τα προστιμα,ζουμε ενα σκοτεινο αιωνα.


Αλλα χαμογελαστε κι εσεις,θα ερθει η ωρα τους.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: