Τρίτη, Νοεμβρίου 08, 2022

Ο Καραγκιοζης,Βεζυρης

 


Δεν βλεπω συνεντευξεις κανενος πολιτικου,ουτε του Κουλη,ουτε του Τσιπρα,κανενος,ολες ειναι προσχεδιασμενες και συζητημενες απο πριν,του Κουλη ακομα περισσοτερο γιατι ειναι ο κυριος χρηματοδοτης των μιντια τα τελευταια χρονια,λεξη προς λεξη ολα ειναι κανονισμενα,τι θα ρωτησει ο δημοσιογραφος και τι θα απαντησει ο Κουλης.

Ακομα χειροτερα γινεται οταν ο δημοσιογραφος που κανει την συνεντευξη ειναι Ελληνας,μονο ξενοι δημοσιογραφοι εχουν ξεφτιλισει συνεχομενα τον Κουλη,οι Ελληνες ειναι απλα πιονια που οτι τους λενε θα κανουν,δεν εχει σημασια το ονομα του δημοσιογραφου,ειναι ολοι ξεπουλημενοι στο ενα η το αλλο κομμα,οπως ο Κουλης ειναι ξεπουλημενος στον αφεντικο του τον Σβαμπ και η χωρα ειναι μια μπανανια η αλλοιως.... μπουρδελο διχως σκεπή.


Ετσι και χθες,δεν θα εμπαινα καν στον κοπο να δω την παρωδια συνεντευξη ενος ενοχου πολιτικου ο οποιος τυχαινει να βρισκεται απο ατυχια στην θεση του πρωθυπουργου του μπουρδελου χωρις σκεπή.

Να ακουσω τι?

Τα ψευδη?

Την υποκρισια?

Την αλαζονεια?

Οτι για ολα φταινε οι αλλοι?


Κι εσενα τι σ εχουμε κουκλιτσα μου?


Να σε καμαρωνουμε οταν μας δειχνεις τις ρωγες σου?



Κι ετσι δεν θα μπω και στον κοπο να απαντησω σε οσα ειπε,μας θεωρει ηλιθιους,πολυ ηλιθιους,ας κανει εκλογες οποτε θελει,ειναι παρελθον.


Απλα δεν του το εχουν πει.

Γιατι να το καταλαβει απο μονος του αποκλειεται.

1 σχόλιο:

stratus είπε...

τα μπορντέλα έχουν οργάνωση............εδώ ταιριάζει το κωλοχανείο