Σάββατο, Νοεμβρίου 26, 2022

«Η μητσοτακική σχολή ό,τι πιο βρώμικο έχει περάσει από τη ΝΔ»


Δεν το λεω εγω,το λεει ο πρωην ευρωβουλευτης της ΝΔ Κυρτσος ο οποιος ανακαλυψε κι αυτος προσφατα οτι τον παρακολουθουσε η Κουλα η μιζαδορα-ωτακουστρια.

 

Και δεν το λεει τωρα αυτο,μηνες επιτιθεται εναντιον στην συμμορια του Μαξιμου και για αυτο τον λογο τον εδιωξε απο το κομμα ο αρχισυμμοριτης Κουλης και επισης προσπαθησε να τον αποβαλλει και απο την ομαδα που ανηκει στην Ευρωβουλη.

 

Η Κουλα η μιζαδορα-ωτακουστρια ηξερε οτι ειναι ανικανη να γινει οτιδηποτε στην ζωη του,το εχει παραδεχθει και η ιδια του η μανα η Μαρικα την ωρα που του εφτιαχνε ντολμαδακια..."δεν κανει το παιδι"ειχε πει,δεν ξερει η μανα λετε?

Πως μπορεσε τοτε να ανεβει στην εξουσια ο Κουλης?

Η επιστημη μονο θα το απαντησει αυτο,ψυχιατροι και ψυχολογοι ολης της γης ενωθειτε.

Kαι κυριως ο χαζολαος που παει και ψηφιζει οτι σκουπιδι του παρουσιασουν τα μιντια σαν ηγετη.

Και δεν εχουμε τελειωσει ακομα με αυτο το απολειφαδι ανθρωπου,δεν τελειωσαμε γιατι σαν καλη παραδουλευτρα του Σβαμπ που ειναι εχει παντου προστατες και υποστηρικτες στην ιδια συμμορια ψυχοπαθων της γης που ειναι ταγμενοι στην ιδεα του αποπληθυσμου του πλανητη και της επιβολης σκληρης δικτατοριας τυπου Κινας σε ολες τις δυτικες ελευθερες χωρες.


Μια ιδεα πηραμε ολοι μας στην διαρκεια της πανδημιας,ειδαμε πως διακυβερνησε,πως αδιαφορησε για τους νεκρους,πως αφησε κοσμο να πεθαινει σε ραντζα η εκτος ΜΕΘ οταν την ιδια ωρα καγχαζε στο κοινοβουλιο οτι δεν υπαρχει διαφορα μεταξυ νοσηλευομενων σε μεθ και εκτος μεθ.

Θυμομαστε,,,,η αν το ξεχασατε να το θυμηθειτε τι προστιμα εβαζε και στην αναπνοη μας,τι λεξιλογιο χρησιμοποιουσε για τους ανεμβολιαστους,την διχονοια που εσπειρε στον λαο,την αναστολη των υγειονομικων που ακομα και τωρα εκδικητικα δεν αποσυρει και παρα την αποφαση του ΣτΕ τους κραταει εκτος και απληρωτους τοσους μηνες.


Δεν εχουμε ζησει χειροτερη ψυχοπαθεια απο αυτη της Κουλας της μιζαδορας-ωτακουστριας,οσο οπαδοι και να ειστε αν καθησετε και τα σκεφτειτε ολα αυτα θα καταλαβετε τα εγκληματα που εχει κανει 4 χρονια τωρα.

Και ναι...θα ρωτησετε,και ποιον θελεις,τον Ζηκο?

Θα σας απαντησω να πατε πισω στο ιστολογιο να διαβασετε τι εχω γραψει για τον Ζηκο και την δικη του συμμορια απο το 2019 εως την μερα που εχασε τις εκλογες.

Πρεπει να θελω τον Ζηκο επειδη ο Κουλης ειναι εγκληματιας?

Οχι ρε,ξυπνηστε πια.

Πρεπει να βρουμε λυσεις,πρεπει να απεμπλακουμε απο αυτο το "η ο ενας η ο αλλος."


Και σιγουρα αυτο δεν θα συμβει οσο πατε και ψηφιζετε σαν τα τυφλα προβατα,ασε που ακομα και τα προβατα καταλαβαινουν την εννοια του κινδυνου,ενω εσεις οχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: