Τετάρτη, Νοεμβρίου 02, 2022

Τριτο ετος κοροιδιας

 


Tρομοκρατηση του πληθυσμου τριτος χρονος.

 Βγηκαν παλι οι ψυχοπαθεις ειδικοι και συγχρονως καλοπληρωμενοι να τρομοκρατησουν τον κοσμο και να ζητησουν επαναφορα των μετρων ...την ωρα που πουθενα δεν συμβαινει κατι τετοιο,πουθενα στον πλανητη,μονο εδω νοιαζονται για εμας.....

 

Και συγχρονως βγηκε η επιτροπη εμβολιασμου να ζητησει να εμβολιαζονται ακομα και βρεφη η μικρα παιδια,ποσο πιο εγκληματιες ειναι ολοι αυτοι?

Γνωριζουν αραγε οτι στην Ε.Ε. υπαρχουν χωρες που εχουν απαγορευσει αυστηρα τον εμβολιασμο νεων ανθρωπων?

Ποσο μαλλον βρεφων η παιδιων?

Ποιοι τους οδηγουν να κανουν τετοιες συστασεις δεν γνωριζω,αυτο που γνωριζω ειναι οτι προκειται περι στυγνων και συνειδητοποιημενων δολοφονων.

Επισης την ιδια ωρα ο Καθηγητης Λυτρας ο οποιος αποκαλυψε οτι σχεδον το συνολο των ασθενων με κορωνοιο που νοσηλευτηκε εκτος Μεθ πεθανε....αναφερει οτι ειναι απογοητευμενος και απο τις ενισχυτικες δοσεις που υποτιθεται βοηθανε στην καταπολεμηση του ιου,δεν ειναι τιποτα καλυτερο απο τις αρχικες 2 δοσεις ανεφερε.


Φυσικα το εγκλημα θα συνεχιστει,δεν εχουν τελειωσει με εμας,βγηκαν παλι ο Τζανακης,ο Σαρηγιαννης και αλλα βλητα να μας πουν τα ιδια που ελεγαν τοσο καιρο,μηπως ξεχνανε οτι την πρωτη χρονια ελεγαν οτι με τις δυο δοσεις εμβολιου θα αποκτηθει ανοσια της αγγελης?


Την ανοησια της δικης τους αγγελης...της αγγελης των δολοφονων την γνωριζουν?

Αλλα γιατι να ντραπουν η να φοβηθουν οι ειδικοι αυτοι του κωλου?Ασυλια εχουν απο την παραδουλευτρα του Σβαμπ η αλλοιως τον μιζαδορο Κουλη,οτι θελουν λενε και κανεις δεν εχει τον φοβο μην βρεθει σε κανενα κελι για το υπολοιπο της ζωης του μετα τις τοσες δολοφονιες που εχουν διαπραξει.


Μην μασατε οτι σας λενε,να προσεχετε,ναι ..αλλα εως εκει,καμια ανοσια δεν θα σας προσφερουν τα σκευασματα αυτα,οσοι τα εκαναν κολλανε και ξανακολλανε τον ιο,οσο οτι θα τον περασετε ευκολα και ανωδυνα αν το τολμησετε να εμβολιαστειτε αυτα ειναι παπαριες του κωλου....


Με στατιστικες δεν αποδεικνυεται τιποτα,πισω απο τα νουμερα υπαρχουν ανθρωποι που υποφερουν απο παρενεργειες,εχουν πεθανει η προσπαθουν να γιατρευτουν σαν γνωστο τραγουδιστη ο οποιος αποκαλυψε οτι μετα το εμβολιο του παρουσιαστηκε καρκινος,,....


Μην τους πιστευετε,κανεις δεν θα σας βοηθησει μετα.

Τρια χρονια ανεμβολιαστος και δεν εχω κολλησει ουτε γριππη,αν μου τυχει θα το αντιμετωπισω τοτε που θα συμβει,προσεχω οσο μπορω και δεν πιστευω την Κουλα την μιζαδορα και την συμμορια της.


Καντε το ιδιο.


Γερμανία: "Η πανδημία του κορονοϊού τελείωσε", δήλωσε ο πρόεδρος της Stiko






"Η πανδημία του κορονοϊού τελείωσε", δήλωσε ο επικεφαλής της Διαρκούς Επιτροπής Εμβολιασμών (Stiko) Τόμας Μέρτενς, επισημαίνοντας ότι ο ιός έχει ενδημική μορφή.

Ο κ. Μέρτενς τόνισε σήμερα μιλώντας στη Βαυαρική Ραδιοφωνία (BR) ότι ο ιός δεν έχει πλέον χαρακτήρα πανδημίας, σε αντίθεση τόσο με τον υπουργό Υγείας Καρλ Λάουτερμπαχ και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας που εξακολουθούν να μιλούν για πανδημία. Ο επικεφαλής της Stiko, ο οποίος έχει κατ' επανάληψη διαφωνήσει με την πολιτική του υπουργείου Υγείας, τόνισε πάντως ότι ο ιός θα παραμείνει και τις επόμενες γενιές και συνέστησε σε όσους κινδυνεύουν, "να προστατεύονται". Τάχθηκε δε υπέρ της χρήσης προστατευτικής μάσκας σε πολυσύχναστους κλειστούς χώρους, ενώ σε ό,τι αφορά τον εμβολιασμό, αναφέρθηκε στην ανάγκη προστασίας μόνο των ευπαθών, οι οποίοι, όπως είπε, ενδεχομένως να πρέπει να εμβολιάζονται ετησίως, με προσαρμοσμένα εμβόλια. 

 https://www.capital.gr/diethni/3677539/germania-i-pandimia-tou-koronoiou-teleiose-dilose-o-proedros-tis-stiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: