Σάββατο, Νοεμβρίου 19, 2022

Ατελειωτες προσφορες

 


Δεν προλαβα να γραψω μια εβδομαδα πριν τα περι ΒΛΑΚ ΦΡΑΙΝΤΕΙ και επαληθευτηκα θριαμβευτικα,στο τελος θα κρατανε οι προσφορες πανω απο μηνα,ηδη το 20ημερο ειναι κλεισμενο,φυσικα το αστειο εφτασε να γινει γελοιοτητα γιατι ολα τα μεγαλα καταστηματα ακομα και τα σουπερ μαρκετ κανουν πλεον 20 μερες πριν προσφορες με δικαιολογια την Βλακ Φραιντει.

Προσφορες φυσικα δεν ειναι,ολα τα σαπακια τους ξεφορτωνονται στις ιδιες τιμες με πριν αλλα που να το καταλαβετε εσεις?

Αντε να κοψουν κανενα δεκαευρο το πολυ.


Και ειναι γελοιο να βλεπει κανεις οτι τα πλυντηρια εκαναν πριν 900 ευρω και στα δινουν με αγαπη και φροντιδα μονο 699,και πριν 699 εκαναν,μην σας πω και φθηνοτερα.....ειναι γελοιο να βλεπει κανεις οτι το στρωμα εκανε 1000 ευρω και τωρα κανει μονο 299 οταν το ξερεις οτι και πριν τοσο εκανε,299.


Πολλοι πεφτουν θυματα αυτου του παραλογισμου,περιμενουν ουρες να παρουν αυτη την τεραστια προσφορα που οι απατεωνες εμποροι ετοιμασαν για αυτους,οταν ομως τελικα καταλαβουν οτι την πατησαν τοτε ειναι πολυ αργα,εχουν μεινει με ενα προιον που οποια περιοδο και να το αγοραζαν θα ειχε την ιδια τιμη με αυτη που το αγορασαν την Βλακ Φραιντει.Ισως και φθηνοτερα.


Αυτα γινονται μονο στην δικη μας μπανανια,χρονια πριν ειχα παει διακοπες στην Μαδριτη,τετοια εποχη,και ειδαμε πολυ κοσμο στα μαγαζια,και ειδαμε τρελλες τιμες,κατω απο 50%...σε ρουχα φυσικα γιατι δεν ενδιαφερομαστε να παρουμε τηλεοραση...κρατησε 2 μερες μονο αυτο....

Εκει μαθαμε για αυτο που λεγεται Black Friday,στην Ελλαδα δεν ειχε ερθει ακομα,και οταν ηρθε τροποποιηθηκε αναλογα με το ποσο απατεωνες ειναι αυτοι που κερδιζουν απο αυτες τις προσφορες.

Και ειναι πολυ απατεωνες οποτε τροποποιηθηκε πολυ.


Ψωνιστε οτι θελετε,δικα σας ειναι τα χρηματα,απλα να εχετε στον νου οτι σας κοροιδευουν ασυστολα κι εσεις γινεστε μερος αυτου του παραμυθιου που ονομαζουν Βλακ Φραιντει σαν Βλακας που ειστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: