Πέμπτη, Νοεμβρίου 17, 2022

H Μεγαλη επανεκκινηση συνεχιζεται

 


Ο γνωστος πλεον αφεντικος των νανων που κυβερνουν τον πλανητη ονοματι Κλαους Σβαμπ βρεθηκε μαζι με τον δολοφονο με τα εμβολια Μπιλ Γκειτς στην συνοδο των G20 .

Tι δουλεια εχει ενας μη πολιτκος μαζι με εναν επιχειρηματια-δολοφονο σε μια συνοδο που μετεχουν μονο πολιτικοι αυτο το αφηνω σε εσας να το σκεφτειτε.

Εκει συνεχισε να καθοδηγει τους παρισταμενους νανους,ελειπε φυσικα η παραδουλευτρα του η Κουλα μιζαδορα-ωτακουστρια να του καθαριζει τις πατουσες και αν του γλυφει την κωλοτρυπιδα αλλα αυτος ειχε τους υπολοιπους που εκαναν το ιδιο και δεν νοιαστηκε και ιδιαιτερα για αυτο.


 

"Ο Κλάους Σβαμπ (σ.σ. Γερμανός μηχανικός, οικονομολόγος και ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ-WEF) μίλησε κατά την διάρκεια της Συνόδου των G-20 για την «Μεγάλη Επανεκκίνηση» και τη χρησιμότητα της κρίσης ως μέσου για την επίτευξη μιας «αναδιάρθρωσης» της τρέχουσας παγκόσμιας τάξης.

Με λίγα λόγια πόσο σημαντικές είναι οι κρίσεις για να επιτευχθεί η δική του ατζέντα και των εξτρεμιστικών κύκλων που την υποστηρίζουν.

Συγκεκριμένα είπε πως «περνάμε μία βαθιά αναδιάρθρωση ως πλανήτης».

 

Η αναδιάρθρωση που έχει εμμονή το WEF, είναι ένα παγκόσμιο σοσιαλιστικό σύστημα που βασίζεται στις έννοιες του Σβαμπ για την 4η Βιομηχανική Επανάσταση (των υπολογιστών και της Τεχνολογίας), την Κοινή Οικονομία και τον Καπιταλισμό Ενδιαφερομένων Μερών (εταιρική διακυβέρνηση).

Φυσικά Κοινή Οικονομία σημαίνει μία παγκόσμια κυβέρνηση και ένα παγκόσμιο κράτος. Σημειώνεται ότι αυτή είναι και η λογική του για εξάλειψη των χρεών. Αφού η οικονομία θα είναι μία άρα κανείς δεν θα χρωστάει πουθενά…

Ακούγεται ιδανικό έτσι; Μόνο που πάντα υπάρχει «τυρί» στην φάκα και φυσικά είναι δωρεάν.

Πρόκειται για μία αναβίωση του σοβιετικού συστήματος με νέο περιτύλιγμα όπου όλα θα ελέγχονται συγκεντρωτικά με την βοήθεια της Τεχνολογίας και όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα.

Αρκεί κάποιος να διαβάσει τον «Θαυμαστό Νέο Κόσμο» του Άλντους Χάξλεϊ και θα καταλάβει πως τίποτε δεν θα είναι ελεύθερο, ούτε καν οι γεννήσεις , αν επικρατήσουν οι θεωρίες του Κλάους Σβαμπ και κυρίως αυτών που τον υποστηρίζουν.

Μάλιστα υπονοεί ότι, ενώ ο κατακερματισμός είναι απαραίτητος, ο υπερβολικός κατακερματισμός θα μπορούσε να είναι ενοχλητικός, εννοώντας πως χρειάζεται το χάος για να επιβληθεί η ατζέντα του, αλλά όχι χάος πέρα από τα όρια. Δηλαδή ελεγχόμενο χάος.

Βέβαια, ελεγχόμενο χάος σημαίνει ότι είναι και τεχνητώς κατασκευασμένο ακριβώς για να οδηγήσει τις μάζες στις «τελικές λύσεις» και όποιος έπιασεν, έπιασεν…

Θα πούμε μόνο πως το χάος είναι συνεχόμενο τα τελευταία χρόνια καθώς μετά από δύο χρόνια πανδημίας, ακολούθησε ο πόλεμος στην Ουκρανία, εξοντώνοντας ολοκληρωτικά ότι είχε απομείνει από την μεσαία τάξη στις δυτικές κοινωνίες."

 

Αυτα για να ξερετε οτι μπορει να μην επιασε το κολπο με τον κορωνοιο αλλα εχουν μπει οι βασεις και συνεχιζουν ακαθεκτοι,φυσικα οι παρακολουθησεις ειναι ενα μερος της φιλοσοφιας του σχεδιου.

Κατι ξερει ο Κουλης που εχει αρχισει απο νωρις να εφαρμοζει οτι του εχει διδαξει ο μεντορας του.


Oι αυξησεις και συντομα οι ελλειψεις τροφων που προερχονται απο ζωα θα ειναι κατι καθημερινο,στοχος τους ειναι να απαγορευσουν την καταναλωση κρεατος και γαλακτοκομικων οσο περναει ο καιρος γιατι οι παραγωγικες μοναδες που υπαρχουν καταστρεφουν τον πλανητη,ο πολεμος στην Ουκρανια εσκεμμενος η οχι τους βοηθαει να πεισουν τον κοσμο να το δεχθει σαν κανονικοτητα,πρωτα δεν θα μπορουν να το αγορασουν λογω τιμης και επειτα εφοσον καταστραφουν οι παραγωγικες μοναδες θα λειψει τελειως.

Οι τροφες που θα επιτρεπονται ειναι ηδη θεμα συζητησης και θα ειναι οι  μονες που θα μπορει να αγορασει καποιος μιας και οι υπολοιπες η δεν θα υπαρχουν,η θα ειναι πολυ ακριβες η δεν θα περιεχονται στις επιτρεπομενες αγορες που θα μπορει να κανει ο καταναλωτης με την ψηφιακη καρτα πληρωμης των επιδοματων που θα εχει.Αμεσα θα τις απορριπτει το συστημα.

Οι ψηφιακες διευκολυνσεις που προσφερουν ηδη οπως η ταυτοτητα και το διπλωμα οδηγησης στο κινητο οπως και οι επομενες που διαφημιζονται σαν εξυπηρετηση των πολιτων ειναι το τυρακι στην φακα,επειτα θα μας πουν οτι μονο ψηφιακα εγγραφα γινονται αποδεκτα και τελειωσε η ανεξαρτησια του καθενος μας αφου θα γινει αιωνια ενας δουλος του συστηματος που οργανωνουν.

Οταν ακουσετε οτι ψηφιοποιειται το χρημα και καταργουνται τα μετρητα καντε τον σταυρο σας,δεν θα υπαρχει πλεον επιστροφη,αυτο θα ειναι το μελλον των παιδιων σας επειδη εσεις ολοι βλεπατε ριαλιτυ δεκαετιες τωρα και αφησατε εγκληματιες να διαχειριζονται τον μελλον τους και το δικο σας.


Αυτο φυσικα θα ισχυει μονο για τους λαους οχι για τους δικτατορες τους.


Το ελεγχομενο χαος που ανεφερε ειναι ηδη μια πραγματικοτητα,ανικανες ηγεσιες παντου και ξεσαλωμα,απορρυθμιση των δημοκρατικων δικαιωματων και επικρατηση των δικαιωματιστων.

Πληρης υποταγη του πληθυσμου και ψηφιακη μεταβαση της οικονομιας,καταργηση των μετρητων,καθημερινη παρακολουθηση ολων,ψηφιακος ελεγχος αγορων και απαγορευση καταναλωσης προιοντων που οι ιδιοι θα θεωρουν οτι βλαπτουν το περιβαλλον.

Οι εργαζομενοι με την βοηθεια της 4ης βιομηχανικης επαναστασης θα ειναι πλεον αχρηστοι και θα εξοντωθουν με διαφορους τροπους,οι υπολοιποι δουλοι θα επιβιωνουν με επιδοματα,αλλη μια πρωτοπορια που εχει ηδη εφαρμοσει ο Κουλης στην χωρα,τα επιδοματα πεινας.

Ηδη ο συμβουλος του Σβαμπ Χαραρι που εχει συναντηθει με Κουλη και λοιπους ξεδιαντροπα λεει οτι ο πληθυσμος της γης τους ειναι τελειως αχρηστος και δεν θα μπορουν να τους χρησιμοποιησουν ουτε σαν δουλους,η μειωση του πληθυσμου μεσω εμβολιων,πολεμων,πεινας και ελλειψης φαρμακων η νερου θα ειναι το σχεδιο τους

Καποιες απο τις σκεψεις του εδω:



Οσοι ....υπολοιποι επιβιωσουν και αντιδρουν η δεν ειναι υπακουοι θα αποκλειονται απο το συστημα....

Πως θα γινεται αυτο?

Προσπαθηστε εστω και τωρα να μπειτε σε μια κρατικη σελιδα οπως το Gov.gr,taxis,να κλεισετε ραντεβου σε ιατρο,να εχετε προσβαση στον οαεδ.

Αν δεν εχετε αδεια απο το taxisnet δεν μπορειτε να μπειτε πουθενα,ετσι θα γινεται,θα μπλοκαρουν το ΑΦΜ σας,δεν θα μπορειτε να ζησετε με οποιονδηποτε τροπο.

Γιατι ακολουθουν ολοι αυτοι εναν παρανοικο δικτατορα?

Γιατι ειναι ομοιοι του και γιατι τους προσφερει αυτο που προσπαθουν με καθε τροπο να πετυχουν,την πληρη υποταγη και ελεγχο των ανθρωπων,αυτο θελει και ο Κουλης να δημιουργησει εδω,αυτο επεδιωξε με τις παρακολουθησεις,απλα θα του ειναι ευκολοτερο αν γινει ψηφιακα αφου η μεταβαση στην ψηφιακη οικονομια παρουσιαζεται σαν δωρο προς ολους μας  χωρις να εχει την δυνατοτητα να αντιδρασει κανεις.

Ελεγχομενο χαος θελει ο Σβαμπ και οι παραδουλευτρες του.

Εχουν σκεφτει τι θα συμβει αν αυτο το χαος γινει ανεξελεγκτο?



Θεωριες συνομωσιας θα πειτε.....μα δεν τις λεμε εμεις,οι ιδιοι τις λενε πλεον.

Ξυπνηστε.


Εδω βλεπουμε δυο ψυχοπαθητικες προσωπικοτητες την παραδουλευτρα με τον ανωμαλο συμβουλο του Σβαμπ Γ.Ν.Χαραρι,αυτος ο ωτακουστης μιζαδορος κυβερναει την χωρα μας.Και θελει να αλλαξει εμας.

Σημ:Το κοματι με τα "  " ειναι απο το www.pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: