Τετάρτη, Νοεμβρίου 30, 2022

Προβατα επι σφαγη


 To σχεδιο της Μεγαλης επανεκκινησης που συνεχιζεται υπογεια ενω εσεις κοιμαστε θα σας ξυπνησει με εφιαλτες οταν καταλαβετε τι περιλαμβανει και πως πλεον αφου δεν εχετε αντιδρασει εως σημερα ειναι   αργα να σταματησει.


Ο Κλαους Σβαμπ μεντορας του Κουλη και οδηγος του ολου σχεδιου ανεφερε οτι τα ταξιδια θα πρεπει να περιοριστουν για ολους μας...εκτος απο αυτους ωστε να σωθει ο πλανητης,στην Ολλανδια η κυβερνηση αγοραζει με την βια και κλεινει μικρα αγροκτηματα επισης με την δικαιολογια οτι βρισκονται σε περιοχες ευαισθητες για το περιβαλλον,με την επεμβαση της Ρωσιας στην Ουκρανια η οποια τους βολευει αφανταστα εχουν βρει πλεον την δικαιολογια για οσα μετρα θα επιβαλλουν το επομενο διαστημα,για οσους δεν εχουν ιδεα τι θα γινει στο τελος ας διαβασουν παρα κατω.


Καταργηση καταναλωσης κρεατος

Καταργηση ολων των τροφιμων που παραγονται απο ζωα και αντικατασταση τους απο συνθετικα προιοντα.

Καταργηση μετακινησεων με αεροπλανο,επεται η καταργηση οσων οχηματων κινουνται με πετρελαιο,βενζινη και οποιο αλλο ορυκτο καυσιμο.

Καταργηση κατοχης ζωων για ιδιωτικη χρηση,οχι σκυλια γατες κλπ,μονο ζωα απο τα οποια τρεφομαστε.

Καταργηση ιδιωτικων καλλιεργειων,λαχανοκηποι κλπ.

Μα θα μου απαντησετε οτι θα μπορειτε με τα χρηματα σας να αγορασετε οτι θελετε,...

ΛΑΘΟΣ


Η ψηφιακη μεταβαση και το ψηφιακο χρημα θα καταργησει τα μετρητα και ετσι οι αγορες θα γινονται μονο με ψηφιακο τροπο,καρτες η διαδικτιο,που θα βρειτε να αγορασετε π.χ.κρεας αφου δεν θα υπαρχει σε καταστηματα? 

Πρωτον θα ειναι παρανομο,δευτερον με τι θα το πληρωσετε μιας και θα απαγορευονται συναλλαγες για αγορες ειδων που δεν επιτρεπονται ,τριτον, μονο στην μαυρη αγορα με ανταλλαγη με καποιο αλλο προιον που μπορειτε να διαθεσετε εσεις και τεταρτον θα ειναι τοσο ακριβο που δεν θα σας συμφερει.

Φυσικα οι ποινες και τα προστιμα θα ειναι αβασταχτα για οσους καν το προσπαθησουν,θα αποκλειονται ψηφιακα απο παντου,ακομα και απο αγορες τροφιμων που επιτρεπονται και θα εξωθουνται εκτος κοινωνιας σε αργο και βασανιστικο τελος.

Η νεα ταξη πραγματων θελει σκλαβους,οι υπολοιποι θα πρεπει να εξοντωθουν.

Θυμηθειτε σαν παραδειγμα οτι εγινε με τους υγειονομικους που δεν εμβολιαστηκαν.  

Αυτα ειναι ελαχιστα απο οσα σχεδιαζουν,το χειροτερο ειναι η πληρης ψηφιοποιηση και ελεγχος του πληθυσμου του οποιου θα παρακολουθουν καθε κινηση,συναλλαγη,βημα,βημα,καθε συναλλαγη,καθε αγορα,καθε σκεψη.... κι ετσι δεν θα μπορει κανεις να ξεφυγει απο τον"Μεγαλο Αδελφο"

Δειτε τι γινεται στην Κινα την οποια ο Σβαμπ θεωρει ως το καλυτερο καθεστως.

Δειτε σε τι κολαση ζουν οι ανθρωποι εκει γιατι δεχθηκαν αδιαμαρτυρητα να γινουν πειραματοζωα στην νεα ψηφιακη εποχη,πλεον ολα ειναι φανερα,δεν κρυβουν τις προθεσεις τους.


Και θα μου πειτε....μα θα ερθουν εκλογες,θα ριξουμε τον Κουλη και θα γλυτωσουμε....σας γελασανε,ολο το πολιτικο συστημα,η Ε.Ε.οσοι εχουν καποια εξουσια στην χωρα,την Ευρωπη και τον Δυτικο κοσμο ειναι ξεπουλημενοι στην ιδεα της μεγαλης επανεκκινησης,χρονια τωρα,δεν συνεβη ξαφνικα ολο αυτο,προετοιμαζονταν δεκαετιες,ανεβασαν στην εξουσια τα καταλληλα ανδρεικελα και ειναι ετοιμοι.

Εσεις δεν ειστε


Και θα ξυπνησετε αποτομα και τραγικα

Δεν υπάρχουν σχόλια: