Δευτέρα, Νοεμβρίου 07, 2022

Ξεφτιλισμενη Δημοκρατια

 


Tελικα απο οσα βγαινουν στο φως μονο εμενα δεν παρακολουθουσε ο Κουλης,εγω φυσικα τους στελνω στο Μαξιμου με email τις αποψεις μου για την συμμορια τους κι εχουν κι εναν εδω που μπαινει και μεσω αυτου παρακολουθουν οτι γραφω,το γεγονος ειναι...και το γνωριζουν οτι ο μονος κινδυνος για την χωρα και την υποτιθεμενη Δημοκρατια ειναι ο ιδιος ο μιζαδορος και οσοι τον στηριζουν συμπεριλαμβανομενων και των 158 βολευτων που τον κρατανε ακομα στην θεση του για να μην χασουν εξι με 8 μηνιατικα.


Γυρισαμε δεκαετιες πισω με την συμμορια αυτη,για να εξηγουμαι... θεωρω οτι καμια κυβερνηση απο οσες περασαν δεν ενηργησε προς το συμφερον του λαου,,,,,χειροτερα ακομα εκανε η συμμορια του Συριζα που αδιαντροπα περιμενει να πεσει ο μιζαδορος για να επανελθει στην εξουσια,οχι για τιποτα καλυτερο...


Και εδω βρισκεται το προβλημα.

Ο Κοσμος θυμαται,δεν εχει ξεχασει,αυτοι βασιζονται στην συλλογικη αμνησια και νομιζουν οτι ξεχασαμε τι εκαναν 4 και μισο χρονια που κυβερνουσαν...


Και τι κανουμε?

Τι κανουμε?

Αυτη την στιγμη ειμαστε απο την Σκυλλα στην Χαρυβδη,απο το Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα,προσωπικα δεν βρισκω κανενα κομμα ικανο να κυβερνησει,οπως ανικανα ηταν και οσα κυβερνησαν,και ο λογος ειναι απλος.

Οταν παιρνει καποιος την εξουσια για να ικανοποιησει τις εμμονες του και την ψυχοπαθεια του και οχι για να υπηρετησει την χωρα και τον λαο αυτο θα συμβαινει παντα.

Και ολοι τους θελουν την εξουσια για τους πρωτους λογους και οχι για τον δευτερο.


Γυρισαμε λοιπον δεκαετιες πισω,σε ολα,η ακριβεια κατατρωει το εισοδημα οσων ...εχουν καποιο εισοδημα,οι υπολοιποι ειναι πλεον στο περιθωριο περιμενοντας χωρις καμια ελπιδα μια λυση.

Που δεν θα ερθει.

Ολες οι συμμοριες-κομματα αγωνιζονται για την θεσουλα στην εξουσια και οι ακολουθοι τους για μια θεσουλα στο δημοσιο εστω σαν μετακλητοι για να αρχισουν και αυτοι να ροκανιζουν το δημοσιο χρημα.

 

Και θα μου πειτε...

Μα αν λεει αληθεια ο Κουλης οτι δεν ηξερε για τις παρακολουθησεις?

Πρωτον

ο Κουλης δεν λεει ποτέ αληθεια.

Δευτερον

Εστω ας υποθεσουμε οτι το καταφερε και ειπε μια.

Γιατι αρνειται καθε ελεγχο για τις παρακολουθησεις και επικαλειται αυτος και οι συμμοριτες του το απορρητο?

Τι φοβαται αν δεν ηξερε>?

Ποσο ηλιθιους μας περνανε?

Νομιζει οτι θα το αφησουν ανεκμεταλλευτο το θεμα οι αντιπαλοι του,τωρα η μετα τις εκλογες,οτι δεν θα τον καταστρεψουν πολιτικα?

Τι τον νοιαζει ομως,θα παρει καμια θεση κατω απο τις εντολες της Ε.Ε. η σε κανεναν οργανισμο,εξ αλλου για αυτους εργαζοταν τοσα χρονια,οχι για εμας.

Ζαπλουτος ειναι,τι αναγκη εχει?

Αντιθετα εμεις ασχολουμαστε ολη μερα με τις γελοιοτητες του καλαθιου του νοικοκυριου,τους βιασμους,τις απιστευτες δολοφονιες και η πολιτικη πλεον εχει καταντησει απαγορευμενο ειδος προς συζητηση.

Ποια πολιτικη παραγει η ΝΔ?

Της μιζας,των απ ευθειας αναθεσεων,του οποιος εχει τα μεσα μπορει να καρπωνεται δημοσιο χρημα,οτι οποιος εχει εξουσια δημιουργει γυρω του εναν κυκλο φασιστομουτρων οι οποιοι καταρακωνουν την εννοια της λεξης Δημοκρατια?


Το τελος του Κουλη ειναι δεδομενο,επαιξε και εχασε,δεν με ενδιαφερει ομως ο Κουλης,με ενδιαφερει η καταστροφη που εχει προκαλεσει σε οσα θεωρουσαμε ηθικα και νομιμα,ποιο επομενο κομμα δεν θα επωφεληθει απο το καθεστως φασισμου που εχει καθιδρυσει τρια χρονια στην χωρα και δεν θα προσπαθησει να συνεχισει το εργο του?


Εμεις δεν ξυπναμε,η αντιθετη αποψη κανει τους οπαδους να σε θεωρουν κι εσενα οπαδο της αντιθετης συμμοριας.

Και ακρη δεν θα βγει,δυστυχως.



Δεν υπάρχουν σχόλια: