Πέμπτη, Φεβρουαρίου 02, 2023

Νεα ανεκδοτα απο τον Κουλη


 Συγχιστηκε ο Κουλης και παλι,αυτη την φορα με την αποφαση του Τσιπρα να απεχει το κλεφτοκομμα του Συριζα απο τις συνεδριασεις της βουλης μεχρι να αποφασισει το κλεφτοκομμα του Κουλη να προκυρηξει εκλογες...που παρ ολο οτι καθε Πετσωμενη δημοσκοπηση τον δειχνει με 6-8% μπροστα....ο Κουλης δεν το αποφασιζει.

 

Τι νεο ανεκδοτο ειπε αυτη την φορα ο Κουλης; 

Οτι εχουμε στην Ελλαδα Κοινοβουλευτικη δημοκρατια.

Καλα,κι εγω αν γραψω σε ενα μπλουζακι οτι ειμαι η Ναομι Καμπελ δεν με κανει αυτοματα να ειμαι.

Κατι τετοια λεει και ξεραινομαστε στα γελια ολοι μαζι.

Κοινοβουλευτικη δημοκρατια για τον Κουλη ειναι να υπαρχουν βουλευτες που μετεχουν σε οφ σορ και αλλοι που κανουν δουλειες με το δημοσιο πλουτιζοντας ενω απαγορευεται,και αλλοι που παιρνουν μερος σε εταιρειες που κατασχουν σπιτια φτωχων ανθρωπων,για τους απατεωνες και κλεφτες που ακομα δεν εχουν αποκαλυφθει να μην μιλαμε.

Επισης Κοινοβουλευτικη δημοκρατια για τον Κουλη ειναι να παρακολουθει ο ιδιος το μισο υπουργικο του συμβουλιο,,το σοι του και τους αρχηγους των ενοπλων δυναμεων. 

Κοινοβουλευτικη δημοκρατια επισης ειναι να εισαι η καλυτερη δουλαρα του Σβαμπ και να εχεις τρομοκρατησει,διχασει,απειλησει και επιβαλλει φασιστικες πρακτικες σε εναν ολοκληρο λαο λειτουργωντας σαν αναλγητος φεουδαρχης και τιποτα αλλο.

Κοινοβουλευτικη δημοκρατια ειναι η καλυψη παιδεραστων και ανωμαλων,η καλυψη συγγενων σε σχεση με ναρκωτικα.Οι παρεμβασεις στην δικαιοσυνη και η καταπατηση του Συνταγματος.


Αλλα το καλυτερο μερος του ανεκδοτου που ειπε ο Κουλης ειναι οτι το κλεφτοκομμα του εχει εκλεγει με το 40%


Ξεχασε να πει επι των ψηφισαντων γιατι δεν τον συμφερει.

Επισης ξεχασε οτι στην πραγματικοτητα ειναι κομμα μειοψηφιας γιατι οταν ψηφιζει το 50% του λαου και παιρνεις το 40% εσυ.....

Τοτε εχεις ψηφιστει απο το 20% του λαου σαν συνολο,γιατι οι υπολοιποι σε σιχαινονται,σε βαριουνται,δεν θελουν να σε βλεπουν και εσενα και τον Ζηκο κι ετσι δεν πηγαν καν να ψηφισουν.

Επισης επεσημανε οτι ο Τσιπρας νομιζει οτι εχουμε Πεζοδρομιακη δημοκρατια.

Του κωλου τα εννιαμερα εχουμε

Απο το τιποτα που εχουμε καλυτερη θα ηταν και αυτη.


Περιμενοντας το επομενο ανεκδοτο του Κουλη..

Δεν υπάρχουν σχόλια: