Πέμπτη, Φεβρουαρίου 23, 2023

Κοροιδιες δεν θελω...

Ο Πετσωμενος Παυλοπουλος του Πετσωμενου ΣΚΑΙ παθαινει ενα σοκ και κοβει το βιντεο οταν ακουει τον κοσμο να του λεει οτι τα ψίχουλα που δινει ο Κουλης με το Market pass ειναι κοροιδια,προσπαθει να τα μπαλωσει φυσικα και μιλαει για 33 ευρω οταν ολοι ξερουμε οτι το ενα ατομο θα παρει 22 και αν δεν εχει NFC  το κινητο του...που δεν θα εχει ...η αν εχει δεν θα ξερει να το χρησιμοποιησει θα παρει 17.5 ευρω.Τα δυο ατομα 32 ευρω η 25.60 χωρις ψηφιακη καρτα.

 

3 λιτρα λαδι παιρνει καποιος με αυτο το ποσο,και θα δωσει και απο την τσεπη του. 

Εν τω μεταξυ διαφημιζει ο Αδωνις το καλαθι της Ψαραγορας,οποιος παει συχνα εκει ξερει οτι τα προιοντα που διαφημιζει σαν φθηνοτερα ειναι ακριβοτερα απο της αγορας τις τιμες,π.χ. η τσιπουρα που την κοστολογει 6-7 ευρω το κιλο στην αγορα εχει απο 3.5 εως 5.90 η ακριβοτερη,συνηθως γυρω στα 5 ευρω ειναι η μεση τιμη της ,αυξησεις κανει με το καλαθι αυτο ο Αδωνις,οχι μειωσεις.

Αθλιοτητες της νεοταξιτικης συμμοριας του Μητσοτακη που καλο θα ηταν να ζει αυτος με τις συνταξεις,τους μισθους που ζει ο μεσος Ελληνας και μετα να μας πει αν μπορει να ζησει με ακομα 22 η 17.5 ευρω.

Απο την μια δινει πενταροδεκαρες και απο την αλλη επεκτεινε το υποχρεωτικο ραπιντ τεστ μεχρι τελος Ιουνιου,θα τα παρει πισω απο εκει,να σημειωθει οτι πουθενα σχεδον δεν κανουν ραπιντ τεστ για κορωνοιο στον κοσμο.

Δεν εχουμε λεφτα για ξοδεμα λεει ο γελοιος,....για την λιστα Πετσα εχουν.


Συντελειται η πληρης εξαθλιωση του πληθυσμου και η συνηθεια του να ζει με ελαχιστα επιδοματα.

Και να μην ξεχναμε οτι ολα αυτα ειναι η προετοιμασια για το ψηφιακο χρημα,ελεγχουν ποσοι εχουν δυνατοτητα ψηφιακης καρτας και σιγα σιγα θα αναγκασουν ολους να εχουν τετοια προσβαση.

Σχεδιο της μεγαλης επανεκκινησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: