Κυριακή, Φεβρουαρίου 05, 2023

Υπερθερμανση με κρυο


 Το αφηγημα των νεοταξιτων ειναι γνωστο δεκαετιες τωρα,καταστρεφομαστε,πρεπει να αλλαξουν οι συνηθειες,απο την διατροφη εως την μετακινηση,ο πλανητης χανεται,τρομοκρατηση με δικαιολογια το κλιμα.

Και απο διπλα τους ποιοι στηριζουν το αφηγημα;

Τα μιντια..ποιοι αλλοι;

Για γελια ειναι η κατασταση,εχετε δει να υπερθερμενεται κατι μεσω του κρυου;

Ειδικα φετος ο καιρος εχει διαψευσει καθε προσδοκια και ελπιδα των νεοταξιτων.

Ο βαρυτερος χειμωνας στις ΗΠΑ.

Καλοκαιρι στην Αυστραλια οπου το θερμομετρο δεν ανεβηκε ουτε μια μερα πανω απο τους 30c,αυτο εχει να συμβει καποιες δεκαετιες πριν.

Εκατονταδες νεκροι απο το κρυο στο Αφγανισταν.

 Πανοκοβληθηκε ο Αλ Γκορ....

Ετσι αποφασισαν να μετονομασουν την υπερθερμανση σε "κλιματικη αλλαγη"σου λεει κανει κρυο η ζεστη παλι καλυμμενοι ειμαστε,ξεχνανε ομως οτι κρυο και ζεστη εκανε παντα,οι καποιες εξαρσεις καθε φαινομενου δεν μπορουν ομως να δικαιολογησουν το αφηγημα τους οτι αλλαζει το κλιμα στον πλανητη,το κλιμα παντα αλλαζε,δεν ηταν ποτέ σαθερο,ποιος δεν θυμαται τις μελετες οτι λοιωνουν οι παγοι στους πολους και σε λιγα χρονια οι παραθαλασσιες πολεις θα ειναι κατω απο το νερο;

Κοντευει να περασει μισος αιωνας κι ακομα πανω απο το νερο ειναι,αδικα παραγγειλαμε βαρκες και φουσκωτα.

 Προσωποποιουν τις κακοκαιριες δινοντας τους ονοματα,απροσωπους θελουν ολους εμας.

Τωρα οι μετεωρολογοι εχουν παρει την θεση των λοιμοξιολογων,αλοιμονο αν ξερουν τι τους γινεται,ας τους δωσουν ασυλια και σε αυτους να λενε οτι πιο τρομακτικο θελουν χωρις επιπτωσεις.

Και μας κλεινουν μεσα με το ψιλοβροχο η πριν ακομα πεσει μια νιφαδα χιονιου.

Φετος καθε προγνωση τους πηγε στον πάτο.....

Λογικο ειναι με τοσο ηπιο χειμωνα να ξεσπασει καπου,σε μια δυο μερες χιονι στα πεδινα.

Πρωτη φορα χιονιζει στην χωρα;

Ποια υπερθερμανση του πλανητη που για τριτη συνεχομενη χρονια χιονιζει στην Αθηνα;

 To Ελ Νινιο,η Ελ Νινια και το Ελ Σαλβαντορ,,,

Αλλα το αφηγημα θελει τρομοκρατια για να πειστει ο κοσμος να αλλαξει συνηθειες,οπως εγινε και με το εμβολιο,ποιος θα εκανε 15 δοσεις ενος αγνωστου σκευασματος αν δεν τον τρομοκρατουσαν οτι θα πεθανει με εικονες ανθρωπων που πεφτουν νεκροι στους δρομους και τελευταια με αλλες εικονες που οι Κινεζοι καινε τους νεκρους στα πεζοδρομια;

Αληθεια τι εγινε;

Τους εκαψαν ολους; γιατι σταματησε η τροφοδοσια των μιντια με φωτογραφιες αγνωστου προελευσεως οπου καποιοι καινε κατι...αγνωστο τι..ρε ποσο ηλιθιους μας περνανε;


Καμια τρομοκρατικη προσπαθεια τους δεν ευσταθει,απλα εχει χαζεψει ο κοσμος και τον ταιζουν σανο με πιτουρα,η επιδιωξη ειναι μια.

Ελεγχος των παντων,κι αυτο ειναι σχεδιασμενο δεκαετιες τωρα,και το συνεχιζουν παρα τις αποτυχιες τους,κανει εναν πιο ηπιο χειμωνα στην Ευρωπη...αλλαζει το κλιμα,κανει χιονια και παλι αλλαζει το  κλιμα,αποφασιστε τελως παντων ποτε αλλαζει και ποτε οχι,κουρασατε.

Αν υπηρχε εμβολιο για το κλιμα θα το προωθουσαν  αλλα δεν υπαρχει.

Εν τω μεταξυ ανοιγουν δεκαδες καταστηματα στην Κυπρο που προωθουν την πωληση τεχνητου κρεατος,και οσο εντεινεται η προπαγανδα των νεοταξιτων για τις αγελαδες που ρευονται και χαλαει η ατμοσφαιρα τοσο θα επιμενουν να φαμε οτι τεχνητο μας προσφερουν συν σκουλικακια και κατσαριδες.

 

Κλανουν η ρευονται οι κατσαριδες;

 

Κλειστειτε μεσα,με ζεστη η κρυο,μην σκεφτεστε,μην αποφασιζεται,μην μιλατε,εμας εχουν στοχο,αν νοιαζονταν για το κλιμα του πλανητη υπαρχουν τροπου να το προστατεψουν,με πρωτο τροπο τον περιορισμο των δικων τους μετακινησεων και της κραιπαλης που ζουν.

Και ειναι να γελας οταν η Βορεια Ευρωπη ζει καταστασεις χιονιου καθε χρονο επι μηνες και η ζωη κυλαει φυσιολογικα και εμεις με 2 μερες χιονι χανουμε τα αυγα και τα πασχάλια.


Γιατι η ανικανοτητα και η προχειροτητα εχει μονο δυο μερη να κρυφτει.

Η κατω απο την ανταρα και την σταχτη των καμενων δασων τα καλοκαιρια...

Η κατω απο τα νερα της βροχης και το χιονι τους χειμωνες.




Δεν υπάρχουν σχόλια: