Τρίτη, Φεβρουαρίου 21, 2023

Η Μεγαλη επανεκκινηση


 Επειδη διαβαζω πολλα ωραιοποιημενα αρθρα για το σχεδιο της μεγαλης επανεκκινησης και αυτα ειναι τελειως αντιθετα με οσα σχεδιαζουν ας κανουμε ξανα μια αναφορα σε αυτα που δεν λενε αλλα ειναι αυτα που θα συμβουν.Που θελουν αυτοι να συμβουν...

ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Κανεις δεν θα εχει δικη του ιδιοκτησια σε οτιδηποτε,ολα θα δινονται απο την ελιτ στον πληθυσμο,ετσι η ελιτ θα εχει το δικαιωμα να σχεδιαζει που θα μεινει ο καθενας μας και ποσοι ανθρωποι θα ζουν κατα περιοχη,επισης θα μπορει να μεταφερει πληθυσμους απο τον μια περιοχη σε αλλες αναλογα με τις αναγκες και την προστασια του περιβαλλοντος.

Θα δημιουργηθουν μικρες πολεις 15 λεπτων οπου ολες οι αναγκες θα καλυπτονται  εκει,θα απαγορευεται η μετακινηση απο την μια πολη στην αλλη για το καλο του περιβαλλοντος.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ-ΤΑΞΙΔΙΑ

Παυει η χρηση των ορυκτων καυσιμων για οποιαδηποτε χρηση,αεροπορικα ταξιδια θα επιτρεπονται μονο για την ελιτ και στρατιωτικους σκοπους,επισης υπαρχει προβλεψη για απαγορευση της ναυτιλιας για μεταφορες,ταξιδια.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ

Η διατροφη θα αλλαξει για την προστασια του περιβαλλοντος,θα απαγορευτουν ολα τα τροφιμα ζωικης προελευσης και θα αντικατασταθουν με τεχνητο κρεας και εντομα,η τοποθετηση στο σωμα μικροτσιπ θα επιτρεπει στην ελιτ να παρακολουθει καθε ανθρωπο και να τον ελεγχει ολοκληρωτικα,δεν θα επιτρεπεται η κατοχη οικοσιτων ζωων διατροφης και η καλλιεργεια οποιουδηποτε προιοντος εκτος αυτων που θα επιτρεπουν εκεινοι.

Η γη που θα καλλιεργειται θα νοικιαζεται σε εταιρειες απο την ελιτ μιας και δεν θα υπαρχει ιδιωτικη ιδιοκτησια.Οι καλλιεργειες θα επιτρεπονται μονο για ειδη που θα εχουν εγκριθει.Τα μεταλλαγμενα τροφιμα θα επικρατησουν.

Μηχανηματα η συσκευες θερμανσης η ψυξης δεν θα υπαρχουν.

Οτιδηποτε χρειαζομαστε απο ρουχισμο εως επιπλα,εως συσκευες του σπιτιου θα τα νοικιαζουμε αντι αντιτιμου,θα ενισχυθει το μοιρασμα-ανακυκλωση επισκευασμενων και παλιων ενδυματων,συσκευων κλπ.

ΕΛΕΓΧΟΣ

Η καθημερινοτητα μας θα ειναι ενας συνεχομενος ελεγχος μεσω των τσιπ και των καμερων,καθε κινηση θα καταγραφεται και θα ελεγχεται,η εκπαιδευση θα επικεντρωθει ωστε τα παιδια να ελεγχουν τους γονεις και ο γειτονας τον διπλανο του,οι εντολες για εμβολιασμους θα ειναι υποχρεωτικες με ποινες και προστιμα.

Συνδεση του ανθρπου με την τεχνητη νοημοσυνη και ελεγχος του απο αυτην.

Οι παραβατες θα εχουν δυσκολη ζωη,ποσο πιο δυσκολη θα ρωτησετε....Σκεφτειτε....

ΕΡΓΑΣΙΑ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 

Η ανεργια θα εκτιναχθει σε δυσθεωρητα υψη μιας και οι περισσοτερες αν οχι ολες οι βιομηχανιες θα σταματησουν να λειτουργουν,επισης ολα τα καταστηματα και εταιριες μιας και δεν θα επιτρεπεται η κατασκευη ρουχων και συσκευων,η ελιτ θα επιβαλλει το Παγκοσμιο εγγυημενο εισοδημα σε οσους μεινουν εκτος εργασιας,ιδιωτικες καταθεσεις θα παψουν να υφιστανται,με την ψηφιακη μεταρρυθμιση το χρημα θα εξαφανισθει και μονος τροπος θα ειναι οι ψηφιακες συναλλαγες,ετσι θα ελεγχουν,θα απαγορευουν η θα  επιτρεπουν τις συναλλαγες μονο οσων προιοντων εχουν εγκριθει,δεν θα υπαρχει η δυνατοτητα να αγορασει κανεις οτιδηποτε εκτος απο οσα η ελιτ εχει εγκρινει.

Αυτος ειναι και ο λογος που ο Χαραρι μας λεει καθε τοσο οτι τους ειμαστε αχρηστοι και πως οτι και να κανουμε δεν θα ειμαστε χρησιμοι ουτε σαν σκλαβοι,μας βλεπουν σαν κοπαδι αχρηστων που μετα την εγκατασταση τους θα μπορουν να το οδηγησουν στην σφαγη μιας και δεν τους ειναι καθοπου  χρησιμο.

ΣΤΟΧΟΣ

Ο κυριος στοχος τον οποιο δεν αποκαλυπτουν αλλα μας αραδιαζουν παπαριες οτι ολα γινονται για να ειμαστε ευτυχισμενοι ειναι ενας:

Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ

Αυτο θα το πετυχουν με πολλα μεσα,αυτοκτονιες,εμβολια,ασθενειες,ελλειψη περιθαλψης και φαρμακων,πεινα,τοπικοι πολεμοι,ελλειψη νερου και τροφης,εννεα στος δεκα ανθρωπους του πλανητη πρεπει να εξοντωθουν αργα η γρηγορα,αυτο θα κανει το σχεδιο τους πιο ευκολο γιατι ειναι πιο αποτελεσματικος ο ελεγχος πεντακοσιων εκατομμυριων ανθρωπων..το πολυ ενος δις απο οτι 8 δισεκατομμυριων.

ΤΙΜΩΡΙΕΣ

Απο την στιγμη που θα τους ανηκει το συνολο των περιουσιων και δεν θα υπαρχει πραγματικο χρημα παρα μονο ψηφιακο θα εχουν τον πληρη ελεγχο των παντων,ηδη οι βιομηχανιες τροφιμων ανηκουν σε αυτους,σε αυτους ανηκει η ενημερωση και τα μιντια,θα εξαλειψουν οποια αντιθετη αποψη υπαρχει...ηδη ψηφιζονται οι σχετικοι νομοι σε Ε.Ε και Ηπα,οποτε...

Οσοι αντιδρασουν δεν θα εχουν καμια προσβαση σε οσα θα δικαιουνται οι υπακουοι,τροφη,ψηφιακο χρημα,κατοικια,θα διωκονται και θα στοχοποιουνται σαν εχθροι της Παγκοσμιας ταξης κι ετσι η θα πεθαινουν στα βουνα εκτος πολεων η θα εξοντωνονται απο τα οργανα της παγκοσμιας ταξης μιας και σαν μολυσμενοι θα βλαπτουν την ευτυχια των υπολοιπων.

Εχθρος για τους υπολοιπους θα ειναι εκεινος που π.χ. αρνειται να εμβολιαστει,να τηρησει τους κανονες,να εχει ενσωματωμενο τσιπακι,να ζει συμφωνα με τις οδηγιες τους,να τρωει οσα του λενε οτι πρεπει να φαει,να ενημερωνει αλλους για την αποψη του...

 

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ

 Γιατι λοιπον θα ειστε ευτυχισμενοι;

Virtual reality 

Η τεχνητη νοημοσυνη θα το αναλαβει αυτο.

Θα ζειτε σε μια ψευτικη πραγματικοτητα,αυτο θα ειναι ευκολοτερο για την επομενη γενια γιατι η σημερινη και οσοι απο τις προηγουμενες ζουν ξερουν και θα αντιδρασουν,φυσικα με την τρομοκρατια και την κατασστροφη και το σοκ που θα επιβαλλουν οσοι θελουν να συνεχισουν να ζουν θα υποταχθουν αλλοιως θα εξοντωθουν με τον εναν η τον αλλον τροπο.


Αυτη ειναι με λιγα λογια και σε γενικες γραμμες η πραγματικοτητα,οσα λεγονται σημερα δεν θα μπορουν να ειπωθουν σε λιγο καιρο η σε λιγα χρονια,το οροσημο τους ειναι το 2030,και ειναι ολοι ταγμενοι σε αυτο,κυβερνησεις,βασιλεις,δικαιοσυνη,τραπεζες,η σημερινη ελιτ και οσοι κρυβονται απο πισω τους,τα κυριαρχα μιντια,οι διεφθαρμενοι ολων των επιστημονων και δεκαδες αλλοι που η τους εχουν υποσχεθει οτι θα ειναι μεσα στο 10% που δεν θα παθει κατι η απλα το πιστευουν απο μονοι τους χωρις να γνωριζουν οτι θα γινουν κιμας σαν ολους εμας. 


Aν ακομα πιστευετε μετα απο οσα οι ιδιοι αναφερουν,αν ακομα ελπιζετε οτι η κυβερνηση σας ειναι διαφορετικη,αν νομιζετε οτι αυτα ειναι θεωριες συνομωσιας τοτε δυστυχως θα βρεθειτε απροετοιμαστοι οταν συμβουν και θα ειναι τραγικο..

Θεωριες συνομωσιας;

Τελευταια αναφερθηκε σε συνεδριο του WEF οτι χρειαζεται ενα μεγαλο ΣΟΚ για να μπορεσουν να εγκαταστησουν την Παγκοσμια κυβερνηση,....


Το περιμενουμε λοιπον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: