Τρίτη, Φεβρουαρίου 07, 2023

Προεδρε...ελα με φορα


 Ειπε η εκπροσωπος τυπου του Συριζα στον προεδρο του κομματος προκαλωντας θυμηδια σε ολους ακουσαν η διαβασαν την προτροπη της.

Ναι Προεδρε...ελα με φορα,σε περιμενουμε..

Υπαρχει εστω ενας σε αυτη την χωρα που πιστευει οτι εμπιστευεται ο λαος αυτη την παραταξη μετα απο οσα εκανε στα 4μιση χρονια που ηταν στην εξουσια;

Και το κακο ειναι οτι δεν εχουν αλλαξει καθολου. 

Eιχα ψηφισει Συριζα την πρωτη φορα,τωρα ανατριχιαζω εστω και στην σκεψη οτι θα ξανακυβερνησει.

Φτυνουν ολοι και βλαστημουν το κλεφτοκομμα του Κουλη αλλα ενω σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση το δευτερο κομμα θα ηταν τωρα μπροστα σε προθεση ψηφου βλεπουμε πως παρ ολα τα εγκληματα του Κουλη ο κοσμος δεν πιστευει καθολου οτι μια επανοδος του Τσιπρα στην εξουσια αποτελει λυση.

Γιαυτο τα δυο κλεφτοκομματα προσπαθουν με νυχια και με δοντια να παρουν με το μερος τους το τριτο κομμα που αυτη την στιγμη ειναι το Πασοκ,ακομα μια αποτυχια δηλαδη.

Το αδιεξοδο ειναι εμφανες,οση φορα και να βαλει ο Ζηκος δεν φαινεται αν κερδιζει την εξουσια απο μονος του,κι επειδη το μονο που τον νοιαζει ειναι αυτο κανει τα αδυνατα δυνατα για να συνεργαστει με τον Ανδρουλακη,το ιδιο απο την μερια της κανει και η Νεα Τρομοκρατια.

 

Ο λαος δεν εχει να περιμενει τιποτα καλυτερο απο το καθε κομμα ξεχωριστα,ποσο μαλλον αν συνεργαστουν,δυο η τρεις ανικανοι δεν μπορει να ειναι καλυτεροι απο εναν ανικανο μοναχο του.


Για τον Συριζα εγραφα τα χρονια που κυβερνουσε,να τα υπενθυμισω δεν θα βοηθησει σε τιποτα αυτη την στιγμη,η λεξη Δημοκρατια για αυτους σημαινει μονο εξουσια,οπως και για τα αλλα δυο κλεφτοκομματα,απλα μετα το αποτελεσμα των εκλογων θα αρχισουν οι ζυμωσεις και τα παζαρια για υπουργεια και θεσεις και βολεματα ημετερων,καμια σχεση δεν εχει ο λαος με αυτα,κανεις δεν θα δει καλυτερες μερες,η ιδια φιλοσοφια υπαρχει και στους τρεις.


Τα εγκληματα της διακυβερνησης του Γαπ τα διαδεχθηκαν τα εγκληματα της κυβερνησης Σαμαρα,του Σαμαρα τα διαδεχθηκε η πρωτη φορα αριστερα με το ηθικο πλεονεκτημα της και τελικα καταντησαμε στην φασιστικη διακυβερνηση του Κουλη,του πιο ανικανου απο ολους,εσεις τι περιμενετε αληθεια;

Τρομαζουν απο τα ποσοστα του Κασιδιαρη,μα οι ιδιοι εχουν κατευθυνει τον κοσμο προς τα εκει,ποιος θα σκεφτοταν να ψηφισει ακροδεξιο κομμα αν δεν ειχαν αποτυχει πληρως οι αντιεθνικες και αντιλαικες πολιτικες τους τοσες δεκαετιες,με οσα ακομα κανουν θα τον ενισχυσουν περισσοτερο.

Πιστευει ο Κουλης οτι αν αποκλεισει το κομμα αυτο θα τρεξει ο κοσμος να ψηφισει το κλεφτοκομμα του;

Θα παει να ψηφισει κανεναν απο τα υπολοιπα δυο;

Οχι.

Καταπατουν το Συνταγμα ακομα μια φορα για δικο τους οφελος.

Και μας θεωρουν χαζους και οτι δεν καταλαβαινουμε.

Αν εχει κανει ενα εγκλημα ο Κασιδιαρης αυτοι εχουν κανει εκατο.

Αναμενοντας τις εκλογες.

Ειναι κοντα πλεον.

Παρε φορα Προεδρε και ελα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: