Πέμπτη, Φεβρουαρίου 02, 2023

Μαζικη παρανοια,η νεα πανδημια


Νεες αποκαλυψεις ερχονται στην επιφανεια σχετικα με τον Κορωνοιο,ολο και περισσοτεροι βγαινουν πλεον και αποκαλυπτουν γεγονοτα και επιπτωσεις απο τους εμβολιασμους και τις φαρμακευτικες εταιρειες που πλουτιζουν απο τα σκευασματα που υποτιθεται οτι τον αντιμετωπιζουν.

Φυσικα εκτος απο τα προβατα κανεις δεν πιστευει ουτε τις φαρμακευτικες ουτε το αφηγημα οσων προωθησαν αυτα τα σκευασματα,οπως αναμενοταν τα μιντια που στηριξαν και στηριζουν το αφηγημα αποκρυπτουν ολες αυτες τις εξελιξεις κι ετσι ο απλος κοσμος δεν εχει ιδεα η δεν ενδιαφερεται για τους δικους του λογους να μαθει τι συμβαινει.

Θα τιμωρησει κανεις τους υπευθυνους?

Απιθανο.

Πιο προσφατο παραδειγμα ειναι το βιντεο που κυκλοφορησε με το στελεχος της Pfizer οπου ξεκαθαρα αναφερει πως η εταιρεια παιζει με τα στελεχη του κορωνοιου αφηνοντας να εννοηθει οτι κατι τετοιο συνεβη και στην Κινα και καπως ετσι διεφυγε ο ιος με τα γνωστα αποτελεσματα.

 

Εφιάλτης χωρίς τέλος: Η Pfizer μεταλλάσσει τον Covid-19 για να αναπτύσσει εμβόλια, όπως αποκαλύπτει στέλεχός της 

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?

Ειδατε να το αναφερει καποιο καναλι η Πετσωμενη εφημεριδα αυτο?

Στις ΗΠΑ παντως εγινε ενας χαμουλης,η Pfizer διεψευσε οσα ειπε το στελεχος της αλλα ποιος πιστευει πλεον τι λεει η Pfizer?

To γεγονος ειναι οτι αυτοι που σχεδιασαν την πανδημια για να εχουν ως οφελος την αρχη της υποδουλωσης του πληθυσμου και την μειωση των ανθρωπων που ζουν στον πλανητη δεν θα σταματησουν το σχεδιο τους.

Ηδη ο Bill Gates ανεφερε οτι πρεπει να περιμενουμε νεο ιο που θα ειναι χειροτερος απο τον προηγουμενο και οτι δεν ειμαστε ετοιμοι να τον αντιμετωπισουμε,λες και ειμασταν ετοιμοι για τον προηγουμενο.

Ο Bill Gates δεν λεει τιποτα τυχαια.

Εκει εξω γινεται ενας πολεμος,ενας ανισος πολεμος,απο την μια ειναι οι νεοταξιτες και οι δουλαρες τους που ταγμενοι στο οραμα της σωτηριας του πλανητη οπως αυτοι το μεταφραζουν και εχοντας στην κατοχη τους τα μιντια και τις ηγεσιες των χωρων που τους ακολουθουν θελουν να συνεχισουν αυτο που αρχισε με τον Covid19,απωτερος στοχος η υποδουλωση και ο πληρης ελεγχος των ανθρωπων,μην ξεκινησετε να λετε οτι αυτα τα λεω εγω η οποιοι αλλοι σας ενημερωνουν για οσα γινονται,τα λενε πλεον οι ιδιοι,ξεκαθαρα και με λεπτομερειες.

Ο κυριος συμβουλος του Κλαους Σβαμπ...o Γιουβαλ Χαραρι αναφερει συνεχεια τον στοχο για ανθρωπους με χακαρισμενο εγκεφαλο,για απανθρωποποιηση,για οσους απομεινουν σαν σκλαβοι μετα την επικρατηση των ρομποτ και για την μη χρηση της θρησκειας και του Θεου.

Το WEF λειτουργει σαν μοχλος για ολους οσους το υπηρετουν,ειναι το καθοδηγητικο οργανο,δεν πιστευω οτι οι ηγετες του ειναι εμφανεις,οσοι φαινονται ειναι τα πιονια και οι μαριονετες του,στην χωρα μας ο πρωτος που αδιαντροπα μας εδειξε με τις φωτογραφιες απο το γραφειο του οπου το πρωτο βιβλιο που διαβαζε ηταν η Μεγαλη επανεκκινηση ειναι ο Κουλης,μαζι του ο Πιερρακακης που ταχυτατα δημιουργει το ψηφιακο κρατος που χρειαζονται ωστε να επιβαλλουν τα σχεδια τους,δεν ξερω αν αυτοι επιβιωσουν μετα απο την ολοκληρωση του εργου τους,μετα απο αυτους ειναι πολλοι που θα το συνεχισουν,σε ολες τις πολιτικες παραταξεις.


Θα σκεφτειτε,μας εχεις ζαλισει τα αρχιδια με τα ιδια και τα ιδια.....ριμα

Για να τα εμπεδωσετε τα γραφω και τα ξαναγραφω.

Ποιο ειναι το συνθημα του WEF;


Αυτο ειναι το σχεδιο,εσας σας αρεσει να μην εχετε τιποτα αλλα να ειστε ευτυχης;

Οσα εχετε,υλικα,εγκεφαλικα η ηθικα,πως θα σας τα αφαιρεσουν;

Πως μπορει να ειναι μια ανθρωπινη υπαρξη απογυμνωμενη απο τα παντα και να ειναι ευτυχισμενη;

Δεν θα ειναι πλεον ανθρωπινη υπαρξη,τοσο απλο ειναι.

 

Απο την αλλη πλευρα βρισκονται οσοι προσπαθουν να ενημερωσουν μεσω ανεξαρτητων καναλιων τους ανθρωπους για αυτο που σχεδιαζεται,αποκλεισμενοι απο twitter,facebook,youtube και ολα τα μιντια που υπηρετουν τις επιδιωξεις των νεοταξιτων,μαζι τους χιλιαδες γιατροι που βλεπουν καθημερινα τις επιπτωσεις των εμβολιων,τους ξαφνικους θανατους που πλεον δεν φαινεται να μας ανησυχουν μιας και εμεις ειμαστε ζωντανοι,....ποιος χεστηκε δηλαδη για τους διπλανους....

Απλα αναφερονται σαν στατιστικα,αιτια δεν βρισκεται αν και την ξερουμε και ολα πανε ρολοι.

Μεχρι ο διπλανος να ειστε εσεις.

Μαζικη παρανοια αρνησης της πραγματικοτητας,μαζικη παρανοια να τρεξουν ολοι να κανουν ενα σκευασμα απο 2 εως ποσες φορες χωρις να ξερουν τις επιπτωσεις,μαζικη υπνωση να πιστευουν καθε γελοιο δημοσιογραφο ακομα και οταν τον δουν να αυτομουτζωνεται επειδη εκανε 5 δοσεις και ομως κολλησε και νοσηλευτηκε,ακομα και τωρα που μπορει ο καθενας να ψαξει απο μονος του υπαρχει μαζικη αρνηση να το κανει.

 Αληθεια πιστευετε οτι οι κυβερνησεις εργαζονται για το καλο σας;

Με τι πειστηρια;

Επειδη σας το λενε;

Αν σας πει ενας δολοφονος οτι σας σκοτωνει γιατι αυτο ειναι οτι χρειαζεστε σας αρκει; 

Εδω σας παιρνουν την θεση σταθμευσης και ειστε ικανοι να σκοτωσετε,πως θα αφησετε να σας παρουν οτι εχετε αρχιζοντας απο την υγεια σας και τελειωνοντας με την ζωη σας;

Γινεται ενας πολεμος,ενας θα επικρατησει,η αυτοι που θα σας στειλουν προωρα στον παραδεισο η την κολαση η αυτοι που θα σας βοηθησουν να δειτε τι συμβαινει,τουλαχιστον να καταλαβετε,ενδιαμεσος δεν υπαρχει,ουτε διαμεσολαβητης,δεν θα γινουν συσκεψεις για ανακωχη ουτε θα οπισθοχωρησει ο ενας απο τους δυο.

Ενας απο τους δυο θα χασει.

Ποιος θα χασει ειναι υποθεση ολων μας.

Ο Καθενας μας ειναι υπευθυνος για την ζωη του,αν σκεφτει λιγο και τις ζωες των υπολοιπων τοτε κατι θα αλλαξει,αν κοιταξει μονο την παρτυ του τοτε δεν θα εχουμε κοινο μελλον.

Καθολου μελλον θα ελεγα......

 Υ.Γ. Υπαρχει ενα βιντεο με υποτιτλους σε αυτο το ιστολογιο,οσοι αντεχετε δειτε το.

Δεν θα σας το δειξει ουτε η Σκατιανα ουτε ο Εισαγγελατος,οσο για τον αλλον δημοσιοκαφρο κανει συνεντευξεις με καλλιτεχνες και κωμικους......

        https://antidras.blogspot.com/2022/12/watch-full-documentary.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: