Παρασκευή, Φεβρουαρίου 03, 2023

Ζηκος ο υποκριτης


 Ειναι δυνατον να λεει ο Ζηκος οτι πολεμαει για την Δημοκρατια οταν ειχε καταπατησει καθε αρθρο του Συνταγματος την εποχη που ηταν πρωθυπουργος της χωρας για κακη μας τυχη?

Ξεχασε το δημοψηφισμα,το οχι που το εκανε ναι,την συμφωνια των Πρεσπων εναντιον ολου του λαου,το μνημονιο που εφερε,την αλαζονεια του,τα πουρα και τα κοτερα,τους αλητες υπουργους του?

 

Ειναι δυνατον να λεει ο Ζηκος οτι ενδιαφερεται για την μεσαια ταξη οταν την περιοδο που για κακη μας τυχη ηταν πρωθυπουργος,το 2015 εως το 2019 την εβαλε κατω και την καταγαμησε σε ολες τις γνωστες απο το Καμα Σουτρα στασεις?

Ξεχασε τους φορους που εβαλε,την δυστυχια που εσπειρε,την Φωτιου που κοροιδευε τους απορους,το εγκλημα στην Μανδρα και στο Ματι,τις συμφορες που εφερε και δεν τον ενοιαξε καθολου? 


Ειναι δυνατον να λεει ο Ζηκος οτι μαχεται για την δικαιοσυνη?

Αν υπηρχε δικαιοσυνη στην Ελλαδα αυτος και οι υπολοιπες συμμοριες θα ηταν τωρα μαζι με τον Κασιδιαρη,αλλα αυτοι ειναι δημοκρατες βλεπεις,με ασυλια,δεν τους αγγιζει κανεις.

Ξεχασε τα βοσκοτοπια του Καλογριτσα,τις τηλεοπτικες αδειες και τον καρναβαλο τον Παππα που εκανε οτι χειροτερη μαλακια μπορει να κανει ακομα και ο πιο ηλιθιος?


Αυτος τα ξεχασε.

Εσεις τα ξεχασατε?


Ναι,συμφωνω,ο Κουλης πρεπει να φυγει,αμεσα,χθες αν ηταν δυνατον,να ερθει στην θεση του ποιος?

Ο Ζηκος??

Νομιζετε οτι αλλαξε?

Ουτε χιλιοστο,οσο ζωο ηταν τοσο ζωο εχει μεινει,με τις ιδιες φασιστικες ιδεες,ποιος δεν τον θυμαται τον αθεο να σκυβει και να φιλαει εικονες και να κανει τον σταυρο του,ο παραδοπιστος,ολα για την εξουσια.

Ο Κουλης και αυτος....οτι σκατα και το φτυαρι.

Ο ενας ειναι χειροτερος απο τον αλλον.


Ξυπνηστε γιατι παμε απο τον Αννα στον Καιαφα.

Και η Σταυρωση ειναι πολυ κοντα πλεον.

 


 Παρτε προφυλακτικα,αυτη την φορα θα μας ξεκωλωσει.

Αυτο το θυμαστε?

Ποσο πιο αναλγητος μπορει να ειναι καποιος?


Δεν υπάρχουν σχόλια: