Παρασκευή, Φεβρουαρίου 17, 2023

Ποιο παγκοσμιο σοκ ετοιμαζουν;


 Κτιζουν κομματι κομματι το αφηγημα τους οι νεοταξιτες που θελουν να υποταξουν τους λαους τους,πλεον ειναι καθημερινες οι δηλωσεις που γινονται απο διαφορους που ασπαζονται αυτο το αφηγημα για τον τροπο που θελουν να βρουν ωστε να εγκαταστησουν τον πληρη ελεγχο τους μεσω του χαους και μαζι με αυτον να επιβαλλουν την Παγκοσμια κυβερνηση.


Πριν λιγες ημερες σε ενα συνεδριο ενας απο αυτους αναφερθηκε σε αυτους τους τροπους,μεσω του χαους θα επιβαλλουμε την Παγκοσμια κυβερνηση ανεφερε,τι ειδους χαος λετε;

 

World Government Summit 2023: «Χρειαζόμαστε ένα σοκ για να φέρουμε την Παγκόσμια Κυβέρνηση»

Δήλωσε ο Arturo Bris ο επικεφαλής του IMD World Competitiveness Center

Σημερα μαθαινουμε οτι το WEF του Κλαους Σβαμπ και της κοντης κομπλεξικιας αδερφης Χαραρι σχεδιαζει την ψηφιακη ταυτοτητα μεσω της οποιας θα μπορει καποιος να συνδεεται με τα κοινωνικα δικτια και να σχολιαζει....μονο ετσι θα μπορει καποιος να σχολιαζει,αλλοιως θα ειναι αποκλεισμενος τελειως.

Ψηφιζονται σε διαφορα κοινοβουλια νομοι εναντιον της παραπληροφορησης,οτι αντικειται στο επισημο αφηγημα θα θεωρειται παρανομο και θα διωκεται,παραδειγματος χαριν....αφου οι νεοταξιτες θεωρουν το εμβολιο του κορωνοιου σωτηριο για τον πληθυσμο αν εσεις η εγω γραψουμε το αντιθετο θα θεωρουμαστε παρανομοι και οτι διασπειρουμε ψευδη και ανακριβειες,θα το διαπιστωσατε αυτο την εποχη της εξαρσης του Κορωνοιου οταν οποια ανεξαρτητη μελετη υπηρχε χαρακτηριζοταν απο το facebook ως ψευδος και με τα διαφορα οργανωμενα fake σαιτ δεν το αφηναν να ανεβει η σημειωναν απο κατω οτι ειναι ψευδες.


Ο Χαραρι μας λεει οτι ο Κορωνοιος ηταν η ευκαιρια που ζητουσαν ωστε ο κοσμος να αποδεχθει επεμβαση στις προσωπικες του πληροφοριες,αλλα ακομα και με αυτο δεν ειναι ικανοποιημενοι,θελουν να τοποθετησουν τσιπακι σε καθε εναν απο εμας ωστε να μας ελεγχουν ανα πασα στιγμη και να μας κατευθυνουν οπως εκεινοι νομιζουν.

Η Ε.Ε. προωθει την Ευρωπαικη ψηφιακη ταυτοτητα,ταχα για μετακινησεις,αγορες η κλεισιμο δωματιων,παντα παρουσιαζουν τις ενεργειες τους σαν κατι που θα μας διευκολυνει,ο τελικος στοχος ομως ειναι διαφορετικος,ολα αυτα θα ενσωματωθουν πληρως οταν ερθει η ωρα να κανουν το σχεδιο τους πραγματικοτητα.


Εδω μεσα στην καλη χαρα μας ενημερωνει ο Πιερρακακης ποσο καλο εχει κανει η ψηφιοποιηση στην χωρα,δεν μας λεει ομως ποιος ειναι ο τελικος στοχος ολων αυτων,και δεν ειναι η διευκολυνση  στις συναλλαγες σας με το δημοσιο,ολα αυτα εντασσονται στο σχεδιο της Μεγαλης επανεκκινησης.

Γνωστος ειναι ο υπουργος για την φιλια και συνεργασια του με τον Χαραρι και το WEF,γνωστο και οτι εκτελει κατα γραμμα τις εντολες του μιας και ο Κουλης ειναι η μεγαλυτερη δουλαρα του Κλαους Σβαμπ.

Το ερωτημα ειναι...τι χαος θα προκαλεσουν για να μας κανουν να αποδεχθουμε το σχεδιο τους;

Παγκοσμιο πολεμο;

Διατροφικη ανεπαρκεια,πεινα;

Υποτιθεμενη επιθεση Ατια;

Οτι και να ειναι δεν θα ειναι απλο,χρειαζεται ενα πολυ ισχυρο σοκ για να κανουν τον κοσμο να υπακουσει.

Οτι και να ειναι εχετε τα ματια και τα αυτια σας ανοιχτα,μην πιστευετε οτι σας λενε τα μιντια,σκεφτειτε δυο φορες πριν πιστεψετε οτι σας πουν.

Ο πανικος και η αναταραχη τους βολευει.

Οτι και να ειναι θα το αντιμετωπισουμε ολοι μαζι.

Αν τα καταφερουν την επομενη ημερα δεν θα ειμαστε σε θεση να το συζηταμε,μιας και ο στοχος ειναι η μειωση του πληθυσμου της γης κατα 90% .....δεν θα ειμαστε καν εδω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: