Παρασκευή, Φεβρουαρίου 10, 2023

To τελος του κοσμου



 Επιμενω πολυ πανω σε αυτο το θεμα,δεν ειμαι παρανοικος,προσπαθω να ξυπνησω εγω και πολλοι αλλοι ακομα μερικους απο εσας,κι εσεις με την σειρα σας να κανετε το ιδιο και να μεταδοθει η πραγματικοτητα,οχι η εικονικη που μας παρουσιαζουν αλλα αυτη που θελουν να δημιουργησουν χωρις την συγκαταθεση μας.

Τι ετοιμαζουν;

Με λιγα απλα λογια.

Οι περισσοτερες χωρες ειναι βυθισμενες στο χρεος,χρεος που δεν μπορει να αποπληρωθει ποτέ,η πεινα των εξουσιαστων για δυναμη,εξουσια και χρημα ειναι ασταματητη,που θα καταληξει αυτο;

Αισθανονται θεοι.

Ηδη μεγαλοι οικονομολογοι μιλανε για το μεγαλυτερο οικονομικο κραχ που αναμενεται και κανεις δεν ενδιαφερεται.

Οι παρανοικοι που κινουν τα νηματα εχουν ηδη κανει τις δοκιμες τους πανω στον πληθυσμο,η τεχνολογια και τα ψηφιακα βοηθηματα ειναι στα χερια τους,λογικα υπαρχουν πολλα ακομα που μπορουν να κανουν και εμεις δεν τα γνωριζουμε,τα υποθετουμε μονο.

Για να βγαινουν πλεον τοσο ανοιχτα και ξεκαθαρα να μιλανε για οσα σχεδιαζουν και κανεις να μην αντιδρα σημαινει οτι η συνεργασια τους με τις κυβερνησεις που υπακουν σε αυτους ειναι τελεσιδικη.

Αυτα που θελουν θα συμβουν.


Συμφωνα με οσα εχουν γραφτει δεκαετιες τωρα και ολοι τα διαβαζαμε και απορουσαμε πως μπορουν να γινουν πραγματικοτητα θα πρεπει να περιμενουμε ενα τεραστιο σοκ στις οικονομιες του πλανητη,αυτο θα φερει ολοκληρωτικη καταστροφη της παραγωγικης αλυσιδας και της τροφοδοσιας με αποτελεσματα θλιβερα.

Τεραστια ανεργια

Καταστροφη των βιομηχανιων

Πεινα

Χαος

Αυτος ηταν και θα ειναι ο στοχος τους.

 

Bank of America: «Ετοιμαστείτε για χρεοκοπία και βαθιά ύφεση στις ΗΠΑ»

Οι τοπικες κυβερνησεις ειναι αναλωσιμες και ανδρεικελα τους.

Θα ενεργησουν την καταλληλη στιγμη οπως τους πουν.

Μεσα απο αυτο το παγκοσμιο χαος και την ανυπαρξια λυσεων απο τις τοπικες κυβερνησεις θα αναδυθει η προταση της Παγκοσμιας κυβερνησης η οποια θα δωσει λυσεις σε ολα αυτα τα προβληματα.

Αλλα δεν θα ειναι ετσι.


Με δικαιολογια την δημοσια ασφαλεια θα καταργηθουν τα ανθρωπινα δικαιωματα,οι δημοκρατιες αν και προσχηματικα τις ονομαζουν ετσι και σημερα και θα εγκατασταθει η νεα παγκοσμια διακυβερνηση οπως την θεωρουν αυτοι.

Αντιδρωντες και αντιπαλοι θα θεωρουνται εχθροι και θα διωκονται,ολα πλεον ειναι πολυ ευκολα γιατι με την ψηφιακη μεταρρυθμιση θα μπορουν να απομονωνουν οποιον θεωρουν αντιπαλο και η να τον επαναφερουν η να τον εξαφανιζουν,το πως το εχω εξηγησει σε προηγουμενες αναρτησεις.

Ολοι θα υπακουν τις εντολες αυτων των ολιγων παρανοικων που εργαστηκαν επι δεκαετιες ωστε την καταλληλη στιγμη να εχουν τις δυνατοτητες να ελεγξουν τον πλανητη.

Αν θυμηθειτε πως ξεκινησε η πανδημια,πως μετεφεραν στον πλανητη τις εικονες και τις πληροφοριες,πως επεισαν οτι ενα σκευασμα αδοκιμαστο θα σωσει τον κοσμο,πως το επεβαλλαν,τι μεθοδους χρησιμοποιησαν θα καταλαβετε οτι αυτο θα ειναι πολυ ευκολο να το ξανακανουν στην φαση της Παγκοσμιας κυβερνησης,επισης αν θυμηθειτε πως διαχωρισαν τον πληθυσμο σε εμβολιασμενους και αντιεμβολιαστες,σε καλους και επικινδυνους,αν θυμηθειτε οτι ο ενας ευχοταν στον αλλο"ψοφο" με δικαιλογια την προστασια της υγειας του.....τοτε θα καταλαβετε και πως θα ειναι η κατασταση μεταξυ υπακουων και μη στην Νεα ταξη πραγματων.

Ο θανατος σου....η ζωη μου.


Με αυτο σαν δεδομενο θα ζητηθει απο τους πληθυσμους να φερουν επανω τους ενα μικροτσιπ το οποιο θα βοηθαει τους ελεγκτες να ξερουν τα παντα για αυτους,αργοτερα αυτο θα ενσωματωθει στο ανθρωπινο σωμα,και εκει τελειωνει ο κοσμος οπως τον ξερουμε μεχρι σημερα.

Πληρης εξαρτηση του νου απο τις μηχανες.

Οι υπακουοι θα ειναι ευτυχισμενοι και δεν θα εχουν τιποτα στην κατοχη τους,το λεει ξεκαθαρα το συνθημα του WEF αυτο,θα ειναι δουλοι οι οποιοι θα υπακουν σε οτιδηποτε τους ζητηθει σαν μελη μιας αγγελης,συνεχεις εμβολιασμοι με δικαιολογια την προστασια τους απο επαναλαμβανομενους τεχνητους ιους θα βοηθησουν στην μειωση του πληθυσμου και στο τελος θα μεινει επι γης το ενα δεκατο απο οσοι ζουν σημερα.

Η πληροφορηση θα ειναι αποκλειστικο προνομιο των παρανοικων,τιποτα δεν θα επιτρεπεται να μεταδοθει εκτος οσων εγκρινουν,το διαδικτιο και τα κοινωνικα δικτια θα ειναι ελεγχομενα,το ειδαμε στην πανδημια οπου οσοι εξεφραζαν αντιθετη της δικης τους αποψης αποκλειονταν και λοιδωρουνταν.

Οι τηλεορασεις και τα μιντια ειναι ηδη υπο τον ελεγχο τους με ελαχιστες εξαιρεσεις,αυτο θα ολοκληρωθει.

Μετακινησεις θα επιτρεπονται μονο με ελεγχομενα μεσα μεταφορας που δεν επιβαρυνουν τον πλανητη,οτι κινειται με ορυκτα καυσιμα θα απαγορευτει,οι πληθυσμοι θα ζουν σε περιορισμενες περιοχες,οι κυριαρχοι θα οριζουν τον πληθυσμο καθε περιοχης και θα μετακινουν πληθυσμο οπου χρειαζεται χωρις την συγκαταθεση του για να καλυπτουν κενα,δεν θα γινονται εξαιρεσεις.

Απο την στιγμη που θα κατασχουν την ιδιωτικη περιουσια αυτο θα ειναι εφικτο.

Στοχευμενες ελλειψεις τροφιμων,νερου,φαρμακων,ιατρικης περιθαλψης,στοχος,μειωση πληθυσμου.

Απο αυτο το ενα δεκατο που θα επιζησει το 10/100 θα ειναι οι ελεγχοντες και εκλεκτοι,αυτοι θα ζουν οπως πρωτα,καμια παρεμβαση στην ζωη τους,οι υπολοιποι που θα υπακουν στις εντολες τους θα ζουν σε χειροτερες απο την δουλεία καταστασεις,αναλωσιμοι την καθε στιγμη θα πρεπει να κανουν οτι τους διαταζουν,οι μετακινησεις θα ειναι περιορισμενες,η διατροφη θα γινεται με τροφιμα επιλεγμενα με βαση την δικαιολογια της διασωσης του πλανητη,οτι ξερετε μεχρι σημερα θα πρεπει να το ξεχασετε....

Ιδιωτικες καλλιεργειες και ιδιωτικη κατοχη ζωων θα απαγορευεται.


Μα δεν γινονται αυτα θα μου απαντησετε.

Λιγη υπομονη.

Αυτα δεν θα γινουν απο την μια μερα στην αλλη,και κυριως μην ξεχνατε οτι δεν θα τα αποδεχθει ο κοσμος σε συνθηκες σημερινες,οταν το χαος επικρατησει και η πεινα κυριευσει τοτε ειναι κατασταση "ο σωζων εαυτον σωθητω"αυτα δεν τα εχουμε δει ουτε σε ταινιες τρομου.


Το Παγκοσμιο βασικο βοηθημα θα δινεται στους υπακουους-τσιπαρισμενους,προσαρμοσμενο στις αναγκες διατροφης που θα επιβαλει η Νεα ταξη πραγματων,δεν θα υπαρχει ιδιωτικη ιδιοκτησια και χρημα,το χρημα θα ειναι ψηφιακο και προσβασιμο μεσω του Παγκοσμιου εγγυημενου βοηθηματος μονο σε εκεινους που υπακουν σε ολα οσα τους διαταζουν,ετσι θα υπαρχουν δυο ειδη ανθρωπων.

Οι υπακουοι και οι εξοβελισμενοι απο την κοινωνια,κανενος η τυχη δεν θα ειναι αισια.

Οσοι τα κανατε κομποδεμα τοσα χρονια ....κλαψτε τα.

 

Οι πρωτοι θα ζουν σαν σκλαβοι η ακομα χειροτερα και η τυχη τους θα εξαρταται απο τις αποφασεις των οργανων που τους εποπτευουν,οι δευτεροι οσοι επιβιωσουν θα ζουν εκτος των περιοχων των υπακουων,ισως σαν τους πρωτογονους προσπαθωντας να ζησουν κυνηγημενοι,χωρις εισοδημα η προσβαση στην τροφη,απωτερος στοχος η πληρης εξαφανιση τους.

Κατι σαν στρατοπεδα συγκεντρωσης των Ναζί. Χειροτερα ισως.

Οι τσιπαρισμενοι θα μπορουν να επιβιωσουν οσο δεχονται τις εντολες που παιρνουν,αν αντιδρασουν θα τους αφαιρειται το βοηθημα και θα διωχνονται απο οπου ζουν μαζι με τους υπολοιπους,,,εκτος των πολεων.

Τωρα θα μου πειτε....τι μαλακιες ειναι αυτα που λες?

Μα δεν τα λεω εγω.

Τα γραφουν ολα τα βιβλια,οι αναφορες η εργασιες που εχουν κανει οι ιδιοι,οι αποφασεις του ΟΗΕ,η αντζεντα 21,η αντζεντα 2030,ο codex alimentarius....και αλλων οργανων,φυσικα δεν τα γραφουν ξεκαθαρα,φοβουνται ακομα,οχι για πολυ.

Τα λεει ο ιδιος ο Προεδρος του WEF και ο συμβουλος του Χαραρι,καθε μερα κι απο κατι νεο.

H ετοιμη για υπογραφη συνθηκη μεταξυ των κρατων και του ΠΟΥ οπου θα του δινουν την εξουσια να εξαγγελει υποχρεωτικους εμβολιασμους υπερβαινοντας το συνταγμα και τους νομους καθε χωρας.

Τυχαμε σε δυσκολους καιρους.

Ακομα εχω την ελπιδα κατι να τους σταματησει.

Αλλοιως.....



Δεν υπάρχουν σχόλια: