Παρασκευή, Φεβρουαρίου 10, 2023

Παγκοσμιο εγγυημενο βοηθημα

 


Aνεμελοι και αμεριμνοι σαν προβατα επι σφαγη προχωραμε στον δρομο που εχουν ηδη σχεδιασει οι λατρεμενοι μας ηγετες και δεν καταλαβαινουμε τι προκειται να συμβει,πολλοι απο εσας ισως νοιωθουν και κουρασμενοι απο αναρτησεις σαν αυτες και αδιαφορουν πληρως γιατι δεν πιστευουν οτι οσα γραφονται μπορουν να συμβουν και οτι ειναι φαντασιωσεις και οραματα που στοχο εχουν την τρομοκρατηση τους.


Κι ομως...

Συμβαινουν καθε τοσο πραγματα που περνουν απαρατηρητα,περνουν απαρατηρητα γιατι δεν τα μεταδιδει κανενας διαυλος απο αυτους που ενημερωνουν τον πολυ κοσμο,και ετσι ενω συμβαινουν δεν τα γνωριζει κανεις.


Συνομιλει λοιπον η Λαγκαρντ με τον συμβουλο του Klaus Schwab τον κοντοπιθαρο Χαραρι με τον οποιον κανει συναντησεις ο Κουλης που σας λατρευει καθως και ο Πιερρακακης που θα σας τα κανει ολα ψηφιακα για να μην μπορειτε να κανετε διαφορετικα....

Θα με ρωτησετε

Με ποια ιδιοτητα συνομιλει η κοντη αδερφη  και ο προεδρος του WEF με τοσους ηγετες χωρων;

Με ποια ιδιοτητα προσκαλουνται στις διαφορες συναντησεις που γινονται αφου δεν ειναι πολιτικοι;

 

Με την ιδιοτητα των χορηγων τους.

Αυτοι κινουν τα νηματα,αυτοι προωθουν αυτους τους ηγετες να κυβερνησουν τις χωρες τους,αυτη η συμμορια παρανοικων τους οδηγει στις επομενες κινησεις τους.

Και ρωταει η Λαγκαρντ τον Χαραρι για τις προτασεις που εχει κανει για το Παγκοσμιο εγγυημενο βοηθημα,δεν θα ειναι εισοδημα,βοηθημα θα ειναι,κι αυτος χαλαρα και ηρεμα της απανταει οτι

" Ειναι θεμα προσεγγισης,οταν δινεις ενα ποσο σαν βοηθημα ΕΣΥ αποφασιζεις και οχι αυτος που το λαμβανει πως θα το χρησιμοποιησει,τι ειδους υπηρεσιες θα του παρεχονται δωρεαν"

Το σημαντικο ειναι οτι ο καθενας νομιζει οτι αυτο το βοηθημα θα ειναι "εθνικο"ενω θα ειναι"παγκοσμιο"

Αυτο που θα συμβει θα ειναι σαν την βιομηχανικη επανασταση του 19ου αιωνα,απλα θα ειναι πολυ χειροτερο.


Αυτα λεει η κοντη αδερφη στην Λαγκαρντ και κανεις δεν τον εχει συλλαβει να τον βαλει σε ενα κλουβι με αραπηδες να δει  λιγη χαρα,αλλα τον κοιτουν σαν ηλιθιοι και συμφωνουν μαζι του.

Δεν του απανταει πως ολα αυτα ειναι χαζομαρες,αυτο σημαινει οτι πλεον ειναι αποφασισμενο να συμβει αυτο,δεν αντιδρα καν,τον κοιταζει σαν να ειναι ενα ανωτερο ον απο την ιδια,μονο που δεν τον προσκυναει.


Οσοι δεν βλεπετε τι συμβαινει οτι και να διαβασετε η να σας πουν δεν θα το καταλαβετε,το θεμα ειναι οτι ολα αυτα προχωρουν ενω εμεις περιμενουμε ανιδεοι και αμεριμνοι ενα καλυτερο μελλον....που δεν θα ερθει,και χειροτερο απο αυτο ειναι πως τα παιδια σας θα ζησουν σε εναν εντελως διαφορετικο κοσμο,με διαφορετικες συνθηκες ζωης ...αν λεγεται ζωη αυτο...επειδη το αποφασισε μια παρανοικη κοντη αδερφη και μερικοι κωλογεροι που νομιζουν οτι ειναι Θεοι.

Και εβαλαν ακομα μερικους που ονομαζονται ηγετες αλλα στην πραγματικοτητα ειναι ξεφτιλισμενα πιονια να ενεργοποιησουν αυτες τις οδηγιες που εχουν δωσει.

Στην χωρα μας ολα τα κομματα ειναι ταγμενα σε αυτους,οποτε σωτηρια η αλλαγη πολιτικης μην περιμενετε,εντολες δεχονταν παντα,εντολες θα δεχθουν και τωρα,δεν εχουν επιλογη.

Οσα εκανε η δουλαρα του Σβαμπ ....Κουλης στην διαρκεια της πανδημιας ειναι μια ιδεα για το τι να περιμενετε στις επομενες κινησεις τους.


Κοιμηθειτε ησυχα,δουλευουν αυτοι για εσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: