Τρίτη, Φεβρουαρίου 14, 2023

Η τεραστια υποκρισια των επιδοματων του Κουλη

 


Ακομα μια μερα με υποσχεσεις επιδοματων πεινας απο τον Κουλη,μονο επιδομα ψηφου δεν εχει δωσει ακομα,ντρεπεται και δεν το δινει,φυσικα εμμεσα επιδοματα ψηφου ειναι ολα αυτα που απλοχερα μοιραζει.


Σημερα λοιπον λυπηθηκε οσους συνταξιουχους δεν πηραν αυξηση στην συνταξη τους λογω"προσωπικης διαφορας"και θα τους δωσει ενα εφ απαξ ποσον,ξεχναει ομως οτι μια αυξηση στην συνταξη ειναι μονιμη ενω το εφ απαξ ποσον που θα δωσει....πενταροδεκαρες ως συνηθως θα ειναι μια και εξω. 

Ενα μηδενικο δηλαδη.

Να μην ξεχναμε εδω οτι ολες οι μνημονιακες και μεταμνημονιακες συμμοριες που κυβερνησαν εχουν κατακλεψει τους συνταξιουχους και τα ταμεια τους,αδιαντροπα τωρα και μετα εορτης ερχονται καθε τοσο να δωσουν τις πενταροδεκαρες τους η καθε μια και αισθανονται και περηφανες για αυτη τους την αποφαση.


Επισης να μην ξεχναμε οτι με τις αυξησεις τροφιμων και υπηρεσιων των περασμενων μηνων η αγοραστικη δυναμη των συνταξιουχων μαζι με των υπολοιπων Ελληνων εχει συρικνωθει τουλαχιστον κατα 40-50%,ετσι οτι βοηθεια και να τους δοθει δεν καλυπτει τις απωλειες που εχουν στην τσεπη τους οσοι ζουν με ψίχουλα.


Οι εκλογες ειναι πλεον προ των πυλων,οι παροχες δινονται για να κατευνασουν την οργη οσων εχουν δει τα οικονομικα τους να γινονται πενταροδεκαρες,και ειναι γνωστο οτι ο Κουλης ειναι ο Πρωθυπουργος της πενταροδεκαρας,και δεν θα αλλαξει τωρα.


Μονη ελπιδα ειναι να καταλαβουν οσοι επιδοτουνται με αυτες τις πενταροδεκαρες οτι με αυτα τα επιδοματα δεν θα αλλαξει τιποτα στην ζωη τους και να ανταποδωσουν στον Κουλη την ημερα των εκλογων κι αυτοι με πενταροδεκαρες την αγανακτηση τους.


Αλλοιως αν πιστεψουν οτι αυτα τα ψίχουλα θα τους βοηθησουν και ψηφισουν με βαση αυτη την κινηση του Κουλη τοτε θα κανουν ακομα ενα τεραστιο λαθος με το να ψηφισουν την συμμορια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: