Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2011

Η Δημοκρατια τους κουτσαινει

Πηραν αμπαριζα τα φιλικα τους μεσα ολοι οι θιγμενοι απο την "ταχα"βια των πολιτων εναντιον τους βουλευτες.....και ουρλιαζουν οτι ειναι σε κινδυνο η δημοκρατια γιατι νοιωθουν απλα και μονο τον φοβο της δικης τους επιβιωσης.
Δημοκρατια για αυτους ειναι η αναπηρη κατασταση που επικρατει στην χωρα,μια χωρα που καθε χρονο καιγεται με τον ιδιο τροπο αλλα ποτε κανενας δεν εχει πληρωσει για τα αποκαιδια της.

Η δημοκρατια τους δεν κινδυνευει ποτε οταν η δυναμεις καταστολης κτυπουν τον λαο χωρις λογο,οταν οργανωνουν προβοκατσιες,οταν σκεφτονται να αδειασουν το Συνταγμα απο τις σκηνες για να το καλλωπισουν και αμεσα εκδηλωνει την συμπαρασταση του ο επι της προστασιας του πολιτη υπουργος.
Η δημοκρατια δεν κινδυνευει οταν αποφασιζουν να στειλουν μονο 2 υποτιθεμενα ενοχους σε προανακριτικη για την Ζημενς λες και ολοι οι υπολοιποι που εφαγαν τα εκατομμυρια ξεπλυθηκαν με το νερο του Ιορδανη ποταμου και πλεον ειναι αθωοι,και οχι μονο αυτο,μας συμβουλευουν ακομη απο τηλεορασεως πως να μην χρεοκοπησουμε.

Και εφτασε το 3% να βρισκεται παντου και να διαδηλωνει εναντιον τους,τοσο επαφη με την πραγματικοτητα εχουν τοσα μπορουν να καταλαβουν,ενας λαος σε απογνωση ειναι για αυτους το 3% και μονο,ολοι οι αλλοι ειμαστε μαζι τους,τους αναγνωριζουμε το σωστο και δεχομαστε τον θανατο της χωρας χωρις παραπονο και αντιδραση.

Τριαντα εφτα χρονια ζουν στην αυταπατη τους,και το χειροτερο ειναι οτι προσπαθουν να την μεταδωσουν και σε μας,την αυταπατη οτι αυτοι ολοι εκαναν οτι επρεπε και σωστα,και απο λαθος η ατυχια φτασαμε ως εδω,καμια συγνωμη,απλα αδιαντροπα και με θρασσος μιλανε για κατι που δεν γνωριζουν τι σημαινει,θεωρουν την δικη τους επιβιωση"δημοκρατια"

Οταν το σαπιο αλλαζει ονομα για να δειχνει ομορφο..τοτε ειναι ωρα να το πεταξουμε στα σκουπιδια,οπως και ολους αυτους,απο καθε κομμα.

Αλλοιως θα συμβιβαζομαστε...υποδουλοι σε μια δημοκρατια που κουτσαινει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: