Τετάρτη, Ιουλίου 20, 2011

Η κυβερνηση των δακρυγονων και της βιας

Στην δημοκρατια συναινεση δεν ειναι ελα να συμφωνησεις με ολα αυτα που αποφασισα εγω,συζητηση δεν λεγεται..περαστε να υπογραψετε τις αποφασεις μου,αλλα τελικα μαλλον η λεξη δημοκρατια ειναι μονο για το περιτυλιγμα,απο μεσα κρυβεται ο χειροτερος φασισμος και η χουντοποιηση της πολιτικης ζωης της χωρας.

Ο Γιωργος κυβερναει με την βια,το ξερει το εχει εγκρινει,αν δεν συμφωνουσε ο Παπουτσης θα ειχε παει σπιτι του μετα το φασιστικο ξεσπασμα των χουντικων το διημερο 28 και 29 Ιουνιου.
Ο Παπανδρεου κυβερναει με τον φοβο,με την απατη και τον εξευτελισμο του λαου και στην τηλεοραση παρουσιαζεται σαν Παρθενα η οποια δεν εχει μυρισει ακομα τον κρινο.

Ο Ρεππας οσο αχρηστος και να ειναι συμφωνησε κατι με τους ταξιτζηδες,το οποιο ειχε εγκριθει και απο την τροικα,ολα πηγαιναν καλα εως οτου εγινε ανασχηματισμος και την θεση του Ρεππα πηρε ο αταλαντος Ραγκουσης....αυτος στεναχωρημενος απο την υποβαθμιση του....δουλεια δεν ειχε να κανει και βρηκε.

Ανετρεψε μια συμφωνια και επανεφερε στο προσκηνιο το θεμα των ταξι.....λες και αν εχουμε αλλα 100 χιλιαδες ταξι με το ανοιγμα του επαγγελματος θα σωθει η χωρα.

Το ιδιο εκαναν με τους φορτηγατζηδες οπως μου ελεγε ενας ταξιτζης που εχει ασθενη στο νοσοκομειο,το επαγγελμα ειναι κλειστο παρα τα μεγαλα λογια,το εκαναν ολο αυτο για να παρουν οι εταιρειες πετρελαιοειδων φορτηγα,ενω πριν δεν μπορουσαν.
Ετσι και με τα ταξι,οταν δωσουν 2500 αδειες σε μεγαλοκαρχαριες φιλους τους το θεμα θα ληξει,αλλα δεν μιλαει κανενας δημοσιογραφος..μιλαει?

Και ετσι πορευομαστε σαν χωρα,οι τουριστες που εφυγαν δεν θα ξαναπατησουν εδω,ο καθε υπουργος εχει τα ματ και αυτη ειναι η μονη συζητηση που κανει με τον καθε κλαδο.
Και εμεις εχουμε δημοκρατια.

Με ζαχαρη η σκετη την θελετε?

Δεν υπάρχουν σχόλια: