Σάββατο, Νοεμβρίου 12, 2011

Χαράς ευαγγελια

Τι ανακουφιση,τι χαρα και ευδαιμονια,μεσα στην ευτυχια ολη μερα χθες τα καναλια,ορκιστηκε η κυβερνηση...μα κυβερνηση ειχαμε και προχθες,πολιτικους δεν εχουμε,πολιτικη δεν εχουμε,τσιπα και ντροπη δεν εχουν ολοι αυτοι που απο το ιδιο ποστο θα συνεχισουν να διαπραττουν το εγκλημα κατα της χωρας.

Χαρα ολοι λοιπον,εκτος του λαου,οπως παντα,ακομα και το Λαος χαρηκε,εγινε ο Μπουμπουκος υπουργος,τετοια ξεφτιλα δεν περιμενα να δω αλλα εκει που εχουμε φτασει οτι και να συμβει δεν πρεπει να μας εκπλησει.

Και  η πληρης γελοιοτητα ηταν οταν το ανικανο ο Γιωργακης πηγε στα γραφεια του κλεφτοκομματος του,τι υποδοχη,τι λατρεια,τι γελιο και χορος?
Ειμαστε γελοιος λαος τελικα,τι αλλο επρεπε να μας κανει το οραματιζουμενο αυτο ον για να νευριασουμε εστω και ελαχιστα μαζι του?

Φυσικα τα καναλια ειναι χαρουμενα,το γιατι δεν το ξερω,αυτα γενικα μια χαζομαρα την εχουν,τι θα αλλαξει δηλαδη αν στην θεση του Παπανδρεου μπει ο Παπαδημας?

Ας εμπαινε η Παπαρηγα,κι αυτη απο Παπα αρχιζει.

Η ενας οποιοςδηποτε Παπαρας,την ιδια δουλεια θα εκανε,περιμενουμε δηλαδη απο αλλο ενα μελος της λεσχης Μπιλντερμπεργκ να μας σωσει?Τις τραπεζες ισως...τον λαο μην περιμενετε να τον σωσει κανενας απο αυτους τους Παπα-ρες.

Πολυ σημαντικο το οτι ο Παπουτσης εμεινε στην θεση του,δειχνει οτι η πολιτικη της τρομοκρατησης και του ξυλοκοπηματος του λαου,οι ληστειες οι κλοπες και τα εγκληματα θα συνεχιστουν,επισης ο Παγκαλος που επι δυο χρονια κανει ταξιδια και βριζει κρατησε και αυτος την θεση του...δεν σας λεει κατι αυτο?

Ο υπολοιπος συρφετος,Γεννηματα,Ξενογιαννακοπουλου,Λοβερδος,στην θεση τους,μονο η Τζακρη και η Μπιρμπιλω λειπει για να νοιωσουμε οτι ειμαστε στο 2009.

Και φυσικα η χειροτερη επιλογη ολων...ο Αβραμοπουλος,το πιο ανικανο ατομο που υπαρχει στην πολιτικη απο εφευρεσης της.

Καλη αρχη παιδια,και κυριως καλο τελος....θα παει κανενας απο τους εγκληματιες κατα της χωρας ειδικο δικαστηριο?

Φυσικα και οχι,εχετε και το μαχαιρι και το πεπονι,υπομονη μεχρι να γινουν δικα μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: