Τρίτη, Νοεμβρίου 22, 2011

Οι Διαδοχοι

Δεν προλαβε το ανικανο κανώ να παραχωρησει την διαχειρηση της χωρας στον μη εκλεγεντα πρωθυπουργο των τραπεζων και να που αμεσως ορμηξαν τα ανικανα στελεχη του κλεφτοκομματος να δηλωσουν το ενδιαφερον τους για την αδεια πλεον θεση του.

Και ενω αυτος ως συνηθως εκανε κωπηλασια στον Σχοινια υπο την φυλαξη της μισης αστυνομικης δυναμης της Αττικης,εκεινοι εκαναν δηλωσεις περι της υποψηφιοτητας τους,οι αλλοι μισοι που κρυφα επιθυμουν και αυτοι την αδεια θεση σε αντιθεση δηλωναν οτι ο ανικανος ειναι μεγαλο μνημειο για το πασοκ και οτι δεν ειναι ωρα να συζητησουν την διαδοχη του.

Συγνωμη,τι να την κανετε την διαδοχη?αυτο πλεον δεν ειναι κομμα,ειναι συμμορια αν θελετε συμμετοχη ακομα σε οτι απομεινει μετα τις εκλογες αυτο σημαινει οτι δεν εχετε επαφη με την πραγματικοτητα.

Θελετε να ειστε μετοχοι στο 9-11% με τις πιο ευνοικες προβλεψεις?

Θα μου πειτε ...εδω η Θοδωρα εχει 1-2% και επιμενει,γιατι οχι και εσεις?

Και βγηκε ενα απο τα παλαιοτερα στελεχη του κλεφτοκομματος με πληγωμενη φωνη και παρακαλεσε και ειπε...εχω και εγω δικαιωμα να γινω ηγετης,δικαιωμα εχουν ολοι ακομα και στον οργασμο,ικανοτητες δεν εχεις καρδια μου,δεν γινεσαι ηγετης επειδη εισαι στο κομμα απο γεννησιμιου σου.

Και γελασαμε και παλι αυτη την βδομαδα,γιατι αντι να ασχολουνται με την σωτηρια της χωρας αυτοι συζητανε την διαδοχη του ανικανου κανώ.

Και η διαλυση του κρατους προχωραει ασταματητη,τιποτα δεν λειτουργει και εμεις ασχολουμαστε με την επιθεση της ηλιθιοτητας.

Η συνθεση ειναι απο το:www.greki-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: