Σάββατο, Νοεμβρίου 26, 2011

De facto facio



Μήπως ο Μπενύτο δεν είναι ένας ογκώδης το δέμας γκαφατζής κι είναι ένας εύθυμος σουρεαλιστής;
Ο άνθρωπος έχει κάνει την καθημαγμένη χώρα μας μαλλιά κουβάρια με την έμπνευσή του να χώσει το πρωτοφανές χαράτσι για τα ακίνητα στους λογαριασμούς της ΔΕΗ

παραβιάζοντας κάθε λογική, κάθε ηθική κι όλους τους δίκαιους νόμους- μήπως δεν είναι ανάλγητος αλλά ένας απλός κουτός;

Υπερτιμημένος κουτός, αλλά κουτός! Τώρα (και όπως κάνει πάντα, όταν προσπαθεί να διορθώσει κάθε του γκάφα με μια νέα γκάφα) προχωράει σε νέα μεγαλειώδη σύλληψη (ιδέας): να δημιουργηθούν χιλιάδες «τριμελείς επιτροπές» (από πέντε-έξι άτομα, ανάμεσά τους κι ένας αστυνόμος με τον νεκροθάφτη αναπληρωματικό στον πάγκο) που θα κρίνουν ποιος Ελλην υπήκοος της

Τρόικας θα μπορεί να πληρώσει το μέσω ΔΕΗ φασιστικό χαράτσι και ποιος δεν θα μπορεί, αν δύναται να αποδείξει ότι είναι ελέφας με 80% αναπηρία.

......................................

Το έρμο το ΠΑΣΟΚ! Αν ο Γιωργάκης το οδήγησε στην έρημο, ο Βενιζέλος θα το οδηγήσει στο φρενοκομείο...
Οταν δεν έχεις κανέναν πρωθυπουργό, μπορείς να 'χεις άνετα τρεις...
Αυτήν τη στιγμή η Ελληνική Δημοκρατία (;) διαθέτει τρεις Πρωθυπουργούς!
Τρόικα Πρωθυπουργών! Ποιος τη χάρη μας! (αν εξαιρέσει κανείς την Ιρλανδία, την Ισπανία, την Ιταλία και -αίφνης- την Ιαπωνία!! Ητις ήδη ελέγχεται -με την έννοιαν τού εγκαλείται- από το ΔΝΤ για το... χρέος της. Σε λίγο θα ελέγχεται -με την έννοιαν τού ελέγχεται- και αυτή από τη διεθνή των Τοκογλύφων).
Πρώτος, λοιπόν Πρωθυπουργός ο κ. ΡΑΪΧενμπαχ. Ανθύπατος, γκαουλάιτερ, αρμοστής και τα σκυλιά δεμένα. Ο,τι πει ο αρχηγός! «Ακόμα δεν έχετε φθάσει στον πάτο!» μας διαβεβαίωσε! Οταν φθάσουμε στον πάτο, θα έρθουν οι επενδυτές να οργανώσουν τη χώρα σε «Ειδική Οικονομική Ζώνη» και μαζί τους τα εφεδρικά Ες Ες να μαζεύουν τα πτώματα.
Δεύτερος Πρωθυπουργός ο κ. Λουκάς Γκόλντμαν Σακς Παπαδήμος. Υποχείριο του χερ Τασκ Φορς γκρουπενφύρερ ΡΑΪΧενμπαχ, ανδρείκελο της φράου Μέρκελ και προϊστάμενος του τσολιά Αδώνιδος Γεωργιάδη.
Τρίτος Πρωθυπουργός ο Γιωργάκης! Οχι διότι δεν έχει καταλάβει ότι άλλαξαν κάπως τα πράγματα, αλλά διότι δεν έχουμε καταλάβει εμείς το αντίθετο. Εκτός κι αν ο Μπενύτο της κυβέρνησης Γιωργάκη είναι διαφορετικός απ' τον Μπενύτο της κυβέρνησης Παπαδήμου.
Με δυο λόγια έχουμε τρεις Πρωθυπουργούς και διάγουμε λαμπράν περίοδο κοινοβουλευτικού κλέους!
....................................................................................
Μπαντζάι!
Ασχετο - αλλά «τεμπέληδες» και «διεφθαρμένοι» και οι Ιάπωνες;! Καταναλώνουν κι αυτοί περισσότερα απ' όσα παράγουν;! Με... «ποιους τα φάγανε μαζί» οι κόρες και οι γιοι του ανατέλλοντος ηλίου;!
Ατεγκτο σύστημα ο καπιταλισμός! Ολους τους λαούς τους βρίσκει λαϊκιστές. Ολα τα κράτη που έχει διαφθείρει, διεφθαρμένα. Ολες τις τάξεις πλην της αστικής παιδιά κατώτερων θεών. Ολους τους ανθρώπους, ένοχους. Αχθη αρούρης που δεν τα «αντέχει η οικονομία»...
Οταν η λογική θα κάνει χαρακίρι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: