Δευτέρα, Νοεμβρίου 28, 2011

Πολυτεχνιτης κι'ερημοσπιτης

Παλια μου τεχνη κοσκινο,και ο απιστευτος αυτος πρωην διαχειριστης μας συνεχιζει το βιολι του,δεν αλλαξε τιποτα απο την ημερα που παρεδωσε την εξουσια σε μια οικονομικη χουντα αφου φροντισε πρωτα να καταστρεψει εντελως την χωρα με τα ανεκδιηγητα πειραματα του.

Πετυχαμε πολλα ανεφερε σε συνεντευξη του στο Spiegel,πολλα κατα του λαου θα εννοουσε,και τι δεν εκανε επι δυο χρονια ο αστειος αυτος ανθρωπος εναντιον μιας χωρας που δεν την θεωρησε καν δικη του.

Ο λαγος της παγκοσμιοποιησης πετυχε τον στοχο του,και με την εγκατασταση της οικονομικης χουντας που ο ιδιος επελεξε πετυχε και την εως τωρα ατιμωρησια του για εθνικη προδοσια.
Παει τωρα οπως παλια που πολεμουσε για εμας απο συνεδριο σε συνεδριο και μιλωντας την μητρικη του γλωσσα κερδιζει αναγνωρισιμοτητα και ποντους χρησιμους για την μετεπειτα καριερα του.

Φυσικα και πετυχε πολλα,ποιος αλλος μεσα σε δυο χρονια θα μπορουσε να πετυχει περισσοτερα?
Οι εντολεις του θα πρεπει να ειναι πολυ περηφανοι που καταφερε τοσα,εμεις παλι θα πρεπει να σκεφτουμε τα δικα μας λαθη και να αναγνωρισουμε στον αντιπαλο οτι μας επιασε στον υπνο υποσχομενος αυτο που θελαμε να ακουσουμε.

Καποια στιγμη ο κυριος αυτος πρεπει να συλληφθει και να τιμωρηθει παραδειγματικα για οσα παραδεχεται και ο ιδιος οτι εχει κανει,και μετα ...μονο μετα απο αυτο θα μπορεσουμε να προχωρησουμε ενα βημα πιο περα.
Οσο ομως εχουμε κυβερνηση σαν αυτην που εχουμε τωρα τιποτα απο αυτα δεν θα γινει.

Και ο παραξενος ταξιδιωτης θα περιφερεται απο χωρα σε χωρα και θα εκθειαζει τις νικες και τα επιτευγματα του.

Εναντιον μας.

Η συνθεση ειναι απο το:www.greki-gr.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: