Τετάρτη, Νοεμβρίου 16, 2011

Ορθιοι η σκυμμενοι?

Δυστυχως ακομα και τωρα δεν λενε στον λαο τι του ετοιμαζουν για το μελλον,αντιθετως μιλανε για σωτηρια και προσπαθεια,και ο λαος που θελει να ελπιζει κανει υπομονη και δεν ξεσηκωνεται,και ομως ολοι ξερουν οτι αυτοι που κυβερνανε δεν εχουν κανενα σκοπο να βοηθησουν την χωρα.

Οι νεοι διαχειριστες που ειναι ιδιοι με τους παλαιους θα εφαρμοσουν το αρχικο σχεδιο χωρις καμια βελτιωση,απλα εβαλαν μπροστα καποιον που θα δημιουργησει την εντυπωση οτι κανει κατι διαφορετικο μεχρι να ερθει η στιγμη να παραδωσουν την χωρα προς πωληση και τον λαο στην χρεοκοπια.

Εχοντας τρομοκρατησει ηδη τον πληθυσμο και λεγοντας οτι χρηματα δεν υπαρχουν για μισθους και συνταξεις συνεχιζουν αμεριμνοι το σατανικο σχεδιο τους,η υποσχεση οτι δεν θα παρουν νεα μετρα ειναι ψευτικη και απατηλη,οι απολυσεις που θα γινουν θα βυθισουν την χωρα σε μεγαλυτερη υφεση,η ανεργια θα αυξηθει,η ανεχεια το ιδιο και την ιδια στιγμη κλεβουν και το τελευταιο απομειναρι του εισοδηματος του λαου με τα χαρατσια.

Το ξεπουλημα θα απογυμνωσει την χωρα απο τον πλουτο της,ολα θα ξεπουληθουν σε τιμες εξευτελιστικες,οι φοροι θα αυξανονται και η αδυναμια μας να τους πληρωσουμε θα οδηγησει σε απωλεια ιδιωτικης περιουσιας.
Πριν ακομη αρχισει η συμφωνημενη θητεια της τωρινης διαχειρισης μιλανε για παραταση της και εχουν και τους ανθρωπους και τα μεσα να το κανουν,σκοπος τους να εμποδισουν τον λαο να εκφραστει μεσω των εκλογων και να αποτελειωσουν το εργο τους.

Μην πιστευεται τις νουθεσιες των δοτων μεσων ενημερωσης,μην πιστευεται αυτα που υποσχονται,το σχεδιο τους ειναι να κατεβασουν ακομα πιο χαμηλα το βιοτικο επιπεδο του λαου,να τον φορτωσουν με καθε ειδους ηλεκτρονικη καρτα παρακολουθησης και μετα να αποποιηθουν τις ευθυνες τους.
Ο τραγικος Παπανδρεου μιλωντας στην βουλη εδειξε να μην εχει καταλαβει το μεγα κακο που εχει διαπραξει,οι βουλευτες του κλεφτοκομματος του μιλανε σαν να εχουν πετυχει μεγαλες νικες και εξυμνουν τα δυο χρονια διακυβερνησης τους.

Εμεις θα αποφασισουμε τελικα αν θα περασουμε αυτη την τραγωδια σκυμμενοι η ορθιοι,αν θα τους κανουμε το χατηρι να παραμεινουμε σιωπηλοι και αβουλοι σε οσα εγκληματικα διαπρατουν σε βαρος της χωρας.
Αυτο που ζουμε δεν ειναι η δημοκρατια που αξιζουμε,ειναι η συμπραξη τριων συμμοριων με μονο σκοπο την επιβιωση τους.

Ειναι πλεον καιρος να αποφασισουμε εμεις για το μελλον.



Δεν υπάρχουν σχόλια: