Παρασκευή, Νοεμβρίου 18, 2011

Χωρα μαγικη,με δημοκρατια απειλων και εκβιασμων

Περιμενοντας την καταθεση του προπολογισμου που την συντασουν κομματα που ουτε τα δικα τους οικονομικα δεν μπορουν να βαλουν σε ταξη ζουμε καθημερινα το κρατος της απολυτης ξεφτιλας και αποδιοργανωσης.
Ηθελε να φτιαξει το διαλυμενο κρατος ο Γιωργακης αλλα το μπερδεψε με το σπιτι του και το ξεχαρβαλωσε τελειως,ο αυταρχισμος πηρε την θεση που του αξιζει και ο λαος μπηκε στο περιθωριο και για το μονο που χρησιμοποιειται ειναι για να τον ξεγυμνωνουν απο το εισοδημα του μεσω των απανθρωπων τελών και φορων.

Διαμαρτυριες που η  βια και η τρομοκρατια των ματ και των κουκουλοφορων αγνωστων κατεστρεψαν,αγανακτισμενοι και σιωπηλοι πολιτες που απο πρωτοι εγιναν τελευταιοι,ολα στην μαχη για την παραμονη της χωρας σε μια ευρωζωνη που την εκβιαζει και την λοιδωρει καθημερινα.

Κρατος τρομοκρατης με οποιο μεσον μπορει,που μιλαει για ανεξαρτητη δικαιοσυνη και την ιδια στιγμη κατακρινει οποια αποφαση της ειναι εναντιον του,κρατος που απειλει τον πολιτη με διακοπη της ηλεκτροδοτησης ακομα και αν εκεινος δεν μπορει να πληρωσει τα αδικα χαρατσια που εκεινο αποφασιζει.
Κρατος που θελει να σωσει μια χωρα αγνοωντας τους κατοικους της,που εχει προσανατολισμο στο να σωσει τις συμμοριες που το λυμαινονται,τις τραπεζες και τους δανειστες του.

Οσφυοκαμπτες ηγετες και επαιτες για λιγη δοση ακομα,με ψεματα και απατες κυβερνουν χωρις να εχουν την ελαχιστη ικανοτητα να φερουν σε περας ακομα και το ελαχιστο.

Χωρα μαγικη,εικονα απατηλη,με δοτο πρωθυπουργο και κυβερνηση συμμοριτων,κρατηθειτε απο οπου μπορειτε και μην περιμενετε τιποτα πλεον απο μια δημοκρατια απειλων και εκβιασμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: