Τετάρτη, Νοεμβρίου 23, 2011

H Kυβερνηση του χαους

Τι ωραια,τι καλα,καναμε και κυβερνηση συνεργασιας με κομματα που τελικα δεν συνεργαζονται καθολου μεταξυ τους,βαλαμε και εναν τραπεζιτη για διαχειριστη ο οποιος δεν εχει ιδεα με ποιο τροπο λειτουργουν αυτα τα αστεια κομματα που μονο σκοπο εχουν την παραμονη τους στην εξουσια η την καταληψη της στις επομενες εκλογες.

Και περιμενουμε υπογραφες για την επομενη δοση,οι ευρωπαιοι εκβιαζουν τον φτωχο και δανειζομενο συγγενη τους με πτωχευση και επιστροφη στην δραχμη,λες και αν επιστρεψουμε στο εθνικο μας νομισμα θα ειμαστε φτωχοτεροι απο οτι θα γινουμε αν παραμεινουμε στο ευρω.

Τιποτα δεν λειτουργει,το δημοσιο ειναι διαλυμενο περιμενοντας να δει ποιοι θα βγουν στην εφεδρεια,οι φορολογικοι ελεγχοι αποντες...οχι οτι λειτουργουσαν ποτε αυτοι οι ελεγχοι,ο καθενας με το κοντο του και το μακρυ του,οι εκβιασμοι ειναι πλεον καθημερινοι....και ο πρωην ηγετης του ποδηλατου θεωρειτε σαν εμβλημα απο το κομμα του.

Κωμωδια απιστευτη,ενας λαος παει και ερχεται,ο οικονομικος πολεμος συνεχιζεται,τρια κομματα που συγκυβερνουν το καθενα απο μονο του,οι ανεργοι πολλαπλασιαζονται,η φτωχεια επισης...και αυτοι αλλου αρμενιζουν.

Το μονο που τελικα δεν θα γινει ειναι οι εκλογες,με καθε τροπο προσπαθουν να μας σωσουν χωρις αυτες,συμφωνησαν σε μια ημερομηνια για να την αμφισβητουν ολοι τους μετα.
Φυσικο ειναι αυτο,γιατι να εκφραστει ο λαος οταν εχει τοσους ανικανους που μπορουν απο μονοι τους να τον καταστρεψουν απολυτα?

Η κυβερνηση του χαους δεν κυβερναει,απλα περιφερεται σε ραδιοφωνα και καναλια και εκφερει γνωμη,ο διαχειριστης απλα πηγαινει και παιρνει τις εντολες απο την ευρωπαικη ενωση και περιμενει απο τους υπολοιπους κατι για το οποιο δεν εχουν ποτε συμφωνησει.

Να συμφωνησουν.

Υπαρχει τιποτα πιο επικινδυνο για μια χωρα?
Απο μια κυβερνηση του χαους?

Δεν υπάρχουν σχόλια: