Τρίτη, Απριλίου 12, 2022

Ψηφιακη σκλαβια


 Ενας απο τους κοντινους επομενους στοχους των υπαλληλων της Νεας ταξης πραγματων ειναι η εκδοση ψηφιακου νομισματος,πολλοι δεν καταλαβαινουν τι σημαινει αυτο,δειτε παρακατω τι θα συμβει απο την στιγμη που θα εγκαθιδρυσουν το ψηφιακο νομισμα και θα καταργησουν το φυσικο.


Με το ψηφιακο νομισμα θα μπορουν να περιορισουν την αποσταση απο την οποια θα λειτουργει,δηλαδη θα μπορουν να ορισουν μεχρι που θα μπορειτε να το χρησιμοποιησετε.

Θα μπορουν να ελεγξουν και να περιορισουν το ποσο συχνα χρησιμοποιειτε αεροπλανο η τρωτε κρεας,θα μπορουν να επιβαλλουν προστιμα αν εχετε γραψει κατι στο διαδικτιο οπως σχολια εναντιον του εμβολιασμου,το προστιμο π.χ. των 200 ευρω θα αφαιρειται αυτοματα απο τον λογαριασμο σας.


Εκει που ζω βλεπω ολο και περισσοτερα εστιατορια να λειτουργουν χωρις μετρητα,οι ανθρωποι με τους οποιους μιλω δεν φαινεται να καταλαβαινουν την σημασια των μετρητων,τα βλεπουν σαν κατι ενοχλητικο,ας δουμε λοιπον τι θα συμβει οταν καταργηθουν τα μετρητα.


Οι πιστωτικες καρτες χρεωνουν ενα ποσον για καθε συναλλαγη,οταν εξαφανιστουν τα μετρητα θα μπορουν να ανεβασουν αυτο το ποσον στο 5% η 10% καθε συναλλαγης,κανεις δεν θα μπορει να τους σταματησει  μιας και δεν θα μπορει να επανελθει κανεις σε συναλλαγες με μετρητα.


 Θα μπορουν να ελεγξουν το αποτυπωμα διοξειδιου του ανθρακα καθε συναλλαγης που σημαινει οτι οταν περασει το επιτρεπομενο οριο δεν θα επιτρεπονται τα αεροπορικα ταξιδια,η βενζινη η το πετρελαιο και το κρεας.


Σε περιοδους περιορισμου κινησης λογω κλιματικης αλλαγης θα περιοριζουν την μετακινηση σε αποσταση 10 χιλιομετρων απο την περιοχη κατοικιας.


Θα μπορουν να ακυρωσουν την ικανοτητα σου να αγοραζεις-πληρωνεις σε οτιδηποτε αποφασισουν αυτοι,θα μπορουν να κλεισουν τον λογαριασμο σου και να παρουν ολα τα χρηματα σου,ετσι χωρις χρηματα θα εξαρτασαι για να επιβιωσεις απο φιλους η συγγενεις η θα πας να ζησεις σε ενα δασος.


Χωρις  φυσικο χρημα καθε συναλλαγη σου θα ελεγχεται,θα ελεγχεται η ωρα και η περιοχη που ησουν εκει και αυτο μπορει να χρησιμοποιηθει εναντιον σου με τον εναν η τον αλλον τροπο.


Αν δεν εχεις κανει την επαναληπτικη δοση του εμβολιου η καρτα θα ακυρωνεται μεχρι να την κανεις.


Συνιστω να αντιδρασετε αν δεν το εχετε κανει ηδη,αποκλειστε καθε καταστημα η εστιατοριο η σινεμα που λειτουργει χωρις φυσικο χρημα,χρησιμοποιηστε φυσικο χρημα για καθε συναλλαγη για να πιεσετε τα καταστηματα να μην μετατραπουν σε επιχειρησεις χωρις φυσικο χρημα,επισης μπορειτε να ενθαρρυνετε φιλους,συγγενεις και γνωστους να κανουν το ιδιο εξηγωντας τους το γιατι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: