Δευτέρα, Απριλίου 04, 2022

Εγκληματα πολεμου

 



Εκρηκτικες διαστασεις παιρνουν οι αντιδρασεις για την γενοκτονια στην Μπουτσα της Ουκρανιας,δυσκολο να το συλλαβει ο ανθρωπινος νους αυτο που εχει γινει εκει,ακομα δυσκολοτερος αν και κατανοητος ειναι ο τροπος που αντεδρασαν οι ηγετες των χωρων της Δυσης οι οποιοι με αμεσες ανακοινωσεις καταδικασαν ολοι μαζι...και συνεχιζουν να την καταδικαζουν, την Ρωσια.


Να μιλησουμε ομως λιγο καθαρα,ειμαι υπερ της τιμωριας οποιουδηποτε κανει εγκληματα πολεμου εναντιον αθωων  αμαχων και συμφωνω να τιμωρηθουν με τον χειροτερο τροπο οσοι τα εκαναν.

Με μια διαφορα.

Να ξερω σιγουρα πρωτον,οτι αυτο εχει συμβει στην πραγματικοτητα και δεν ειναι σκηνοθετημενο και δευτερον,να εξακριβωθει ποιοι ακριβως εκαναν αυτο το εγκλημα.

Με παραξενευει ο αμεσος και εντελως καταδικαστικος λογος των ηγετων της Δυσης εναντιον της Ρωσιας,απο που εχουν αυτοι τις πληροφοριες οτι ολα αυτα τα εκαναν οι Ρωσοι?

Και γιατι το ρωταω αυτο....

Πριν λιγο καιρο βομβαρδιστηκε το παιδιατρικο νοσοκομειο της Μαριουπολης,τοτε που ο Κουλης υποσχεθηκε να το ξανακτισει, οταν γκρεμιζει τα Ελληνικα νοσοκομεια...κτιζει ξενα.

Τοτε κυκλοφορησε μια φωτογραφια εγκυου η οποια κατεβαινε ελαφρα τραυματισμενη τα σκαλια του νοσοκομειου και ολοι καταδικασαν την επιθεση αυτη αποδιδοντας την στους Ρωσους,ομως.....


Η ιδια γυναικα προχθες εδωσε συνεντευξη στην Ρωσια και ειπε οτι την επιθεση δεν την εκαναν Ρωσικα αεροπλανα αλλα το νοσοκομειο το βομβαρδισαν οι ιδιοι οι Ουκρανοι και μαλιστα ειχαν φερει και φωτογραφους για να αποτυπωσουν στιγμιοτυπα,επισης ανεφερε οτι οι στρατιωτες ειχαν καταλαβει το νοσοκομειο και ειχαν φαει το φαγητο που προοριζοταν για τις εγκυους.


Ολα καλα ως εδω?


Παμε τωρα στην Μπουτσα

Η πολη εγκαταλειφθηκε απο τους Ρωσους στις 31 Μαρτιου του 2022,υπαρχει βιντεο την επομενη ημερα οπου ο Δημαρχος της πολης χαρουμενος αναφερει οτι ολα ειναι υπο ελεγχο και δεν υπαρχει κανενα προβλημα.

Αν φευγοντας οι Ρωσοι ειχαν κανει αυτα τα εγκληματα δεν θα ηξερε ο δημαρχος κατι?

Θα ηξερε.

Εχουν επισης κυκλοφορησει βιντεο με ταχα νεκρους στις ακρες των δρομων οι οποιοι την ωρα που περναει το φορτηγακι που τους κινηματογραφει φαινονται να κινουνται μεσα απο τον καθρεφτη του αυτοκινητου.

Υπαρχει φωτογραφικο υλικο και εντυπωση μου κανει και η φωτογραφια που ανεβασα πιο πανω οπου ενας νεκρος εχει μετακινηθει απο την μια φωτογραφια στην αλλη,ισως σηκωθηκε να κανει ενα τσιγαρο και ξαναπεθανε.


Δεν πιστευω τιποτα εν μεσω πολεμου,η προπαγανδα που εχει στηθει ειναι τρομερη,επισης δεν εχω κανενα λογο να πιστευω οτι θα συμφερε τους Ρωσους να κανουν ενα τετοιο εγκλημα και να το αφησουν ακαλυπτο,δεν θα τους συμφερε να το κανουν καθολου,αντιθετα υπαρχουν πολλα δεδομενα απο τον προηγουμενο μηνα οπου Ουκρανοι σκοτωνουν ασυστολα συμπατριωτες τους για να δημιουργησουν εντυπωσεις.


Οι επομενες κυρωσεις που θα παρθουν ταχα για να τιμωρηθει η Ρωσια για το εγκλημα αυτο,που κανεις δεν ξερει οτι το εκανε εκεινη αλλα τους βολευει να το εχει κανει εκεινη...δεν θα πληξουν τους Ρωσους.


Εμας εχουν στοχο,η επισιτιστικη κριση που ακολουθει θα ειναι ανευ προηγουμενου,κανεις δεν φανταζεται οτι το 2022 θα δουμε ανθρωπους να πεθαινουν απο την πεινα.

Και αυτο θα συμβει,μα γιατι θα με ρωτησετε να θελουν οι κυβερνησεις των χωρων της Δυσης να δουν τους ανθρωπους τους να πεθαινουν απο την πεινα?


Γιατι αυτες τις εντολες εχουν.

Μαριονετες του WEF που ειδε τον κορωνοιο και τωρα τον πολεμο σαν ευκαιρια για την μεγαλη επανεκκινηση,πρεπει να πεθανει κοσμος,πολυ κοσμος,οχι λιγοι,και αυτο θα συμβει.

Με επιδημιες,πολεμους και πεινα.


Νομιζετε εσεις οτι ενδιαφερονται για εμας?

Τα γραφω μηνες αυτα...κοιμομαστε τον υπνο του δικαιου.

Και τωρα που παμε να ξυπνησουμε ειναι αργα.

Στην Μπουτσα σας......


Δεν υπάρχουν σχόλια: