Κυριακή, Απριλίου 17, 2022

Ο Φιλευσπλαχνος Κουλης


 Χεσμενοι εως τα γονατα ειναι στο Μεγαρο Μαξιμου,βλεπουν την κατηφορα και πλεον ειναι αδυνατον να πατησουν φρενο και ο τοιχος στο βαθος της θα τους συντριψει.

Αυτα παθαινει οποιος αντι να φροντισει για το καλο του λαου φροντιζει για το καλο των πολυεθνικων,των φιλικων του εταιρειων και των βιομηχανων.

Διαβαζω για την γενναια αυξηση στον κατωτατο μισθο που προτιθεται να δωσει ο φιλευσπλαχνος Κουλης,οσα και να δωσει με βαση τις τιμες και την κατασταση που επικρατει τωρα δεν θα καταφερει τιποτα,δικο του εργο ειναι η ακριβεια,μην ακουτε το παραμυθι οτι φταιει ο πολεμος στην Ουκρανια,οι τιμες αρχισαν να παιρνουν την ανηφορα απο περυσι και οχι φετος οπως  ισχυριζονται.


Τι να δωσει?

50 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥΜ-ΜΙΚΤΑ  και πολλα λεω.

Βγαλτε εισφορες,

Τι θα μεινει,πενταροδεκαρες

Αυτος δεν ειναι πρωθυπουργος,ο πενταροδεκαρας ειναι.


Μα δεν βγαινω μανα μου θα μας πει,βγαινει  ομως για τις αποδοχες που μοιραζει  σε διαφορους κολλητους του...


Μα θα μου πειτε εδωσε κατι ψίχουλα για την ακριβεια 

Σε ποιους?

Εδωσε κατι στους ανεργους χωρις επιδομα ανεργιας η στους μακροχρονια ανεργους?

Για τον φιλευσπλαχνο Κουλη δεν υπαρχουν αυτοι.

Εδωσε στους συνταξιουχους που θα τους τα παρει πισω,ασε τι τους εχει κλεψει εως τωρα,σε οσους παιρνουν το Ελαχιστο εγγυημενο εισοδημα και στο επιδομα παιδιου που οσοι παιρνουν το ελαχιστο εγγυημενο εισοδημα θα δουν το μηνιαιο τους επιδομα να μειωνεται λογω αυτου.


Δηλαδη δινει με το ενα χερι και τα παιρνει πισω με το αλλο,τοσο απατεωνας.

Γιαυτο η κατηφορα δεν θα σταματησει,οτι και να κανουν,γιατι ο κοσμος ανεχθηκε πολλα,και τρομοκρατια,και φασισμο,και εγκληματικες πρακτικες,και υβρεις,και προσβολες και την αλητεια του καθε φασιστα υπουργου και ειδικου και πλεον δεν αντεχει αλλο,βλεπει οτι σε λιγο καιρο δεν θα του μενουν για να φαει.


Και θα φαει αυτον που φταιει,οποιος και να ειναι αυτος,τωρα ειναι ο φιλευσπλαχνος Κουλης,που δεν φανταζεται τον εαυτο του να ζει με 800 ευρω τον μηνα αλλα εχει αναγκασει εναν λαο στην πλειοψηφια του να ζει με λιγοτερα απο 600.....


Ειναι γελοιο αλλα αληθινο,και αυτο θα τον στειλει τον Κουλη εκει που του αξιζει, 

Στο σπιτι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: