Πέμπτη, Απριλίου 07, 2022

Πιθηκια.

 


Αυτο το πιθηκοειδες εφερε να μιλησει στην Ελληνικη βουλη ο κωμικος Προεδρος της Ουκρανιας.

Και απο κατω καθοντουσαν και ακουγανε τις μαλακιες που ελεγε,δεν ειδα,δεν με ενδιεφερε,δεν διαβασα καν τι ειπε,δεν θελω να εχω σχεση με δολοφονους αθωων,γιατι δολοφονος ειναι ο Ζελενσκι,οταν αφηνεις επι 8 χρονια ταγματα Ναζί να σκοτωνουν ανυπερασπιστους ανθρωπους,γυναικες και παιδια δεν δικαιολογεισαι με τιποτα.


Και τωρα μιλουν για εγκληματα πολεμου των Ρωσων οταν κυκλοφορουν δεκαδες βιντεο που οι Ναζι του Ζελενσκι,σαν αυτον που μας εφερε τους σκοτωνουν βαναυσα ενω ειναι αιχμαλωτοι πολεμου,ενω εχουμε δει ακομα τοσα απο οσα εκαναν στην περιοχη του Ντονμπας επι 8 χρονια.


Eιναι μεγα λαθος να διαχωριζεται ο Ζελενσκι απο τους πιθηκους του Αζοφ που εσυρε μαζι του στο κοινοβουλιο,δεν ηρθαν μονοι τους,αυτος τους εφερε,ο Ζελενσκι ειναι ναζιστης,το αποδειξε σημερα,οποια δικαιολογια των κομματων ειναι πιο ντροπιαστικη απο την σταση τους.


Αυτο που εκανε ο κωμικος Προεδρος της Ουκρανιας το θεωρω τεραστιο ατοπημα και προσβολη για το Ελληνικο κοινοβουλιο,παρουσης της ΠτΔ,δεν ξερω αν τον χειροκροτησαν στο τελος,εγω αυτο που θα εκανα αν ημουν εκει θα ηταν να σηκωθω και να φυγω.


Ο Ναζισμος δεν ειναι για να τον υπομενεις,πρεπει να τον πατας στο κεφαλι μεχρι να σκασει.

Και οι δικοι μας εγκληματισαν ακομα μια φορα.

Ολοι οι αρχοντες του τοπου.

Ενοχοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: