Πέμπτη, Απριλίου 14, 2022

The Great Reset: Όλοι όσοι εμβολιαστηκαν προβλεπεται ότι θα πεθάνουν μέχρι το 2025?

 


Αυτό το άρθρο μπορεί να περιέχει δηλώσεις που αντικατοπτρίζουν τη γνώμη του συγγραφέα

 
Ο δικηγόρος Todd Callender, Διευθύνων Σύμβουλος ενός μεγάλου ασφαλιστικού ομίλου, έχει προειδοποιήσει ότι η υπερβολική θνησιμότητα και «κάθε είδους ασθένεια» εκτοξεύονται στα ύψη μεταξύ των «πλήρως εμβολιασμενων».


Ο Callender ισχυρίζεται ότι η υπερβολική θνησιμότητα είναι αυξημένη κατά 84%, ενώ οι υπερβολικές ασθένειες είναι αυξημένες κατά 1.100%. Μόνο το 2022, είπε, η εταιρεία του αναμένει αύξηση 5.000 τοις εκατό στους θανάτους, χάρη στο πειραματικό εμβόλιο.

«Τυχαίνει να ασχολούμαι με τη νοσηρότητα», εξήγησε ο Callender κατά τη διάρκεια μιας τηλεδιάσκεψης. «Δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο, παρεμπιπτόντως, ότι η Moderna μόλις έλαβε άδεια για το εμβόλιο κατά του HIV με άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης. Έτσι, έδωσαν σε όλους AIDS, και εδώ είναι η σωτηρία σας, ένα άλλο εμβόλιο».

Το Naturalnews.com αναφέρει: Τα προκαταρκτικά δεδομένα θνησιμότητας από τα  Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων  (CDC) από το 2021 δείχνουν έναν αναμενόμενο αριθμό θανάτων 2.948.273. Στην πραγματικότητα, υπήρξαν 3.447.405 θάνατοι, δηλαδή 499.132 επιπλέον θάνατοι για το έτος.

Με μια αύξηση κατά 5.000 τοις εκατό στους υπερβολικούς θανάτους μέχρι στιγμής το 2022, ο Callender εκτιμά ότι έως και 25.455.732 άτομα που εμβολιαστηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούσαν να πεθάνουν μόνο φέτος.

«Προσθέστε σε αυτό τους 2,95 εκατομμύρια αναμενόμενους θανάτους και το αποτέλεσμα είναι: 28.405.732 συνολικοί θάνατοι για το 2022», ανέφερε ο Hal Turner.

Γνώριζε το Υπουργείο Άμυνας για μελλοντικούς μαζικούς θανάτους από εμβόλιο COVID το 2015;

Με αυτόν τον ρυθμό, υποθέτοντας ότι θα συνεχίσει στην τρέχουσα τροχιά, όλοι όσοι έκαναν το εμβολιο Covid19 θα είναι νεκροί μέχρι το 2025. Αυτό προβλεπόταν επίσης στα διαγράμματα μείωσης του πληθυσμού που έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο Deagel εδώ και πολλά χρόνια.

Πριν από τον καθαρισμό των πληροφοριών, η πρόβλεψη του Deagel.com για τον πληθυσμό των ΗΠΑ το 2025 είναι 100 εκατομμύρια λιγότεροι άνθρωποι. Για τη Γερμανία κατά την ίδια χρονική περίοδο, αναμένεται να είναι 25 εκατομμύρια λιγότεροι άνθρωποι.

«Περίπου το ένα τρίτο του πληθυσμού της Γερμανίας παραμένει  ανεμβολιαστο», εξήγησε ο Turner. «Ο σημερινός πληθυσμός είναι 83 εκατομμύρια, επομένως η αναφορά του Deagel μπορεί να είναι αρκετά ακριβής».

Δεδομένου ότι ο Deagel υπάρχει από το 2015, ο τύπος του Υπουργείου Άμυνας (DoD) που το διευθύνει φαίνεται να γνώριζε από τότε τουλάχιστον ότι επρόκειτο να υπάρξει  πλανδημία και ότι πολλοί, αν όχι όλοι, από τους ανθρώπους που "εμβολιάστηκε" γιατί σύντομα θα πεθάνει.

«Ο Deagel είχε πάντα την πρόβλεψη για το έτος 2025», είπε ο Turner. «Οι αριθμοί μπορεί να είχαν διακυμάνσεις, αλλά η ημερομηνία δεν αλλαξε ποτέ».

Γνωρίζουμε επίσης  τώρα  ότι η Big Pharma και η  Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων  (FDA) γνώριζαν τουλάχιστον τον τελευταίο ενάμιση χρόνο –και πιθανότατα πολύ πριν από αυτό– ότι τα «εμβόλια» για τον COVID-19 βλάπτουν το ανοσοποιητικό σύστημα και πυροδοτούν την εξαρτώμενη από αντισώματα ενίσχυση (ADE).

Ουσιαστικά, οι εμβολιασμενοι έχουν τώρα AIDS (VAIDS) που προκαλείται από εμβόλια και θα μπορούσαν να υποκύψουν σε μια θανατηφόρα καταιγίδα κυτοκινών (ADE) ανά πάσα στιγμή. Για κάποιους, αυτό έχει ήδη συμβεί και είναι πλέον χρόνια άρρωστοι ή έχουν πεθάνει. Για τα υπόλοιπα, λοιπόν, ο χρόνος σίγουρα θα δείξει τι θα γίνει με αυτούς.

«Δεκαπέντε πλήρως εμβολιασμενοι και με την τριτη δοση επαγγελματίες τενίστες αναγκάστηκαν να αποσυρθούν από το Miami Open αυτή την εβδομάδα λόγω πόνου στο στήθος», έγραψε ένας αναγνώστης στο  Natural News . «Βγάζεις τα συμπεράσματά σου».

«Το 99,9% των ανθρώπων κάνει περισσότερη έρευνα για ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από οποιοδήποτε εμβόλιο », έγραψε ένας άλλος. "Ένας ανθρωπος υπερ των εμβολιων είναι τις περισσότερες φορές που κάποιος έχει κάνει μηδενική έρευνα."

«Τα εμβόλια ήταν ιστορικά βιολογικά όπλα μαλακών φονικών τυλιγμένα με την «χεγκελιανή διαλεκτική» ως… «το μεγαλύτερο επίτευγμα της ανθρωπότητας», πρόσθεσε κάποιος άλλος. «Τα εμβόλια ήταν σίγουρα το «μεγαλύτερο επίτευγμα» της κατηγορίας αρπακτικών για να εξαπατήσουν την κατηγορία των προβάτων να δηλητηριάσουν τον εαυτό τους, ειδικά τα δικά τους παιδιά, και δεύτερον, να κάνουν τη βιομηχανία  πλούσια και πιο ισχυρή πέρα ​​από τα πιο τρελά τους όνειρα».

https://newspunch.com/the-great-reset-everyone-who-got-jabbed-predicted-to-die-by-2025/

https://www.naturalnews.com/2022-04-07-everyone-covid-vaccinated-could-be-dead-2025.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: