Τρίτη, Απριλίου 19, 2022

Τρομοκρατια και εκβιασμοι


 Αυτο που ζουμε τα τελευταια 3 χρονια ειναι πρωτοφανες,η επιθεση που εχουν δεχθει ολα τα δικαιωματα  των ανθρωπων στον πλανητη με δικαιολογια μια επιδημια ειναι ανεπαναληπτη,και ολοι... η σχεδον ολοι ξερουμε γιατι συμβαινουν ολα αυτα.

Το σχεδιο των παρανοικων "νεων ηγετων"υπο τις εντολες του WEF και των Ηνωμενω εθνων βρηκε σαν δικαιολογια αυτη την επιδημια...οργανωμενη η οχι... και εχει επιβαλλει μετρα και περιορισμους που με κανενα αλλο μεσο δεν θα γινονταν αποδεκτα απο την κοινωνια,εμεις στην Ελλαδα ζησαμε και ζουμε.


Λοκνταουν

SMS για να μπορουμε να βγουμε εξω

υποχρεωτικη μασκα ακομα και σε ερημικες τοποθεσιες αλλοιως προστιμο

Απαγορευση εισοδου σε εσωτερικους χωρους

καταστροφη χιλιαδων επιχειρησεων

προστιμα για αρνηση εμβολιασμου

καθημερινη  τρομοκρατια και εκβιασμοι απο τα ΜΜΜ

αναγκαστικοι εμβολιασμοι σε επαγγελματικες ομαδες

αναστολη εργασιας σε υγειονομικους

συνεχομενα ψευδη και παραπλανηση

παρουσιαση μιας μονο αποψης και πληρη αποκρυψη της αντιθετης


Και αυτα ειναι λιγα απο οσα θυμαμαι.

Φυσικα ολα αυτα δεν εγιναν μονο για υγειονομικους λογους,θα ηταν ευχης εργο αν ηταν ετσι.


Εγιναν γιατι οπως σιγα σιγα ομολογουν ο στοχος ειναι:

Η κινεζοποιηση της κοινωνιας με συνδεση του πιστοποιητικου εμβολιασμου με digital id,digital wallet,social credit system.


Kαι οπως πλεον ομολογειται οι ανθρωποι ειναι περιττοι,θα μπορουν να ελεγχουν το μυαλο και την συμπεριφορα οσων επιβιωσουν απο την εξοντωση και ετσι θα εχουν την δυνατοτητα να τους καταστησουν υπακοους σκλαβους που θα λειτουργουν κατοπιν εντολων.


Απλοικα τα γραφω για να μπορεσουν οσοι δεν εχουν καταλαβει εως τωρα να καταλαβουν καποια πραγματα.

Η τυραννια που ζουμε τωρα ειναι αστεια μπροστα σε αυτο που προγραμματιζουν για το πολυ κοντινο μελλον.


Μεγαλα θυματα οι ανεμβολιαστοι,αυτοι που προτιμησαν αντιθετα προς το ρευμα να ενημερωθουν πριν συναινεσουν στην εθελοντικη τους σφαγη,αυτοι που εχουν μια μικρη ιδεα για οσα προκειται να συμβουν.


Μεγαλες μεριδες του πληθυσμου σε καθε χωρα εχουν αντιδρασει σε αυτο που γινεται,και γινεται αδιαντροπα και με θρασος,δεν κρυβονται καν,λενε ξεκαθαρα οτι στοχος τους ειναι η σχεδιαση των μελλοντικων ανθρωπων σαν να προκειται περι αντικειμενων,λενε οτι μπορουν να επεμβουν στον ανθρωπινο εγκεφαλο και σωμα και να τα αλλαξουν η να τα επαναπρογραμματισουν.

Μιλαμε για εγκληματιες παρανοικους ψυχοπαθεις,δεν μπορω να τους χαρακτηριζω αλλοιως.


Καθε χωρα εχει τον εκπροσωπο της σε αυτο το εγκλημα,το ονομα και την συμμορια του δικου μας εκπροσωπου την γνωριζουμε,παρ ολα αυτα μια ακομα μεγαλυτερη μεριδα ανθρωπων εχει πειστει απο αυτην την προπαγανδα και πιστευει οτι οσα γινονται πρεπει να γινουν μην γνωριζοντας τι μελλει γενεσθαι αργοτερα.


Ο χρονος μικραινει,το 2030 ειναι κοντα,αν δεν αποτραπουν ολοι αυτοι οι παρανοικοι απο το σχεδιο τους θα πρεπει να ξεχασουμε τι σημαινει ανθρωπινη υπαρξη.

Αυτος ηταν ο ρολος των εμβολιων και οσων ακολουθησαν.

Περιμενετε για τις επομενες ανακοινωσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: