Πέμπτη, Απριλίου 07, 2022

Ακριβεια

 


Η κατασταση παει προς το χειροτερο καθε μερα κι εμεις εχουμε μια κυβερνηση που απλα κανει διαπιστωσεις οτι υπαρχει ακριβεια η δινει πενταροδεκαρες στους πολιτες για να αντιμετωπισουν αυτο το κυμα αισχροκερδειας.


Για να μην μας θεωρουν ηλιθιους ξερουμε οτι οι αυξησεις δεν αρχισαν τον τελευταιο μηνα,δηλαδη απο την στιγμη που επιτεθηκε η Ρωσια στην Ουκρανια,οι αυξησεις εχουν αρχισει μηνες πριν,σιωπηλα ανεβαζαν τις τιμες σε ολα,απο ενεργεια μεχρι τροφιμα,απλα με την κατασταση που επικρατει τωρα βρηκαν και την δικαιολογια για να ολοκληρωσουν την πληρη φτωχοποιηση του λαου.

Γιατι φτωχοποιηση ειναι να εχει καποιος εναν μισθο 600-800 ευρω και να πληρωνει το μισο η και περισσοτερο στο ρευμα,φτωχοποιηση ειναι να εχουν αυξηθει οι μισθοι περυσι 2% και οι αυξησεις στα τροφιμα να ειναι 30%+.

Δεν αναφερομαι φυσικα στους συνταξιουχους με χαμηλοτερες συνταξεις η σε αυτους που ζουν με επιδοματα.ο θεος να τους βοηθησει.

Και μην ακουτε τις ανοησιες τους περι πληθωρισμου 8%,τι μετρανε και βγαινει τοσο?

Μανταλακια?

Σπιρτα?

Ολα τα τροφιμα εχουν παει στον Θεο

Παραδειγμα

Μπουτακια κοτοπουλο που ειχαν στο κρεοπωλειο 1.98 κοστιζουν 2.99 σημερα.

Ολα τα ειδη του σουπερ μαρκετ ανεβηκαν απο 10% εως και 30%

Μας λενε οτι φετος το αρνι θα παει 13-14 ευρω,δεν μας λενε οτι περυσι ειχε 6.99,οποιος θυμαται ξερει.

Πουλαει η Κυπρος την βενζινη που εισαγει απο Ελλαδα 1.40 μαξιμουμ και εδω κοστιζει 2 ευρω,γιατι?


Να αναφερω και τις αποκρυψεις προιοντων απο μεγαλο σουπερ μαρκετ που καιρο τωρα εχει εξαφανισει την ζαχαρη και τελευταια το ηλιελαιο....γιατι το κανει αυτο λετε?

Γιατι αυτες οι εταιρειες εχουν στις αποθηκες τους τονους απο αυτα τα προιοντα,οχι κιλα,κρυβοντας τα λοιπον και αφου κανεις δεν ελεγχει τι κανουν γιατι η χωρα ειναι ενα μπουρδελο...θα τα επαναφερουν με αυξηση τιμης και τεραστιο κερδος,γιαυτο τα εξαφανισαν/


Ειλικρινα δεν ξερω τι ζουμε,μετα απο 2 χρονια και πανδημιας που την χειριστηκαν αισχρα και εκαναν εγκληματα βρηκαν νεους τροπους τυραννιας,βγαινει ο υφυπουργος εργασιας και λεει οτι οσοι ειναι φτωχοι και δεν μπορουν να πληρωσουν τον λογαριασμο ρευματος θα πρεπει να τηλεφωνουν στον παροχο τους και να ζητουν κατανοηση.


Αυτο εσεις το λετε κυβερνηση?


Εχουν ξεφυγει τελειως,ο καθενας τους βγαινει και λεει οτι μα οτι μαλακια του κατεβει,εχουν ευνοησει την αισχροκερδεια και τις πρακτικες αυξησεων και δεν λαμβανουν υπ οψιν τους οτι η πλειοψηφια του λαου ζει με ελαχιστα χρηματα.


Για ολα φταιει η Ρωσια,ποιος μας εκανε εχθρους με αυτη την χωρα με τις αποφασεις που πηρε σαν καλος υπαλληλος?

Εγω?

Αυτος που εχει 37 σπιτια και εκατομμυρια καταθεσεις και δεν θα παθει τιποτα οσο και να ανεβουν οι τιμες.

Αυτον ψηφισατε

Καλα να παθετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: