Τρίτη, Απριλίου 05, 2022

Ασυναρτησιες


 Ιατρος δεν ειμαι,ειδικος δεν ειμαι,μια μετρια λογικη εχω,διαβαζω τα παντα,απο παντου,Ελληνικα και ξενα μεσα ενημερωσης,διαβαζω μελετες που εχουν γινει εδω και στο εξωτερικο,ενημερωνομαι για οτι συμβαινει σχετικα με τον Κορωνοιο.


Θα ηθελα να αναλυσω μια συνεντευξη του Καπραβελου που οπως γνωριζετε ειναι Διευθυντης στην Μεθ του νοσοκομειου Παπανικολαου στην Θεσσαλονικη.

Σαν μη ειδικος ισως φανουν απλοικες,αλλα αυτες τις αποριες εχω,και κανεις δημοσιογραφος δεν τις ρωταει.

Λεει λοιπον:

Οτι το 40% των ασθενών που βρίσκονται στις ΜΕΘ είναι πλήρως εμβολιασμένοι, υπογραμμίζοντας πόσο σημαντική είναι η τρίτη δόση.


Απο μονος του δημιουργει δυσπιστια ως προς τις γνωσεις του και ερωτηματικα για το αν ξερει τι του γινεται,και γιατι το λεω αυτο?

Οταν το 40+% των ασθενων στις ΜΕΘ ειναι πληρως εμβολιασμενοι οπως λεει και ο ιδιος πως υπογραμμιζει στην συνεχεια οτι ειναι σημαντικη η τριτη δοση?

Σε τι βοηθησε ολους αυτους που ειναι στις ΜΕΘ ο πληρης εμβολιασμος τους αφου καταληξαν εκει?



΄Λεει:

Στο πλαίσιο αυτό, μάλιστα, ο ίδιος, αναφερόμενος στη χαλάρωση των μέτρων για την πανδημία του κορονοϊού, υπογράμμισε ότι «όσο ο ιός διασπείρεται, ρισκάρουμε να δημιουργηθούν νέα, ανθεκτικά στελέχη».


Δεν ξερω αν ειμαι ο μονος που εχω ενημερωθει οτι στην υπολοιπη Ευρωπη εχουν καταργηθει ολα τα μετρα και τα πιστοποιητικα εμβολιασμου και οτι ειμαστε οι μονοι που επιμενουμε σε αυτα.

Μονο εγω βλεπω τα γηπεδα γεματα πληρως και τις συγκεντρωσεις χιλιαδων ανθρωπων στο εξωτερικο?

Μονο εγω βλεπω οτι πληθαινουν οι φωνες που μιλουν για καταργηση της λεξης "πανδημια" οπως λεει και ο καθηγητης Ιωαννιδης ο οποιος εχει αποκλειστει απο το "συστημα" της Κυβερνησης του Κουλη?


Σε αλλες χωρες δεν γινονται μεταλλαξεις σε ανθεκτικα στελεχη του ιου,μονο στην Ελλαδα εχουν επιλεξει να μεταλλαχθουν,πρωτοι και εδω?


Με αυτα που λενε τοσα χρονια απο το πρωι εως το βραδυ ο ιδιος και πολλοι τηλεοπτικοι αστερες συναδελφοι του μονο κακο εχουν κανει και εχουν πολλαπλασιασει την αμφιβολια και την δυσπιστια του κοσμου που καταληγει να καταλαβαινει οτι δεν ξερουν τι τους γινεται.


Δεν μπορει να εισαι Ιατρος και να λες αυτα τα πραγματα,ειδικα η πρωτη οτι ενω το 40+% τριπλοεμβολιασμενων ειναι σε ΜΕΘ αυτος συστηνει στον κοσμο να εμβολιαστει τριπλα....με αφηνει αφωνο.

Ξερεις τι λες ανθρωπε μου? 

Καταλαβαινεις οτι δεν στεκει αυτο που λες?

Πολλοι απαντουν οτι σε σχεση με οσους εχουν εμβολιαστει αυτοι που ειναι στις ΜΕΘ ειναι λιγοι σε ποσοστο,τοτε περυσι που ειχαν εμβολιαστει λιγοτεροι απο τους 3πλοεμβολιασμενους γιατι ηταν λιγοτεροι και στις μεθ?

Εχει διαβασει κανεις οτι η Ομικρον προτιμαει τους πληρως εμβολιασμενους η γραφονται αυτα σε μελετες του εξωτερικου αλλα κανεις δεν τα καταλαβαινει στην Ελλαδα?

Εχουν ενημερωθει για  μελετες και ερευνες που λενε οτι οι πληρως εμβολιασμενοι μπορει να αποκτησουν VAIDS λογω της καταρρευσης του ανοσοποιητικου τους?

Επισης καταληγει οτι αν δεν ειχαμε τα εμβολια αντι για 6 εκατομμυρια θανατους θα ειχαμε 50 εκατομμυρια.

Συστηνω να γινει στατιστικολογος,γιατι Ιατρος δεν ειναι,οταν απο την πρωτη χρονια στην δευτερη μειωθηκαν οι κλινες ΜΕΘ στην χωρα και αυτος μιλουσε μονο για μετρα και λοκνταουν και τελικα αποκαλυφθηκε οτι 16500 ανθρωποι πεθαναν εκτος ΜΕΘ ενω αν υπηρχαν θα ειχαν σωθει οι περισσοτεροι δειχνει απλα οτι ειναι εκτος πραγματικοτητας.

Εχει κανεις σας καποιο λινκ απο συνεντευξη του...και ηταν καθημερινες που να λεει στην κυβερνηση οτι δεν επαρκουν οι μεθ και οτι πεθαινουν ανθρωποι αδικα εκτος μεθ?

Μονο τρομοκρατικες προβλεψεις θυμαμαι να κανει. 

 Να τα ακουτε και να τα διαβαζετε ολα,μονο ετσι μπορειτε να εχετε μια σφαιρικη αποψη για οτι συμβαινει.

Μην τα πιστευετε ολα ομως.Ο καθενας εχει το βιολι του,καποιοι ξερουν να το παιζουν,αλλοι οχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: