Τετάρτη, Απριλίου 27, 2022

Ανιδεικευτοι ειδικοι

 


Τωρα τους φταιει ο ΕΟΔΥ,ειδικοι και μιντια καταλαβαν τι ηλιθιοτητες ελεγαν τοσο καιρο και προσπαθουν να πηδηξουν απο το καραβι που βυθιζεται μαζι με την συμμορια του Κουλη.


Ετσι βλεπουμε τον Παυλακη να την λεει στον Πορδοσαλτε που τοσους μηνες εβριζε τους ανεμβολιαστους ...οχι οτι ο ιδιος ελεγε κατι διαφορετικο δηλαδη,βλεπουμε τον Εξαδακτυλο να λεει οτι τιμωρουνται παραλογα οι ανεμβολιαστοι υγειονομικοι μιας και νοσουν και εμβολιασμενοι και ανεμβολιαστοι,βλεπουμε τον Μαγιορκινη να λεει οτι ισως η μασκα στα παιδια να εχει καποια σχεση με την ηπατιτιδα που εχει παρουσιαστει προσφατα και εχουμε και τον Τζανακη να μας λεει οτι το πιστοποιητικο εμβολιασμου δεν ειναι πλεον χρησιμο μιας και νοσουν ολοι.


Θυμαται κανει τι ελεγαν αυτοι ολοι οι ειδικοι στο εγκλημα που εχει συντελεστει?

Εγω τα θυμαμαι.

Και ειναι πολλοι οι ενοχοι.

Θυμαται κανεις τι χαρα εκαναν οταν ανακοινωνε ο εοδυ οτι μονο ανεμβολιαστοι ειναι ασθενεις και μονο ανεμβολιαστοι ειναι στις μεθ?

Ακομα παραπλανητικα στοιχεια δινει ο ΕΟΔΥ,ακομα δεν λεει καθαρα ποσοι εμβολιασμενοι με τρεις δοσεις ειναι ασθενεις σε νοσοκομεια και στις μεθ,ποσοι με δυο δοσεις και ποσοι με μια.

Επισης δεν λεει ποσοι ανεμβολιαστοι ειναι στις μεθ,το αφηνει να πλανιεται ετσι στον αερα ενω ειναι πολυ ευκολο να διαχωρισει τις κατηγοριες αυτς το αφηναι αιολο ωστε να εκβιαζει τον πληθυσμο να κανει το ανυπαρκτο αυτο εμβολιο.


Καποια στιγμη θα πρεπει ολοι αυτοι να τιμωρηθουν,για την τρομοκρατια που εσπειραν,τους εκβιασμους,τις υβρεις,την ταλαιπωρια που υπεβαλλαν τον πληθυσμο για να καταληξουν να επιδοτηθουν οι περισσοτεροι με εκατομμυρια ευρω για ταχα ερευνες.


Δειτε το βιντεο και γελαστε με την γυμνια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: