Σάββατο, Οκτωβρίου 16, 2010

Ψιχουλα

Πανηγυρια και χαρα σε ολη την χωρα,σκεπτεται η κυβερνηση να δωσει καποιες πενταροδεκαρες στους συνταξιουχους αναγνωριζοντας οτι με τα μετρα κλοπης που εχει παρει εχει κανει την ζωη τους αφορητη.

Και ετσι ειναι υπο συζητηση να δινονται μια φορα τον χρονο,καθε Οκτωβρη η Νοεμβρη αυτες οι πενταροδεκαρες που...θα βοηθησουν καθε συνταξιουχο των 300-500 ευρω τον μηνα να εχει τουλαχιστον εναν αξιοπρεπη θανατο,γιατι για αξιοπρεπη ζωη δεν ειναι δυνατον να μιλαμε.

Φυσικα θα μπουν σαν εμποδιο τοσα μικρα γραφειοκρατικα τερτιπια που θα εμποδιζουν τους περισσοτερους να το παρουν αυτο το επιδομα,θα ζητηθουν δεκαδες δικαιολογητικα και τρεξιμο,σκεφτειτε να εισαστε εσεις στην θεση ενος χαμηλοσυνταξιουχου σημερα...που θα εισαστε ετσι και αλλοιως αυριο, και να χρειαστει να τρεχετε απο υπηρεσια σε υπηρεσια,να περιμενετε στις αναμονες για να παρετε τα δικαιολογητικα που θα ζητανε.

Εδω φτασανε στην εσχατη ξεφτιλα οι κυβερνωντες να κλεψουν...γιατι για κλοπη προκειται τα δωρα και το επιδομα αδειας απο ολους τους συνταξιουχους.
Την ιδια στιγμη δεν προσφεραν ουτε ενα χερι βοηθειας σε αυτους τους ανθρωπους ωστε να καταφερουν να επιβιωσουν.

Και δεν ειναι παραξενο οτι πρωτη φορα σε τοσες δεκαετιες ξυπνησαν και αυτοι που παντα πηγαιναν με το ψηφοδελτιο ετοιμο για να ψηφισουν και καταλαβαν οτι τοσα χρονια εζησαν μεσα στο ψεμμα και την αλητεια αυτων που κυβερνησαν.

Και ποιος ξεχναει τα διαφορα ταμεια υπερ των αδυνατων οικονομικα ανθρωπων που εμειναν μονο υποσχεσεις στην τηλεοραση?
Γιατι αυτο συμβαινει παντα,βγαινουν και εξαγγελουν κατι που ποτε δεν θα παρει σαρκα και οστα,απλα για να το εξαγγειλουν και μονο.

Και ποιος ξεχναει την υποσχεση του διαχειριστη μας Γιοργο για δυχτι προστασιας των αδυνατων,περυσι εγινε ειδατε κανενα δυχτι να κρεμεται απο πουθενα εσεις?

Γελοια υποκειμενα,ανθωποι χωρις ντροπη και τσιπα,μας εχουν φλομωσει στις υποσχεσεις και το μονο που βλεπουμε ειναι οτι κρατανε τα προνομια τους την στιγμη που εχουν αφαιρεσει καθε προνομιο απο ολους εμας τους ηλιθιους.

Τρεξτε λοιπον,οταν και αν ανακοινωθει το μετρο αυτο να υποβαλλετε αιτησεις,αφου σας τα πηραν ολα και αυξηση δεν θα δειτε δολια γεροντακια εως οτου να πεθανετε.....


Βολευτειτε με τα ψιχουλα ενος αναξιοπρεπους συστηματος διακυβερνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: