Σάββατο, Οκτωβρίου 23, 2010

Μετακινουνται τα νησια?

Την Δευτερα το βραδυ θα γινει κατι πρωτογνωρο....θα μετακινηθει το Νησι....οχι στην πραγματικοτητα,απλα θα αλλαξει ωρα για να μπορεσει ο Διαχειριστης μας να μας μιλησει,να μας πει τον πονο του,το παραπονο του,να μας ανοιξει την καρδια του και να μας εξηγησει ποσο ποναει που μας καταντησε ρεζιληδες παγκοσμιως,που μας φτωχυνε αποτομα και για τις επομενες δεκαετιες,που απλα αυτος ειναι ενας κλητηρας πλεον στις διαταγες του ΔΝΤ,που ολα αυτα που μας ελεγε περυσι δεν μπορεσε να τα πραγματοποιησει γιατι δεν ηξερε οτι"δεν υπαρχουν λεφτα".

Αλλη μια κοροιδια,αλλος ενας εμπαιγμος προς τον λαο απο τον μεγαλυτερο ψευτη της Ελληνικης πολιτικης ιστοριας,παλι παραμυθια θα μας πει,το θεμα ειναι.....

Ειμαστε εμεις διατεθιμενοι να τα ακουσουμε?

Εγω οχι.

Εγω θα κρατησω κλειστη την τηλεοραση,ετσι κι'αλλοιως ξερω τι θα πει.

Και οταν τελειωσει αυτο το παραμυθι,θα ανοιξω το χαζοκουτι για να δω την ιστορια του Νησιου,και να συγκινηθω,και να χαζεψω με την σκηνοθεσια και την μουσικη.

Φτανουν πλεον οι κακοι ηθοποιοι,τους βαρεθηκαμε,ας δουμε τους καλους,αυτους που πρωτα παραγουν εργο και μετα πληρωνονται για αυτο.

Βαρεθηκα να πληρωνω ανικανους πολιτικους για να μου παιζουν τον γαμο του Καραγκιοζη,με κακα σκηνικα,με κακη αρθρωση,με ασχημα Ελληνικα.
Αι σιχτιρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: