Παρασκευή, Οκτωβρίου 22, 2010

To πεθαμενο που υποκρινετε οτι ζει

Μια ελπιδα ειχαν ολοι οι Ελληνες,μετα απο τοσες δεκαετιες να ερθει καποιος στην εξουσια και να καθαρισει την βρωμια και την σαπιλα,αυτη την ελπιδα τους πουλησε ο διαχειριστης μας περυσι πριν τις εκλογες,γιατι εκτος απο το"Λεφτα υπαρχουν"το Πασοκ ειχε εξαγγειλει χιλιαδες αλλα μετρα τα οποια ποτε δεν πραγματοποιησε.

Και ηρθε το Πασοκ στην εξουσια,με σχεδιο οπως ελεγε,μονο που δεν ελεγε οτι το σχεδιο αυτο ηταν διαφορετικο απο τις υποσχεσεις του.
Και αντι να βαλει σε ταξη την αταξια,να στειλει στην φυλακη οσους εκλεψαν,να τακτοποιησει την ασυδοσια,αυτο τι εκανε?

Τα εριξε ολα στους μισθωτους,τους συνταξιουχους,τους δημοσιους υπαλληλους,δηλαδη σε ολον τον Ελληνικο λαο.
Και γυρισε τον κοσμο...με δικα μας εξοδα ο διαχειριστης μας,και οι υπολοιποι,και μερικοι εκαναν και τα ψωνια τους και εκαναν και εμας ρεζιλι,και εβαλε κοκκινες γραμμες και οπλα στο τραπεζι και τι καταφερε?

Το τι καταφερε το νοιωθουμε ολοι καθημερινα στην τσεπη μας,στην ζωη μας, στην  προοπτικη της χωρας μας στο μελλον.

Μια καταδικη καταφερε,εναν εγκλεισμο με εντολη εισαγγελεα,εριξε την χωρα στα δυχτια της τραπεζικης μαφιας και του διεθνους κερδοσκοπισμου.
Και καταφεραν ακομη και τα Σκοπια να παρουν δανειο με μικροτερο επιτοκιο....κατα περιπου 4 μοναδες απο εμας,και τι αλλο καταφερε?

Τιποτα.

Η υγεια σε παραλυσια,η παιδεια το ιδιο,η κοινωνικη συνοχη σε αποσυνθεση,η ανεργια στα υψη,η υφεση το ιδιο,η ασφαλεια του πολιτη στο χειροτερο της σημειο,οι παρανομοι δρουν σαν νομιμοι και οι νομιμοι φοβουνται να βγουν απο τα σπιτια τους.
Οι εργασιακες σχεσεις σε σημειο δουλεμποριου,αναπτυξη σε τιποτα,επενδυσεις που σταματουν πριν καν αρχισουν.

Και ξαφνικα........

Ταχα καταλαβε τι κανει και αρχισε να μοιραζει παλι υποσχεσεις,μα τοσο ηλιθιους μας περναει τελικα,υποσχεσεις που θα μεινουν εκει που ειναι...σαν υποσχεσεις,με προγραμματα απο τα παληα για την ανεργια,με ψιχουλα σε μικροσυνταξιουχους....αφου ομως τους κατακλεψε πρωτα,και με αναστολες στις ανακοινωσεις για το ελλειμα εως οτου τελειωσουν οι εκλογες.

Ενα κομμα ερασιτεχνικο,ανικανο,και υπακουο δεν λεγετε κομμα,λεγετε συμμορια,ακολουθουν το λαθος σαν τυφλοι και μονο στην τελικη καταστροφη θα αποδεχθουν οτι το ηξεραν αλλα δεν μπορουσαν να αντιδρασουν.

Τοτε θα ειναι πολυ αργα.

Αυτο που δεν εχουν καταλαβει ειναι οτι....

Ειναι ενα κομμα πεθαμενο....που υποκρινετε οτι ζει.

Οσο γρηγοροτερα το δουν τοσο καλυτερα για την χωρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: