Τετάρτη, Οκτωβρίου 13, 2010

Και ομως ειχε δικιο....

Ολοι ξερετε ποσο το συμπαθω το σοι το Μητσοτακεικο,αν δεν προσευχηθω το βραδυ να τους εχει ο Θεος καλα...δεν κοιμαμαι.
Εχει βαρια παρακαταθηκη το ονομα,αποστασιες,αναμιξη σε σκανδαλα...Ζιμενς κλπ,εχει και εναν πρωθυπουργο τον Κωστα..τον γνωστο.

Αν δεν με απαταει η μνημη μου και χωρις να θελω να υποστηριξω κανεναν οτι γινετε σημερα εκεινος μας το ελεγε με τον δικο του αποτροπαιο τροπο χρονια πριν,ποιος τον ακουγε?

Το Πασοκ?που καθε προσπαθεια ανασυγκροτησης της χωρας την εκανε πορεια?
Ποιος δεν θυμαται τον Γιοργο να τρεχει σαν την Μαρθα Βουρτση στις συγκεντρωσεις των λιμενεργατων εναντια στην παραχωρηση του λιμανιου στους Κινεζους?

Ε...αυτο γινοταν και οποτε ο Μητσοτακης μιλαγε για την οικονομια,φυσικα για πρωθυπουργος δεν εκανε,σαν απλος πολιτης καλα τα λεει,φυσικα και παλι ριχνει τα βαρη στους αδυναμους,ε και οι σοσιαληστες το ιδιο εκαναν ποια η διαφορα?

Το χειροτερο που μας αφησε κληρονομια ο απεθαντος ειναι η κορακλα του,και το σοι της φυσικα,αυτοι παιδια δεν προκειτε να ξεκολλησουν απο την πλατη μας ουτε με κατσαριδοκτονο.
Εγω λεω να την κανουμε πρωθυπουργο,να της φυγει το γινατι,να νοιωσει οτι κατι πετυχε στην ζωη της....γιατι τιποτα αλλο δεν εχει πετυχει...ουτε μια κρεμα καραμελε γαμοτο.
Και μετα να την ριξουμε,να θεωρει αποστατες ολους μας να μας κατηγορει και να γυρισει σπιτακι της να μαγειρεψει κανενα μουσακα στον αντρουλη της.

Βρε μαραζι με αυτη την οικογενεια,σαν τους Παπανδρεου μανια να σωσουν την Ελλαδα....

Δεν θελουμε να σωθουμε γαμοτο...αφηστε μας, καλυτερα τα καταφερνουμε μονοι μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: