Δευτέρα, Νοεμβρίου 07, 2011

Λυση χωρις λυσεις

Μια νεα εβδομαδα αρχισε αλλα τιποτα αλλο νεο δεν φαινεται να αλλαζει στην δικη μας καθημερινοτητα,αλλαζουν τα ονοματα,οι συσχετισμοι μα αυτο μονο.
Μετα τις γελοιοτητες των δημοψηφισματων και των δραματικων επικλησεων για σωτηρια της χωρας φτασαμε και σε αυτο που απο την αρχη ηταν το επιθυμητο ...την οικουμενικη των 2 δυο κομματων.

Δηλαδη τι θα γινει διαφορετικα απο οτι αν ηταν ακομα στην εξουσια ο οραματιστης της 79ης θεσης?
Η υποκλιση και των δυο κομματων στις εντολες των δανειστων μας ειναι πλεον ολοκληρωτικη,ποια η αναγκη για κυβερνηση συνεργασιας λοιπον?

Αντι δηλαδη να υπαρχει μια υπογραφη στην παραδοση της χωρας τωρα θα υπαρχουν δυο,η δευτερη απο τον επομενο δοσιλογο και το ιδιο  ανικανο Σαμαρα,αυτον τον ιδιο που ελεγε οτι δεν συμφωνει με οσα γινονται και μιλαγε για διαφορετικη αντιμετωπιση του προβληματος.
Και θα βαλει την υπογραφη του χωρις να ρωτησει και αυτος τι θελουμε εμεις,δηλαδη για ποιο λογο οι εκλογες δεν ειναι λυση?
Επειδη θα φερουν ακυβερνησια?
Και θα φερουν κυβερνηση τον Φεβρουαριο?
Απο που βγαζουν αυτο το συμπερασμα?

Στα επομενα μετρα που θα παρουν θα καταλαβουμε το παιχνιδι,και ειναι απλο το παιχνιδι,απολυτη παραδοση της χωρας επι δεκαετιες στην λιτοτητα,την ανεργια και την φτωχεια,αυτο ειναι το αποτελεσμα που φερνει η επι δεκαετιες διακυβερνηση της χωρας απο εθνικους προδοτες.

Και φαινοταν στο βλεμμα και των τριων που συναντηθηκαν χθες για να αποφασιουν για το δικο μας μελλον χωρις να μας ρωτησουν.

Ας προετοιμαστουμε για τα επομενα που ερχονται.



Δεν υπάρχουν σχόλια: