Τετάρτη, Ιανουαρίου 18, 2012

Αλλαζουν το νοημα των λεξεων οι προδοτες.

Εχουμε συνηθισει πια,να ακουμε λεξεις που δεν γνωριζαμε και να προσπαθουμε να καταλαβουμε τι εννοουν,μαθαμε τα cds ο μονος που δεν τα γνωριζει ειναι ο Παπανδρεου,καλα αυτος δεν γνωριζει οτι σε οσα εκανε υπαρχει ενας λαος απο κατω που υποφερει.
Μαθαμε τα spreads,τις απολυσεις τις ονομασαν εφεδρεια,και τωρα ηρθε η ωρα να μαθουμε οτι το κουρεμα του χρεους μας δεν λεγεται χρεοκοπια,αυτο τους βολευει,αυτο βολευει και εμας,δεν ειναι ιν η λεξη,ας την λεμε κουρεμα....αλλα τελικα καθε κουρεμα χρεους ειναι χρεοκοπια.



Δεν το λεω εγω αλλα ακουστε τι λεει ο εγκληματιας πρωην υποικ,ειναι καταστροφη για την χωρα το κουρεμα,η αναδιαρθρωση τους χρεους,αν επρεπε να γινει...επρεπε να γινει το 2010 και οχι τωρα που εχουμε φορτωθει με ακομα περισσοτερο χρεος,αλλα και αυτο ανικανοι ηταν να το σκεφτουν.
Και δεν θα ειναι 50% αυτο το κουρεμα,ειναι πολυ μεγαλυτερο και καποιος το ελεγε απο πριν,ποιος τον ακουγε?



Το πραγματικο νοημα των λεξεων θα το βρουμε παλι μονοι μας,εμεις που θα υποφερουμε απο την καταστροφη που εφερε στην χωρα η ασυναρτητη και εγκληματικη πολιτικη του Γιωργακη.

Ελπιζω να μην ονομασουν τα ειδικα δικαστηρια και τις κρεμαλες σαν νικες και επιτευγματα.

Με την ευκαιρια ακουστε την συνομιλια Κωνστα-Βαρουφακη και καταλαβετε την γελοιοτητα του πρωτου που περιμενε και πρωτογενες πλεονασμα φετος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: