Τρίτη, Ιανουαρίου 31, 2012

Οι κοκκινες γραμμες τους φτανουν εως το τελος μας

Εχουμε μπουχτισει αντιστασακους πολιτικους σε αυτη την χωρα,ολοι μαχονται για την πατριδα....την δικη τους διοτι ανθελληνες ειναι και δωσλογοι απο τον πρωτο εως τον τελευταιο,εχουμε μπουχτισει απο πολιτικους που ψηφισαν τα παντα και τωρα λενε οτι δεν θα ξαναψηφισουν.

Μα οταν βαλεις τον νεκρο στο μνημα λογικα πρεπει να εχεις την δυναμη να τον σκεπασεις ,αυτο δεν τολμουν να κανουν οι πολιτικοι μας,να σκεπασουν την χωρα  που εθαψαν με τις αποφασεις τους.

Κοκκινες γραμμες....για γελια και για κλαματα,ποιος δεν θυμαται τον ανεκδιηγητο παραξενο ταξιδιωτη,το ανικανο κανώ?
Ποσες κοκκινες γραμμες δεν εβαλε κι αυτος?
Τι οπλα και τραπεζια δεν μετεφερε μαζι του στις πολυημερες μαχες που εδινε για την σωτηρια της χωρας?

Και τωρα που μας εβαλε πρωθυπουργο το ανδρεικελο..... μαλλον το ποτισε με το ιδιο φαρμακι που νοιωθει εκεινος για την χωρα,του ειπε να λεει και για κοκκινες γραμμες και συνεχισε τα ταξιδια του σαν να μην συμβαινει τιποτα.

Κοκκινη γραμμη εβαλε και αυτος προχθες,τωρα ηταν σε κοκκινο στρινγκ,ηταν σε eyliner,ηταν σε καλτσοδετα,παντως κοκκινο ηταν.

Μαχονται απελπισμενα για την καταδικη μας,την δια ωρα που οι μισθωτοι και οι συνταξιουχοι υποφερουν,που οι ανεργοι ειναι περισσοτεροι απο τους ψηφοφορους τους,αυτοι μιλανε για μια παρανομη βουλη που εχει δικαιωμα να καταδικασει την Ελλαδα σε αιωνια κατοχη και πεινα.

Γιατι αυτο θα συμβει,και οσοι περιμενουν ακομα οτι καποια μερα κατι θα παει καλυτερα,κατι θα διορθωθει να ειναι σιγουροι οτι δεν θα ζησουν για να το δουν,ουτε οι ιδιοι ουτε οι απογονοι τους.

Τα μετρα ειναι εδω,ειναι μονιμα,και χειροτερα μπορει να γινουν,καλυτερα ομως οχι.
Και οσο εμεις δεν ξυπναμε απο τον ληθαργο και τον φοβο τοσο εκεινοι θα σκαβουν βαθυτερα τον λακκο στον οποιο μας εχουν πεταξει.

Ωστε να μην μπορεσουμε ακομα και αν η οταν το θελησουμε να βγουμε ποτε μας εξω απο αυτον.


Δεν υπάρχουν σχόλια: