Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2012

Οι θεωριες συνομωσιας και το πειραματοζωο..Ελλαδα

Ολοι εμεις...τα ιστολογια που εχουμε ασχοληθει εδω και πολυ καιρο με την κατασταση που επικρατει στην χωρα εχουμε λοιδωρηθει κατα καιρους απο οσους δεν πιστευαν οτι αυτο που συμβαινει και που θα χειροτερεψει..... ειναι κατι παρα πανω απο μια τραγικη επιπτωση της οικονομικης κρισης.

Θα ηταν ευτυχια και για εμας να το πιστευουμε αυτο,τα γεγονοτα δειχνουν οτι ολη αυτη η καταταση ηταν σχεδιασμενη απο χρονια,και δεν μιλαω για απλες φημες,μονοι τους οι παρανοικοι ηγετες μας εχουν αποκαλυψει τις προθεσεις τους,ας θυμηθουμε κατ'αρχην το καλωσορισμα της Ψαρουδα-Μπενακη στον Προεδρο της δημοπρασιας το 2005.



H σχεδιασμενη ακομα και πριν απο αυτο το καλωσορισμα προδοσια της χωρας ανακοινωνεται σε αυτον που εχει ορκιστει να προστατευει και να υπακουει τους νομους και το Συνταγμα,αυτα που λεει η Μπενακη ειναι απο μονα τους ικανα να την οδηγησουν στο ειδωλιο ενος ειδικου δικαστηριου,κανενας απο τους πολιτικους δεν θεωρησε σημαντικο αυτον τον λογο,δεν σας προβληματιζει γιατι?

Η Νεα Δημοκρατια,ενα απο τα δυο κλεφτοκκοματα που δημιουργησαν αυτην την κατασταση ηταν κυβερνηση το 2006,μεχρι τον Οκτωβρη του 2009 κυβερνησε μεσα στα σκανδαλα και την ρεμουλα,με εναν ηγετη...σε εισγωγικα ανικανο να ανταπεξελθει στις ευθυνες του,και ομως σσχεδον μεχρι το σκανδαλο του Βατοπεδιου τα μιντια τον εξυμνουσαν σαν καταλληλοτερο.

Το αλλο κλεφτοκομμα που και αυτο ειχε κυβερνησει μεσα στην διαφθορα δεν ειχε καμια ελπιδα να ξαναδει την εξουσια αν η νεα δημοκρατια κυβερνουσε σχετικα απλα,κι ομως δεν το εκανε ουτε αυτο,ηταν απο ανικανοτητα η ηταν σχεδιασμενο να ερθει ετσι η κατασταση ωστε να ξαναδωσει την εξουσια στο πασοκ?

Ο Αστειος ηγετης αυτου του κλεφτοκομματος υποσχεθηκε πολλα,λεφτα υπαρχουν ειπε,ηξερε οτι ελεγε ψεματα,μιλησε για εργασιακο μεσαιωνα,αλλη μια φορα για τιμωρια και καθαρση,και τι δεν υποσχεθηκε,το μονο που δεν ειπε ηταν για την αποφαση του να βαλει την χωρα στο ΔΝΤ κατι που ειχε ηδη αποφασισει,δεν ειπε για τις μυστικες του συνομιλιες με τον Στρος Καν....και σημαντικοτερο ολων....ενω στο εξωτερικο το διαλαλουσε σε καθε του ομιλια....στον Ελληνικο λαο δεν το ειπε ποτε.

Ποιο?


Aυτο.
Και  εδω πολλοι αντιδρουν,θεωρια συνομωσιας λενε.
Ομως οποιος εχει διαβασει τους σκοπους και τους στοχους μιας κυβερνησης σαν αυτη που ζηταει ο Παπανδρεου θα ξερει οτι αυτο που ηδη γινεται στην χωρα κι οσα θα συμβουν στο μελλον ειναι οι σκοποι και οι στοχοι της παγκοσμιας κυβερνησης.

Που ειναι η θεωρια συνομωσιας λοιπον?
Το μνημονιο ψηφιστηκε χωρις να διαβαστει....δεν το λεω εγω,τα υπολοιπα μετρα εν μεσω απειλων και εκβιασμων οτι αν δεν ψηφιστουν θα χρεοκοπησουμε,οι μονοι που επληγησαν ηταν...και θα ειναι οι μισθωτοι και οι συνταξιουχοι,ανεβασαν ολους τους φορους,επεβαλαν αδικα χαρατσια,μας αντιμετωπισαν σα εχθρους και εγκληματιες,εβρισαν και εξευτελισαν την χωρα στο εξωτερικο,σε κανεναν δεν προκαλει απορια....γιατι ενω ο Παπανδρεου εκβιαζε την ψηφιση του μεσοπροθεσμου...μολις το πετυχε αντι να εργαστει ωστε να το υλοποιησει εκεινος πηγε να κανει διακοπες για ενα μηνα?

Το προβλημα δεν θα το λυσουν...γιατι ο σκοπος δεν ειναι να λυθει αλλα να χειροτερεψει,και ανελαβε υποικ στην θεση του εγκληματια Παπακωσταντινου ο Βενιζελος....ο οποιος ειπε:


Εκτος αυτου ολοι πονανε,ολοι σκεφτονται τους ανεργους,ανθρωποι αυτοκτονουν,οι πρωθυπουργοι αυτοθαυμαζονται στα συσιτια των απορων λες και ειναι επιτευγμα,μας ανακοινωσαν συγκυβερνηση με ηγετη εναν απο τους συμβουλους του Παπανδρεου και αλλαξε ο Μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλοιως.

Ειμαστε σε πολεμο,με αντιπαλο ανθελληνες και προδοτες,και σαν λυση μας προτειτεται απο τα μιντια ο Κουβελης....με την Ρεπουση στον τομεα της παιδειας και ο Σαμαρας ο οποιος εχει γινει χειροτερος απο μια ροδα που κυλαει στον κατηφορο απο τον τροπο που αλλαζει θεσεις.

Με την ηρεμια που παρακολουθουμε οτι συμβαινει ειναι σαν να εχουμε αποδεχθει την γενοκτονια του λαου μας,οι αδιστακτοι θα ξεπουλησουν την πατριδα μας και μετα θα ζητωκραυγαζουν πανω απο τα πτωματα των νεκρων και των  αστεγων.

Και οσοι ακομα σημερα εχουν ενα εισοδημα που θα μειωνεται συνεχως ας μην θεωρουν οτι τους εξασφαλιζει τιποτα περισσοτερο απο το πολυ κοντινο μελλον.

Οταν αποφασισουν οτι ειμαστε ωριμοι ωστε να μας επιτρεψουν να παμε στις καλπες....θα ειναι πολυ αργα,θα εχει συντελεστει το μεγαλυτερο εγκλημα στην ιστορια της ανθρωποτητας,ο Χιτλερ και οι νεκροι του 2ου παγκοσμιου πολεμου θα φαινονται σαν παιδικο παιχνιδι.

Θεωριες συνομωσιας....οταν η πραξη συνανταει το οραμα η θεωρια παυει να υπαρχει.
Γινεται πραγματικοτητα,αλλα ηδη ειναι αργα.



1 σχόλιο:

Gelosoil είπε...

Απολυτα συμφωνος με οσα γραφεις.Οσο για την θεωρια συνομωσιας,εγω δηλωνω οτι απο το 2009 που επεστρεψα στην ελλαδα,δεν ξερω πως και απο που ειχα την πληροφορια οτι ολα ειναι προκανονισμενα,με το ΔΝΤ ,και ο ΓΑΠ ειναι συμμετοχος σε ολο αυτο.επισης και ολοι οι πολιτικοι αρχηγοι και οχι μονο.....
Το ερωτημα που προκυπτει ειναι αν υπαρχει διεξοδος τωρα πια.
Και νομιζω υπαρχει αλλα προυποθεται τετοιουτ ειδους αλλαγες και θυσιες απο τον "λαο" που δεν το βλεπω να γινεται.γιατι οσο και να βλεπει ο αλλος οτι η χωρα βουλιαζει,οταν εχει την ψευδαισθηση οτι μπορει αυτος μονος να συνεψχισει να υπαρχει ευτυχης μεσα στην μιζερια,ε τοτε τι να αλλαξει?
εχουν καταφερει το εξης απλο:
Εφαρμοζουν τα μετρα που θελουν σε ομαδες που δεν ξεπερνανε αυτο που λεμε critical mass...οποτε ναι μεν υπαρχουν καποιες αντιδρασεις αλλα οι υπολοιλ=ποι δεν μιλανε ελπιζοντας στην επιβιωση τους σε βαρος των δικαιωματων των αλλων...που τους βριζουν και απο πανω (την καθε ομαδα,απο δημοσιογραφους μεχρι χαλυβουργους)
Αυτο ειναι το αλυτο πια προβλημα.εχουν διασπ[ασει την κοινωνια και επιτιθενται με τετοια στρατηγικη που δεν υπαρχει τροπος αμυνας αλλος εκτος απο μια βιαιη ανατροπη καποιων,στο ονομα των υπολοιπων..αλλα αυτο θυμιζει σε μενα λιγο χουντα και επανασταση τετοιου ειδους ....και σιγουρα αυτη δεν ειναι η λυση...
Τι μενει?Σε συλλογικο επιπεδο τιποτα.
σε επιπεδο φιλων ,γειτονιας ισως,ειεκι μπορει να υπαρχουν καποια φωτεινα παραδειγματα,αλλα βασικα γαμα τα.Η ταδε συνοικια ειναι πιο φτωχη απο την αλλη ,και τετοιες διαφωνιες ...
Επανασταση λαικη,με ολους συμπαραστεκομενους και με ολους να δεχονται το κοινο καλο πανω απο το δικο τους προσωπικο,χμμ,μαλλον ειναι επιστημονικη φαντασια σε μια χωρα οπου στο δρομο κυκλοφορουν τζιπαρες και κουβαδες ....
και οι πιο ριζικες λθυσεις ειναι φασιζουσες,κατα την γνωμη μου.οποτε μενουμε με το πουλι στο χερι.....απλα...να βαλω σαλτσα να γλιστραει ?...