Πέμπτη, Ιανουαρίου 19, 2012

Εθνος κλεφτων,εκβιαστων και απατεωνων

Αυτα που συμβαινουν στην χωρα μας ουτε στα πιο αγρια ονειρα μας δεν θα μπορουσαμε να τα φανταστουμε,ξεραμε οτι οι ριζες μας εχουν σαπισει,οτι οταν οσοι εχουν εξουσια βλεποντας τους ανωτερους τους να κλεβουν αποφασισαν να πλουτισουν και αυτοι με οποιο μεσο,ξεραμε οτι εκκλησια,πολιτικη,εξουσια ειναι και οι τρεις διεφθαρμενες μεχρι το κοκκαλο...αλλα τοσο πολυ.

Αυτο που γινεται ξαφνικα μας εντυπωσιαζει,τοσα χρονια δηλαδη που ολοι αυτοι εκλεβαν και εκβιαζαν και εκαναν οτι ηθελαν....η εξουσια δεν το ηξερε?Σημερα το καταλαβε?

Σημερα καταλαβαν οτι ολος ο φοροεισπρακτικος μηχανισμος ειναι μεχρι το κοκκαλο στην λασπη?
Τριαντα επτα χρονια δεν το ηξεραν?

Αυτο που συμβαινει στην χωρα ειναι απιστευτο,και φυσικα θα πιαστουν μονο οσοι βολευουν να πιαστουν,η σαπιλα θα συνεχιστει με τους υπολοιπους και δεν θα σταματησει διοτι το δεντρο σαπισε και οταν σαπιζει ενα δεντρο πρεπει να κοπει,ποιος θα εχει την δυναμη να το κανει αυτο?

Ολες οι εξουσιες σταθηκαν ανικανες και ετοιμες μονο για να κατασπαραξουν οποιον βρεθηκε μπροστα τους και να κερδισουν οσο περισσοτερα χρηματα μπορουσαν.

Επιχειρηματιες,δημαρχοι,Νομαρχες,εφοριακοι....πανω απο ολους αυτους ομως...αυτοι που εδωσαν το κακο παραδειγμα,αυτοι που πλουτισαν περισσοτερο απο ολους και δεν ντρεπονται ουτε σημερα για αυτο.


Οι πολιτικοι αυτης της χωρας.

Αυτο το σαπιο δεντρο δεν θα κοπει ποτε,θα πινει το αιμα του λαου και θα ξεπουλαει την χωρα οποτε το θεωρει σωστο,θα μας σωζει καταστρεφοντας το μελλον μας και το μελλον των παιδιων μας.

Αυτο το σαπιο δεντρο πρεπει να το κοψουμε εμεις,ενας τροπος υπαρχει,η πολιτικη εξουσια πρεπει να καθησει στο σκαμνι,ολοι τους,οι πριν και οι τωρινοι,και αυτοι που ονειρευονται οτι θα ερθουν.

Μονο τοτε θα εχουμε μια μικρη ελπιδα σωτηριας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: